A sunat la 112 si a spus ca a vazut o masina plonjand in Dunare. Ce au descoperit anchetatorii in autoturism, dupa 24 de ore

Dată publicare: 10-03-2017 12:32
Dată actualizare: 13-03-2017 07:13


Un sofer din Braila, care avea permis de conducere de mai putin de un an, a "reusit" sa plonjeze cu masina in Dunare si a pus politia pe jar.

Cand scafandrii au cercetat autoturismul, nu au gasit nici urma de sofer: masina era incuiata pe dinauntru si haionul deschis, semn ca barbatul a reusit sa se salveze. Dupa doua zile de cautari, politistii au dat de el: este internat intr-un spital din Bucuresti.

Anchetatorii vor incerca acum sa afle exact ce s-a intamplat.
Este luata in calcul incusiv varianta unei tentative de sinucidere.

Alarma s-a dat miercuri dimineata, cand un barbat a sunat la 112 si a spus ca a vazut cum o masina a cazut in Dunare. Inca de atunci pompierii si scafandrii au inceput cautarile. Initial, au gasit pe mal doar o roata de rezerva.

Din cauza intunericului si a vantului puternic, interventia a fost suspendata pana joi dimineata, cand militarii au chemat in ajutor cativa pescari.

Plt. maj. Alexandru Petcu, scafandru ISU Braila: "Interventia a fost destul de grea, vizibilitatea a fost foarte redusa, ceea ce ne-a impiedicat foarte mult si bineinteles curentul a fost destul de mare incat sa ne puna ceva probleme pana sa efectuam misiunea cu bine."

Masina a a fost gasita joi dupa amiaza.

Plt. maj. Alexandru Petcu, scafandru ISU Braila: "Nu era nimeni in masina, usile erau inchise, doar haionul din spate era deschis."

Inca de joi seara, politistii au stabilit ca proprietarul masinii este un barbat care are permis de conducere de mai putin de un an. Nu a fost gasit la adresa la care este inmatriculat autoturismul.

Vineri dimineata, politistii din Braila au reusit sa afle ca barbatul este internat intr-un spital din Bucuresti. Se pare ca dupa incident a reusit sa iasa singur din masina si s-a dus acasa. Familia a luat decizia de a-l duce la un spital din Capitala.

Anchetatorii din Braila incearca sa-l audieze, ca sa faca lumina in acest caz.

Tags: masina, dunare, braila,


VIDEO PROTVPLUS.RO