Rihanna: Drogurile au distrus casnicia parintilor mei

Ultima actualizare: 10-08-2012 13:57
Rihanna

Intr-un interviu acordat CNN, Rihanna a vorbit deschis despre numeroasele probleme cu care s-a confruntat de-a lungul timpului in viata personala. Artista a povestit despre dependenta de droguri a tatalui ei, dar si despre relatia cu Chris Brown.

Una dintre cele mai importante figuri din viata vedetei este mama ei. Rihanna a vorbit cu mandrie despre felul in care mama ei a crescut-o pe ea si cei doi frati mai mici.

"Am avut o copilarie fericita datorita mamei. Nu ne-am simtit niciodata saraci, mama ne-a facut sa ne bucuram ca suntem copii", a spus Rihanna.

Si daca atunci cand vorbeste despre cea care i-a dat viata i se lumineaza chipul, nu acelasi lucru se intampla si cand isi aminteste de tatal ei.

"Relatia cu tatal meu este inexistenta. L-am prins pe tata drogandu-se cand aveam doar 9 ani, atunci nu stiam ce se intampla, dar am vazut ca pe mama o deranja si am inteles ca nu era bine ce facea. Parintii mei s-au despartit de mai multe ori pentru ca drogurile le-au distrus casatoria", a marturisit artista.

Rihanna nu a ocolit nici subiectul Chris Brown.

"Totul a ramas in urma mea, este ceva ce a explodat in presa, desi as fi vrut sa nu fie asa... probabil ca voi fi intrebata de acel episod si in urmatorii doi ani. A fost o perioada intunecata pentru mine, dar acum viata mea este echilibrata. Am luptat mult sa scap de acea perioada si sa ma concentrez pe muzica mea, pe spectacole, pe moda si sa nu ma mai gandesc la Chris. Sunt lucruri pe care nu vrei sa le afle nimeni, lucruri pe care memoria ta vrea sa le stearga, dar eu le-am vazut la fiecare canal TV, de parca era vorba de o calamitate naturala", a mai spus Rihanna.

Intrebata daca are o relatie cu Matt Kemp, cu care este vazuta tot mai des, Rihanna a raspuns: "Nu am o relatie cu Matt, suntem doar prieteni si petrecem timpul impreuna."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO