Accident grav in Salaj: noua persoane au fost transportate la spital. Autoritatile au activat planul rosu de interventie

09-10-2016 21:59

accident

 Un numar de noua persoane au ajuns la spital in urma coliziunii a doua autovehicule, duminica, intre localitatile Badon si Borla, in urma accidentului fiind activat planul rosu de interventie.

 Potrivit Tincutei Dumuta, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, o masina, care a incercat sa evite coliziunea cu autovehiculul din fata ei, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autovehicul. in cele doua masini se aflau 10 pasageri, dintre care noua au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau. Tincuta Dumuta a adaugat ca cinci dintre cei noua pasageri au suferit rani usoare.

"In urma accidentului a fost activat planul rosu de interventie, la fata locului ajungand imediat o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala cu apa si spuma de la Detasamentul Zalau, trei echipaje SMURD si sase echipaje ale Ambulantei salajene, cele noua victime fiind transportate la UPU Zalau. O persoana - un barbat de 28 de ani, a fost scoasa dintre fiarele contorsionate ale unui autoturism, de catre un echipaj de la descarcerare", se arata intr-o postare pe Facebook a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Zalau.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO