7 barbati din Sibiu, acuzati de trafic de persoane si proxenetism. Peste 20 de fete, sechestrate si fortate sa se prostitueze

Ultima actualizare: 27-11-2015 07:03

Doua cluburi de noapte din Sibiu au ajuns in vizorul politistilor de la Crima Organizata. Patronii sunt acuzati ca vreme de patru ani au obligat 20 de tinere sa se prostitueze.

Tinerele erau racolate fie din centrele de plasament din oras, fie prin intermediul anunturilor de mica publicitate. Li se promiteau slujbe bine platite si chiar contracte de munca. In realitate, ele erau obligate sa prcatice prostitutia.

Anchetatorii spun ca cele doua localuri erau de fapt doar un paravan. In realitate, animatoarele erau fortate sa intretina raporturi sexuale cu clientii care plateau mai mult pentru consumatie.

De regula, pentru cinci bauturi in valoare de o mie de lei plus o sampanie de inca 500 de lei, clientilor li se oferea bonus o fata.

Catalin Talpos, sef Serviciu de Combatere a Traficului de Persoane BCCO Alba: "Puteau sa practice raporturile sexuale cu clientii care plateau un anumit cuantum al consumatiei. Adica consumatie in jur de cinci bauturi cu un supra pret plus o sampanie, apoi puteau sa mearga cu clientul la separeu."

Patronii le promiteau fetelor angajate ca dansatoare contracte de munca, insa doar celor racolate prin intermediul anunturilor de mica publicitate. Adica, doar celor care veneau de buna voie. Exista insa si o a doua categorie de animatoare - cele care proveneau din medii defavorizate.

Ca sa le impiedice sa fuga, tinerele erau tinute incuiate intr-o casa, amenintate si batute, spun politistii.

Catalin Talpos, sef Serviciu de Combatere a Traficului de Persoane BCCO Alba: "Tinerele erau pe parcursul zilei tinute sub cheie , erau incuiate, sechestrate, iar noaptea erau scoase la cluburile respective pentru a-si presta activitatea"

Politistii si procurorii au descins si la locuintele suspectilor. Sapte indivizi sunt acuzati de trafc de persoane si proxenetism.
Suspectii au fost retinuti si urmeaza sa fie prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Anchetatorii au reusit sa descopere 20 de tinere obligate sa se prostitueze, insa cred ca numarul victimelor ar putea fi mai mare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO