10 persoane, la spital, dupa ce o masina a taiat calea unui microbuz

Ultima actualizare: 23-07-2012 22:23

Neatentia unui sofer putea provoca joi noapte o tragedie infioratoare la Pitesti. A taiat calea unui microbuz plin cu muncitori si 10 dintre acestia n-au mai ajuns acasa, ci la spital, dupa impactul care a urmat.

Odata cu ei, ambulantele l-au luat si pe insotitorul soferului imprudent. Acesta din urma a scapat neatins din accidentul pe care l-a provocat. Medicii sositi la accident mai ca nu stiau cine e primul pe care sa-l ajute. Aproape toti pasagerii din microbuz dureri dupa impactul cu celalalt autoturism. Ca sa ajunga mai repede la spital, ambulantele i-au transportat pe cate 3 odata.

Putinii muncitorii care au scapat teferi din accident spun ca intr-o secunda barele de care se tineau s-au rupt si au fost aruncati unii peste altii.

In acest moment medicii spun ca starea pacientilor nu este grava si in cateva zile ei se pot intoarce acasa. Oamenii ieseau din schimbul 2; microbuzul ii transporta catre doua comune, in apropiere de Pitesti. Au scapat fara rani grave pentru ca in momentul impactului stateau pe scaune.

Niciunul dintre soferii implicati in accident nu bause alcool, a aratat etilotestul. Cel care nu s-a asigurat si a provocat accidentul are dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO