Julio Iglesias: Sexul este marea mea obsesie!

Ultima actualizare: 23-10-2012 14:34
Julio Iglesias

"Nu puteam sa urc pe scena fara sa fac sex inainte. Eram ca un iepuras", s-a confesat Julio Iglesias in timpul unui concert din Uruguay, amintindu-si de tinerete. "Daca astazi as face amor inainte de spectacol, ar trebui sa anulez concertul!"

Julio Iglesias, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti spanioli din lume si idolul a milioane de femei, se afla intr-un turneu mondial consacrat celor 40 de ani de cariera.

Spre surpriza admiratoarelor sale, in timpul concerului din statiunea Punta del Este, Uruguay, acesta a vorbit deschis despre viata sa sexuala: "Prima data cand am venit la Punta del Este aveam 24 de ani si faceam dragoste de trei ori pe zi. Sunt cam 15 ani de cand nu mai fac acest lucru...", s-a plans cantaretul, in varsta de 66 de ani.

"Sexul este marea mea obsesie. (...) Imi place atat de mult incat am avut doua generatii de copii," a continuat Iglesias, care in 2007 a devenit tata pentru a opta oara.

Insa, potrivit lui Julio, si acest stil de viata are neajunsurile lui: "Cand eram pe scena, voiam sa inchei cat mai repede concertul, pentru ca stiam ca ma asteapta o femeie goala in camera mea." (...) Nu am fost niciodata un bun amant", a marturisit artistul care a vandut 250 de milioane de albume in toata lumea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO