Accident extrem de grav in Capitala. O masina a fost spulberata de un tramvai, iar soferul a ramas incarcerat sub roti

Ultima actualizare: 07-04-2016 07:07

Un grav accident rutier s-a produs luni dupa amiaza, in zona Piata Victoriei, din Capitala. O masina a fost zdrobita de un tramvai, iar soferul si pasagerul din dreapta au fost raniti.

Martorii care se aflau in tramvaiul 1 spun ca acesta iesea din pasajul Victoria si se indrepta spre bulevardul Stefan cel Mare cand, brusc, tramvaiul a facut stanga, catre depou,

Martorii au auzit ca ar fi fost o problema cu macazul tramvaiului, care s-ar fi schimbat singur, iar asta ar fi provocat accidentul. Vatmanul a negat aceasta varianta si sustine ca soferul circula pe linia de tramvai.

O masina a fost pur si simplu spulberata, iar soferul a ramas incarcerat sub tramvai, de unde a fost scos de echipajele de pompieri si descarcerare. Medicii spun ca soferul este in viata, iar starea lui este stabila.

In urma accidentului, traficul in zona a fost restrictionat timp de cateva ore. Alte 6 tramvaie au ramas blocate pe linii, iar masinile au circulat pe o singura banda pana cand angajatii RATB au eliberat sinele.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala grava si, in urma investigatiilor, se va stabili cine va fi tras la raspundere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO