Iti place noul www.stirileprotv.ro? Iata tot ce am schimbat la site

www.stirileprotv.ro

www.stirileprotv.ro si-a lansat noul site, o varianta imbunatatita a vechiului “design”. De ce am hotarat sa-l schimbam?

Interesul crescut al cititorilor nostri si sugestiile pe care le primim in fiecare zi pe e-mail, dar si comentariile de pe paginile noastre de Facebook si Twitter ne-au determinat sa facem cateva modificari, astfel incat navigarea in site sa fie o experienta mai placuta si mai usoara in acelesi timp.

Incercam sa fim mai prietenosi. In termenii nostri, ai celor care acceseaza zilnic Internetul, ne dorim sa fim mai “user friendly".

Si pentru ca timpul vostru este pretios, incercam sa va ajutam sa ajungeti mai repede in locurile de pe site care va intereseaza.

Am redesenat meniul si am facut mai vizibile categoriile care s-au dovedit a fi cele mai cautate de catre voi, utilizatorii.

Citește și
m.stirileprotv.ro
"Romania, te iubesc! ", acum live si pe m.stirileprotv.ro
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

CE AM SCHIMBAT

DESCHIDEREA HOMEPAGE-ului

Cea mai mare si vizibila modificare este cea din deschiderea homepage-ului. Subiectul principal al momentului este mai evidentiat, fiind insotit de o fotografie mai ofertanta alaturi de alte cateva subiecte relationate.

Urmatoarele doua subiecte sunt, de asemenea, relevante pentru ora in care utilizatorii ajung pe pagina www.stirileprotv.ro.

MENIUL www.stirileprotv.ro

A doua schimbare majora este legata de meniul website-ului nostru. Am mutat categoriile plasate inainte pe partea stanga, in TOP-ul paginii. Categoriile si subcategoriile au fost reorganizate, tinand cont de datele furnizate de colegii nostri de la cercetare, pe baza interesului pe care il manifestati pentru anumite tipuri de stiri.

De exemplu, acum este mult mai vizibila categoria “Romania, te iubesc”. Un produs pe care www.stirileprotv.ro il transmite in direct pe varianta de mobil, m.stirileprotv.ro, in fiecare duminica si pe care il cautati in fiecare zi pe site-ul nostru.

Acum am creat un buton special care sa va duca direct la reportajele atat de appreciate si comentate ale colegilor nostri Alex Dima, Paula Herlo, Rares Nastase, Cristian Leonte, Anca Nastasi si Cosmin Savu. Tot acolo, veti avea acces la arhiva emisiunii, prin butonul “ARHIVA” ROMANIA, TE IUBESC.

CE E NOU IN MENIU

Categoria SPECIAL

Aici vor fi adunate toate reportajele, anchetele (dosarele) si portretele Stirilor ProTV, dar si marile evenimente pe care le acoperim in fiecare zi.

Cutremurul din Japonia, moartea baschetbalistului american Chauncey, toate subiectele pe evenimente mari, care se desfasoara pe mai multe zile, vor fi adunate in aceasta categorie.

Tot in SPECIAL, veti gasi campaniile sociale ale Stirilor ProTV, care au schimbat legi si au atras atentia asupra marilor probleme pe care Romania le are si stau la indemana noastra sa le gasim rezolvare.

Si pentru ca vreti sa stiti cum sa va imbracati dimineata, cand iesiti din casa, am plasat tot in meniu, in loc mai vizibil, categoria “VREMEA”.

Iar pe partea dreapta, putin mai jos, am creat acest “widget” cu Florin Busuioc (“Busu”), colegul nostru, care va ofera temperaturile din aproape toate orasele tarii.

Selectati orasul in care sunteti si veti primi imediat informatile cele mai importante: cate grade sunt afara, daca bate vantul sau este innorat.

STIRILEPROTV iti recomanda

In dreapta, am ales sa va facem si cateva recomandari. In caseta asemanatoare unui smartphone, veti gasi unele din cele mai importante stiri care vor fi asezate acolo special de editorii nostri.

Cele mai importante evenimente, cele mai atente analize, cele mai citite reportaje ale Stirilor ProTV vor fi selectate si apoi publicate astfel incat sa le puteti accesa cu usurinta.

Aceasta caseta este gandita special pentru cei care vor, dintr-o singura privire, sa afle care este stirea momentului si care sunt cele mai importante evenimente ale ultimelor ore. 

PAGINA DE ARTICOL

Poate una din cele mai importante modificari de design al website-ului nostru se afla in pagina de articol. Fie ca ajungeti acolo de pe homepage-ul nostru, fie ca ajungeti dintr-un motor de cautare sau de pe un alt site, veti avea mai multa informatie relevanta, mai multe fotografii si mai multe fisiere video.

Galeria VIDEO se muta in interiorul articolului. Devine, in acest fel, mai vizibila si mai usor de gasit. 

Bara de social media se regaseste acum atat la inceputul articolului, cat si la final. Poti "share-ui" cu prietenii tai toate stirile care iti plac pe Facebook, Twitter dar si Google.

Totul este acum mai la indemana. Am pastrat rubrica de comentarii ca sa ne spuneti ce va place, ce trebuie sa imbunatatim si care este parerea voastra cu privire la reportajele pe care le publicam pe site-ul nostru.

Foarte important, pornind de la o sugestie care a venit de la mai multi utilizatori, la finalul articolului, pe partea dreapta, veti gasi o caseta in care noi va aratam care sunt primele stiri din deschiderea paginii noastre de Internet.

Ne-am gandit si la cei care ajung pe pagina noastra pe anumite subiecte de interes. Am creat astfel cateva zone “hot” care sa va dea mai multa informatie si sa va creeze o imagine de ansamblu a evenimentului despe care relatam.

Pentru cei care vor sa acceseze stiri pe acelasi subiect, o pot face, de aceasta data mult mai usor.

De asemenea, puteti sa vedeti stiri din aceeasi categorie, stiri din categoriile relationate “te-ar putea interesa si”, dar si evenimente care se intamplau exact in aceeasi zi, acum un an “S-a intamplat acum un an”.

www.stirileprotv.ro este, in fiecare zi, site-ul numarul 1 la categoria stiri generale, in masuratorile SATI, inregistrand, in saptamana 17-23 octombrie o medie zilnica de peste 260.000 de unici si aproape 1 milion de afisari.

Echipa www.stirileprotv.ro

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
11.000 de romani au descarcat aplicatia iPhone StirileProTV. Urmeaza una dedicata Android
11.000 de romani au descarcat aplicatia iPhone StirileProTV. Urmeaza una dedicata Android

Cel mai urmarit program de stiri de televiziune este de acum lider si pe internet. Dupa ce stirileprotv.ro in variantele de web si
mobil s-au impus deja in categoria lor, aplicatia noastra pentru iPhone bate recordul la descarcari.

"Romania, te iubesc! ", acum live si pe m.stirileprotv.ro

Stirile Pro TV si emisiunea "Romania, te iubesc!" devin disponibile live si pe mobil, incepand de duminica, fiind accesibile pentru toti posesorii de telefoane cu o conexiune la internet.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.