A furat o masina cu tot cu sotia proprietarului. Reactia hotului din Voluntari cand a vazut femeia pe bancheta din spate

11-10-2016 18:17

Un barbat din Voluntari, care a facut o pasiune pentru masinile altora, poate ajunge dupa gratii, pentru ca i-a furat autoturismul unui pensionar cu tot cu sotia aflata inauntru.

Din fericire, ostatica de ocazie a fost eliberata inainte ca hotul sa provoace si un accident de circulatie.

Valentin Paduraru a furat masina la cateva saptamani dupa ce fusese prins conducand baut si fara permis o alta masina. Politistii din Voluntari il cercetau pentru prima fapta, cand au aflat ca nu e singura.

Abia iesise din sediul Politiei Voluntari, unde fusese sa dea cu subsemnatul, cand, ajuns pe drumul national, a observat un localnic care oprise la o brutarie sa ia o paine si isi lasase masina cu motorul pornit. Barbatul de 42 de ani a urcat in masina si a disparut, spre disperarea proprietarului.

In masina a avut surpriza sa o observe, pe bancheta din spate, pe sotia victimei, care incepuse sa strige dupa ajutor. Ii cerea ori sa abandoneze masina, ori sa o elibereze.

Dupa ce a eliberat-o pe femeie, suspectul si-a continuat drumul cu masina furata, pe soseaua de centura. S-a oprit intr-o localitate invecinata, la Catelu, unde a provocat o tamponare. Asa l-au prins politistii, care l-au incatusat si l-au trimis dupa gratii.

Pentru ca ordonanta de retinere i-a expirat, politistii au fost nevoiti sa il elibereze. Chiar si asa, le vor cere judecatorilor sa il aresteze pentru urmatoarele 30 de zile.


VIDEO PROTVPLUS.RO