ROMANII AU TALENT. Laura Bretan a castigat sezonul 6 si premiul de 120.000 de euro! VIDEO cu momentul incredibil din finala

Ultima actualizare: 06-06-2016 00:48

ROMANII AU TALENT, FINALA din SEZONUL 6. Laura Bretan a incantat juriul, publicul, telespectatorii si a castigat marele premiu.

ROMANII AU TALENT, MAREA FINALA. Al saselea sezon "Romanii au talent" a ajuns la final. Invingatoare este LAURA BRETAN, care a uimit o tara intreaga cu vocea ei extraordinara.

"Un vis, este un vis! Sunt fara cuvinte, va multumesc! Raman aceeasi persoana! Emotiile sunt foarte mari. As vrea sa inspir pe toata lumea care ma aude, ca sa asculte si muzica clasica si muzica de opera!", a declarat Laura Bretan imediat dupa terminarea concursului.

Adolescenta face senzatie si peste ocean, unde a ajuns in semifinalele America's Got Talent. Pana la marea finala de acolo, a castigat marele titlu la noi.

Clasamentul final este urmatorul: 1 - Laura Bretan; 2 - Fratii Adrian; 3 - Nadia Burdusi; 4 - Mara Pruna; 5 - Manuel Chivari; 6 - Anisia Gafton; 7 - Rust in dust; 8 - Andrei Surdu; 9 - Florin si Constantin; 10 - Lifestyle; 11 - Resciebelle Santiago; 12 - Florin Bontea; 13 - Cezara Blioju; 14 - Cristian Zlatan; 15 - Bruce si Istvan; 16 - Free Balance.

01:08 LAURA BRETAN A CASTIGAT FINALA ROMANII AU TALENT, SEZONUL 6!

UPDATE 22:43 Juriul si publicul, in lacrimi. Un nou moment de exceptie Laura Bretan, in finala Romanii au talent.


Romanii au talent 2016 - Finala: Laura Bretan - Interpreteaza aria Vissi d'arte (Tosca) pe romaniiautalent.protv.ro

UPDATE 22:28 Anisia Gafton a castigat premiul pentru originalitate, in valoare de 10.000 de euro.

Mii de romani au venit in urma cu cateva luni la preselectiile "Romanii au talent", iar cei mai buni au primit sansa vietii lor: sa urce pe scena si sa cucereasca o tara intreaga.

AICI PUTETI URMARI TOATE MOMENTELE DIN FINALA ROMANII AU TALENT, VIDEO

Concurentii calificati in FINALA ROMANII AU TALENT:

Andrei Surdu

Anisia Gafton

Bruce si Istvan

Cezara Blioju

Cristian Zlatan

Florin Bontea

Florin Zgavardici si Constantin Bardan

Fratii Adrian

Free Balance

Lifestyle

Laura Bretan

Mara Pruna

Manuel Chivari

Nadia Budurusi

Rustin Dust

Resciebelle Santiago

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO