Familia a maritat-o fortat la 12 ani cu un barbat de 60 de ani. Cum a ajuns desfigurata pe viata

05-04-2013 11:22


Gul Meena

O tanara de 17 ani din Pakistan, care a supravietuit dupa ce fratele ei a incercat sa o omoare cu toporul pentru ca a fugit de sotul ei de 60 de ani, isi doreste sa fi murit.

Gul Meena, o tanara de 17 ani din Pakistan, a fost repudiata de familie, iar fratele ei a incercat sa o omoare lovind-o de 15 ori cu un topor pentru ca a refuzat sa mai stea maritata cu un barbat de 60 ani.

"Fata a ramas desfigurata  pe viata in urma atacului si a marturisit ca isi doreste sa fi murit' relateaza CNN.

La 12 ani, Gul Meena a fost fortata sa se marite cu un barbat de 60 de ani, in loc sa mearga la scoala. Barbatul o lovea zilnic, iar familia sa ignora rugamintile de ajutor ale fetei.

In noiembrie anul trecut, fata a fugit cu un tanar din Afghanistan. "Am incercat sa ma otravesc de cateva ori, insa nu am reusit. Imi uram viata cu el" a povestit aceasta.

Cei doi au fugit din Pakistan in Jalalabad, Afghanistan. Cuplul a fost gasit de fratele tinerei dupa cateva zile. Cu un topor acesta l-a ucis pe iubitul fetei. Ea a scapat cu viata dupa 15 lovituri de topor.

Fratele si-a lasat sora intr-o balta de sange, crezand ca e moarta, insa medicii din Nangarhar au reusit sa-i salveze viata. Nici autoritatile din Pakistan si nici familia fetei nu au vrut sa mai auda de ea.

Gul Meena a ajuns intr-un centru de femei din Afghanistan, unde a incercat sa se sinucida de cateva ori, insa nu a fost lasata de medici.
 

 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO