In epicentrul crizei americane, un roman face milioane de dolari!

Ultima actualizare: 18-07-2012 17:51

Broker imobiliar la New York, Alex Ionescu reuseste sa vanda apartamente de lux chiar si acum. Pe piata americana sunt multi cu aceeasi pregatire, insa intre el si ceilalti e o diferenta esentiala.

Alex nu considera ca e sub demnitatea lui sa puna mana pe o carpa si sa curete apartamentele scoase la vanzare, astfel incat acestea sa-i incante pe clienti.

Cand stranuta America, restul lumii ia aspirina. Asa se spune. Iar anul acesta, zicala s-a adeverit. America a facut gripa si virusul a trecut oceanele. Pietele imobiliare au racit, economiile s-au gripat, planeta si-a luat caciula ruseasca, asteptand o iarna grea. Pe Alex Ionescu insa, toate astea il lasa rece. Si-a pus fular de matase si a iesit la lupta, convins ca nu va pierde niciun cent din cauza crizei. Pe de o parte, pentru ca e broker imobiliar pe o piata inca stabila - New York, iar pe de alta pentru ca, o fi ea planeta racita, dar el are cel mai eficient vaccin din lume.

Cu ajutorul genelor de roman reuseste de 28 de ani sa-si atinga telul: 2 milioane de dolari pe an profit personal. Si nu scade stacheta nici acum, in plina criza imobiliara. Are el trucurile lui, invatate pe cand era in tara, care il ajuta sa vanda bine.

Nu-i e rusine sa treaca la munca de jos. N-are timp de orgolii inutile. Ar fi prea scump. Banii nu cad din zgarie-nori, asta a invatat de cum a venit in America. Daca ar fi mai putin inventiv si energic, ar fi un agent imobiliar mediocru. Si pentru un barbat atat de mandru de genele lui, ar fi de neconceput.

Alex Ionescu nici nu-si pune problema ca va fi infrant de nesiguranta de pe piata. El si genele lui de roman vor gasi mereu solutii de supravietuire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO