Alex Dima a spus "Hristos a Inviat" de la Manastirea Sinaia

Ultima actualizare: 20-10-2012 21:01
Alex Dima spune telespectatorilor Pro Tv 'Hristos ...
Slujba de Inviere, LIVE de la 23:45. Alex Dima va ...

Corespondentul Stirilor ProTV Alex Dima se va afla pe 14 aprilie la Manastirea Sinaia, locul de unde si anul acesta ProTv va transmite in direct, de la 23:45, Slujba de Inviere.

Pentru cei care, din diferite motive, nu pot ajunge la biserica in noaptea sfanta, Alex Dima si invitatul sau special, parintele Constantin Necula, vor explica principalele momente ale slujbei si le vor spune telespectatorilor ProTv Hristos a inviat!.

Ma bucura si sunt onorat ca eu sunt cel care le va da oamenilor vestea ca Hristos a inviat”, a marturisit Alex Dima. Corespondentul atrage atentia asupra tentatiilor zilnice si indeamna telespectatorii sa fie mai grijulii cu sufletul lor in aceasta perioada.

Traim vremuri agitate, tulburi si tare as vrea sa intelegem ca Pastele nu se petrece in hipermarket, ci in Biserica. Din pacate, ne pierdem in amanunte, in pregatiri, pe drumuri, avem mare grija sa nu ne lipseasca ceva, miel, oua rosii, mancare, multa mancare. Nu prea mai dam atentie sufletului, ci doar trupului. Si asta nu e bine. Ar trebui sa ne linistim in Saptamana Mare, sa tinem un pic de post, sa ne impacam cu noi si cu cei de langa noi, sa ne spovedim. Si altfel vom percepe si vom trai Pastele. Va garantez”, spune Alex Dima.

Chiar de Paste, tot Alex Dima este cel care semneaza o editie speciala a emisiunii Romania, te iubesc!, in care telespectatorii ProTv vor avea inca o dovada a faptului ca Oamenii sunt Lumina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO