11 indivizi banuiti de talharii, furturi si sechestrari, retinuti in Ilfov

Dată publicare: 21-03-2011 18:09
Dată actualizare: 29-04-2012 05:40


Ziua a inceput devreme si prost pentru 11 indivizi care ar face parte dintr-o grupare extrem de periculoasa. Politistii din Ilfov au descins la mai multe adrese si i-au capturat pe cei banuiti de zeci de talharii, spargeri de locuinte si sechestrari.

Indivizii erau atat de siguri pe ei incat nici nu bagau in seama camerele de supraveghere montate in zonele alese pentru lovituri.

Dintr-o masina de lux, care se opreste in parcarea unui hotel din localitatea Snagov, coboara mai multe persoane printre care si o femeie, cu poseta in mana. Asteapta langa autoturism pana cand se dau jos si ceilalti pasageri. La un moment dat apare in fuga un barbat. Ii smulge femeii geanta si dispare la fel de repede. Un martor alearga dupa el, incearca sa-l prinda, nu reuseste. Alertata telefonic, apare politia.

Suspectul si alti noua tovarasi de infractiuni au fost capturati luni. Atacurile ar fi avut loc in special la Snagov, Balotesti si Otopeni, spun cei care se ocupa de investigatie.

"Sunt cea mai mare grupare infractionala din nordul judetului. Actionau in special noaptea, la locuinte unde nu existau camere de supraveghere, talhariile le faceau in locuri unde nu prea erau oameni", a declarat Claudia Burada, purtator de cuvant IPJ Ilfov.

Judecatorii vor decide daca suspectii vor intra in arest preventiv sau vor fi cercetati in libertate.


VIDEO PROTVPLUS.RO