"Asta e o drama, pe care n-as vrea s-o traiesc in Vama". Asculta noul IMN al "vamaiotilor"

26-07-2011 23:04


Vama Veche

Prezenta pentru prima data la Festivalul “Folk You! Florian Pittis”, trupa TAXI a cucerit publicul cu noua sa piesa, “Drama in Vama”, compusa de Dan Teodorescu chiar in ziua recitalului.

Cantecul, “pentru oameni simpli care isi doresc ca Vama Veche sa ramana simpla” (Dan Teodorescu) a fost piesa de rezistenta a festivalului, devenind in scurt timp imnul Vamii Vechi.

La cererea publicului, care a cantat alaturi de trupa, piesa a fost bisata de trei ori vineri, in ziua recitalului TAXI, transformandu-se in melodia preferata a celor prezenti pe plaja. Piesa a fost reluata in fiecare seara a festivalului.

Sambata, spre bucuria publicului, Dan Teodorescu, impreuna cu Mugurel Coman, a urcat din nou pe scena „Folk You”, pentru a canta “Drama in Vama”. Piesa a fost fredonata si bisata de publicul din Vama Veche care, pana la final, invatase toate versurile.

Duminica, in ultima zi a festivalului, cei de la TAXI au impartit in public 500 de foi cu versurile piesei, fiecare fila fiind semnata de Dan Teodorescu. Toata lumea a cantat inca o data “Asta e o drama / Pe care n-as vrea s-o traiesc in Vama”. Melodia s-a auzit chiar dupa terminarea festivalului, pe strazile din Vama Veche. Chitaristii stradali au preluat-o, cantand-o impreuna cu trecatorii. Nicio foaie cu versurile nu a ramas pe plaja.

Drama in Vama”, piesa trupei TAXI, a fost asumata instantaneu de miile de vamaioti veniti la Folk You.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO