Romanii au Talent: Primul INTERVIU cu Bruno Icobet, castigatorul marelui premiu de 120.000 de euro

Dată publicare: 11-05-2013 09:48
Dată actualizare: 14-05-2013 06:58


Dupa o finala incendiara in care cei 15 concurenti si-au prezentat admirabil numerele, in urma voturilor publicului si dupa o lupta stransa, pe primul loc la "Romanii au talent" s-au clasat Bruno Icobet si cei trei catei ai sai - Blue, Ozzy si J.

VEZI AICI TOATE MOMENTELE VIDEO DIN MAREA FINALA ROMANII AU TALENT

In marea finala a editiei a treia a emisiunii, acesta a prezentat un numar dificil de dresura canina, fara comenzi vocale, ci doar vizuale, iar la final cei trei jurati, Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, s-au ridicat in picioare si si-au exprimat admiratia fata de talentul lui Bruno Icobet, in varsta de 50 de ani, de profesie consultant IT.

De altfel, Mihai Petre a spus ca si-ar dori ca Icobet sa fie castigatorul finalei "Romanii au talent". "Pana in momentul asta, e momentul meu preferat. Sper sa castigi competitia. Sper sa te voteze lumea", a spus Mihai Petre, admirand in acelasi timp extraordinara capacitate de comunicare a lui Icobet cu cainii sai. Icobet, care a intrat in concursul "Romanii au talent" cu numere de disc dogging, a explicat inainte de finala ce inseamna acest sport:

"O sa ma intrebi 'ce este disc dog'. Disc dog este sportul care celebreaza legatura intre caine si om, printr-o colaborare perfecta in echipa. Chiar mai mult decat atat, este singurul sport in care nu poti da vina pe coechipierul canin in momentul in care tu, omul, esti de vina".

"Participarea noastra la 'Romanii au talent' va fi un manifest pentru educatie canina si umana in acelasi timp. Nu sunt profesionist si nu imi castig existenta cu cainii. Sper, in schimb, ca viata telespectatorilor si a cainilor acestora care doresc sa urmeze calea acestui sport deosebit sa ia o noua turnura, asa cum s-a intamplat cu mine cand l-am vazut pe Ron Watson (un maestru in domeniu, recunoscut pe plan international, n.r.)", a mai spus Icobet.

Pe urmatoarele doua locuri in finala "Romanii au talent" de vineri seara s-au situat, in ordine, mentalistul Vlad Grigorescu, cu ale sale numere de magie, si ventrilocul Eduard Andrei Sandu, care a venit insotit de cele doua personaje ale sale, Romeo si nea Alecu.

PRIMUL INTERVIU DUPA CASTIGAREA PREMIULUI

Reporter - Cum va simtiti?

Bruno Icobet - Epuizat

R - Aveti emotii?

B.I - Da. Inca mai am emotii

R - Mai mari ca in timpul concursului?

Chiar mai mari. Mult mai mare decat la inceput.

R - Va asteptati sa castigati?

B.I - Si da si nu. Ma asteptam sa castig pana in momentul in care catelusa mi-a bulversat baietii. Apoi numai. S-a speriat, scrie www.cancan.ro.

Ce va face Bruno Icobet cu CEI 120.000 DE EURO

VEZI AICI CELE MAI TARI MOMENTE DIN FINALA

Citeste si:

Cele mai bune tari din lume pentru a da nastere unui copil. Primul loc e ocupat de un stat european

Puterea de cumparare a romanilor ar putea ajunge la media UE in 30 de ani. Care este cea mai mare provocare pana in 2020


VIDEO PROTVPLUS.RO