Mesajul acestei tinere a zguduit internetul. Si-a anuntat moartea pe o retea de socializare

24-10-2011 20:27

Susan Bailey

O poveste socanta vine din Marea Britanie, unde mesajul lui Susan Bailey, de 39 de ani, i-a socat pe toti prietenii si colegii ei, care nu se asteptau la un asemenea gest din partea femeii.

Susan a anuntat pe o retea de socializare ca a luat o supradoza de medicamente si si-a luat la revedere online de la toti cunoscutii ei.

Disperati, prietenii ei au sunat la ambulanta, care a ajuns in scurt timp la casa femeii. Medicii au gasit-o pe acesta inconstienta, dupa ce luase un tub plin de medicamente impotriva malariei.

Panicata probabil de gestul pe care l-a facut, ultimele cuvinte postate pe net de Susan au fost: "Ajutati-ma. Nu pot sa respir." Cu ultimele forte, ea insasi a incercat sa sune la salvare, insa nu a mai reusit.

Tanara a intrat imediat in coma profunda si, dupa ce a fost tinuta cateva zile in viata de aparate, familia a decis sa o deconecteze: asta dupa ce doctorii au declarat ca nu mai exsita nicio sansa sa isi revina.

Se pare ca Susan nu era la prima tentativa de sinucidere, suferind de stari depresive extrem de puternice si in trecut. Din pacate, de aceasta data nu a mai putut fi salvata.

Mesajul unei adolescente a cutremurat lumea. Cateva minute mai tarziu a murit

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO