ROMANII AU TALENT, SEZONUL 6. Cele mai tari momente din a doua semifinala si concurentii care merg in finala

07-05-2016 09:18


Lista celor care vor sa castige merele premiu de 120.000 de euro de la "Romanii au Talent" s-a marit vineri seara cu inca trei persoane.

In cea de-a doua seminfinala live, telespecatorii au decis ca Anisia Gafton, Anca Budurusi si echipa formata din Florin Zgavardici si Constantin Bardan sa mearga mai departe in marea finala.

 

Seara de la "Romanii au Talent" a inceput cu un numar de musical oferit de Andra Gogan. Momentul insa nu s-a ridicat la pretentiile lui Florin Calinescu.

La varsta de 83 de ani, domnul Florin Zgavardici, acompaniat de Constantin Bardan la pian, a reusit sa ridice publicul in picioare.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale serii a fost oferit de pianistul Ionut Scripcaru.

Anisia Gafton, care a fost apreciata de Florin Calinescu la preselectii pentru curajul de care a dat dovada cand s-a apucat de stand-up comedy, a reusit si vineri seara sa-i aduca zambetul pe buze.

De altfel, primul concurent pe care cei de acasa l-au trimis in finala a fost Anisia Gafton. Iar cel de-al doilea - Nadia Bucursi. Pentru al treilea loc in finala, decizie care a apartinut juriului, s-au calificat Ionut Scripcaru si cuplul Florin Zgavardici si Constantin Bardan, juriul votand pentru a doua varianta.

Vinerea viitoare, tot la ProTV, de la ora 20:30, alti concurenti se vor califica in marea finala pentru premiul de 120.000 de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO