"Orice ar face, e magie pura". Sting i-a cucerit pe romani cu un show senzational

Ultima actualizare: 20-09-2012 18:27

"Ma bucur sa fiu din nou la Bucuresti", si-a salutat Sting publicul inainte sa inceapa un concert senzational. Timp de doua ore si jumatate, Gordon, pe numele sau adevarat, a interpretat 23 de melodii, acompaniat de orchestra filamonicii din Sofia.

Piesele au sunat cel putin la fel de bine ca variantele originale. Drept pentru care cei 15.000 de spectatori l-au parafrazat, spunand : "Every little thing he does is magic". (Orice ar face, e magie pura).

Sting si-a facut aparitia putin dupa ora 20. Imbracat casual, tricou si pantaloni, a salutat publicul cu un semn din mana, dar si cu un zambet. Si-a potrivit microfonul si a inceput show-ul fantastic.

Salutul sau i-a facut pe romani sa aplaude furtunos si a urmat una dintre piesele atat de asteptate, "English man in New York".

A cantat la muzicuta si chitara atat piese din perioada lui solo, cat si din cea cand facea parte din trupa The Police. Toate au sunat extrem de bine si datorita celor 50 de membri ai orchestrei filormonicii din Sofia, dirijata de celebra Sarah Hicks, prima femeie care a ajuns dirijor principal al orchestrei din Minnesota.

La o ora de la inceperea spectacolului, Sting a facut o pauza de 20 de minute, dupa care, intr-o alta tinuta, a mai cantat mai bine de o ora. Iar la finalul celor 20 de melodii, le-a oferit fanilor doua bisuri.

Marti seara bulgarii vor fi vrajiti de acelasi spectacol din turneul Simphonicity. Turneu deschis chiar in Romania.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO