Salam de Paris. Piesele lui vor fi pe acelasi album cu ale lui Eric Clapton

18-05-2011 12:46


Florin Salam cucereste Europa. Canta cu Eric Clapt...
Salam de Paris. Piesele lui vor fi pe acelasi albu...

VIDEO. Arta cere sacrificii, iar daca-i musai, Florin Salam este gata sa se mute din toamna la Paris. Sa rasune tot Champs Elysee-ul de manele ca sa vada si francezii cat e de talentat.

Goran Bregovici il place atat de tare incat vrea sa il duca in turneu prin toata lumea buna. Culmea muzicii este insa alta. Piesele lui Salam vor aparea pe acelasi album cu ale lui Eric Clapton.

Viata e pe cale sa i se schimbe lui Florin Salam. A semnat un contract cu casa de discuri Universal Music, iar la sfarsitul lui iulie piesele cantate de el vor aparea pe un album semnat Goran Bregovici, alaturi de artisti de renume. Printre acestia se afla Eric Clapton, Gipsy Kings si Iio. Pe 1 octombrie, toti acestia vor canta pe aceesi scena, la Paris. Va urma o alta serie de concerte, la Marsillia, Roma si Milano.

Totul a inceput dupa ce Bregovici a auzit de Florin Salam, l-a ascultat si a facut tot posibilul sa dea de el, pentru o piesa pe care sa o includa pe albumul sau. Artistul i-a trimis lui Florin o linie melodica, pe care acesta a reinregistrat-o cu orchestra lui si a facut versurile in doar 10 minute.

Planurile lui Salam nu se opresc aici. La propunerea lui Bregovici, el ar vrea sa se mute la Paris, unde copiii lui sa se joace cu cei ai muzicianului.

Florin Salam are insa si un gust amar. El ar vrea ca unii manelisti, putini ce-i drept si printre care se afla si el, sa fie numiti artisti, pentru ca fac muzica adevarata si canta live, dupa cum spune.

A lasat manelele! Florin Salam a vrut sa castige Eurovisionul in engleza

Florin Salam, star la Big Brother-ul din Spania

 

VIDEO PROTVPLUS.RO