Doi soți au ars de vii după ce mașina lor a fost lovită în plin de un autoturism intrat pe contrasens

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
accident buzau

Moarte cumplită pentru doi soţi pe DN 10 Buzău-Brașov. Cei doi, care erau învăţători, au murit nevinovaţi după ce maşina lor a fost lovită frontal de un autoturism intrat pe contrasens, apoi a luat foc.

Cei doi au ars sub privirile martorilor care nu au reuşit să îi salveze. Maşina care i-a lovit are volanul pe dreapta şi era condusă de un tânăr de 26 de ani din localitate. Alţi doi răniţi, din a doua maşină, au fost preluaţi de o ambulanţa şi transportaţi la spital.

Cei doi soţi, ambii în vârstă de 62 de ani, se întorceau acasă de la Buzău şi mergeau spre casă. În apropierea localităţii Sătuc un autoturism a intrat pe contrasens şi i-a izbit în plin.

Maşina celor doi a luat foc, iar valvătăile, uriaşe, s-au extins rapid sub privirile îngrozite ale martorilor care nu au avut cum să îi salveze pe pasageri.

"Am văzut doar nişte flăcări la Cielo şi când m-am apropiat au început să se extindă foarte tare", povestește un martor.

Pompierii au găsit în maşină trupurile carbonizate ale celor doi soţi.

"Ajunşi la locul intervenţiei, autoturismul Cielo era cuprins de flăcări, cele două victime încarcerate fiind carbonizate", explică Iulian Frâncu, ISU Buzău.

Tânărul de 26 de ani care a provocat tragedia, dar şi un prieten care îl însoţea au ajuns răniţi la spitalul din Buzău. Starea lor este stabilă.

"Un conducător auto de 26 de ani din judeţul Buzău, în timp ce conducea autovehiculul din direcţia Braşov către Buzău, pe fondul pătrunderii pe contrasens a intrat în coliziune cu un alt autovehicul", a precizat Gheorghe Colăcel, Poliţia Rutieră Buzău.

Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii atrag din nou atenţia asupra conducerii pe drumurile publice a maşinilor cu volanul pe partea dreaptă.

Din cauza accidentului, circulaţia pe DN 10 a fost oprită aproape trei ore timp în care pe ambele sensuri s-au format cozi lungi de maşini.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO