A doua sansa la viata. Un barbat de 36 de ani a fost salvat dupa ce a cazut intr-o prapastie de 300 de metri

Ultima actualizare: 10-07-2014 07:21

Un barbat de 36 de ani poate spune ca s-a nascut a doua oara. Omul a cazut cu masina intr-o prapastie din Muntii Rodnei, adanca de aproximativ 300 de metri.

Pentru ca drumul pana acolo era impracticabil, echipajele de salvare au mers patru kilometri pe jos ca sa-l salveze. Ca prin minune, victima s-a ales doar cu cateva fracturi.

Barbatul, in varsta de 36 de ani, si-a petrecut ziua impreuna cu sotia, cei trei copii si cativa prieteni de familie la o stana din muntii Rodnei. Si-a parcat masina de teren in curte, iar la un moment dat a inceput sa ploua torential, asa ca omul s-a gandit sa o mute in alta parte.

"Pe iarba fiind, rotile patinau patinau si mergea in spate un pic masina. Baietii au vrut sa ia niste pietre mari sa puna la roti ca sa nu patineze si...nu stiu...de acolo l-a scapat si...n-a mai...", a spus Aurelia Cornea, sotia victimei.

Barbatul a cazut cu masina intr-o rapa adanca de aproximativ 300 de metri. Speriati, martorii au sunat de indata dupa ajutor, iar la fata locului au fost trimise mai multe echipaje de salvamontisti, medici si pompieri.

"Ultimii patru kilometri din itinerarul de deplasare au fost impracticabili autospecialelor de interventie, astfel incat salvatorii au fost nevoiti sa se deplaseze pe jos", a spus Marius Rus, ISU Bistrita Nasaud.

Echipajele de salvare l-au preluat pe barbat si l-au adus in grija medicilor de pe ambulanta.

"Victima a fost gasita constienta acuzand durere intensa torace posterior, diagnosticul e policontuzie", a spus Nicoleta Dumitrean, medic SMURD.

Barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean din Bistrita Nasaud, unde a ramas internat peste noapte, sub atenta supraveghere a medicilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO