La Toya Jackson: Murray e doar tapul ispasitor. Multe persoane sunt implicate in moartea lui Michael

Ultima actualizare: 07-05-2012 05:58
Michael Jackson

Circumstantele obscure in care a murit Michael Jackson continua sa alimenteze, la doi ani de la disparitia starului, numeroase teorii referitoare la existenta unui complot, "batalii"

La Toya, sora cantaretului, cunoscuta pentru excentricitatile ei, inclina spre ipoteza crimei. Intr-o carte publicata in Statele Unite in urma cu cateva zile, cantareata declara ca medicul Murray este "doar un tap ispasitor". "E putin cam prea facil sa punem totul pe seama lui", a declarat La Toya in cadrul campaniei de promovare a cartii ei, "Starting Over". "Ancheta trebuie sa mearga mai departe de cazul medicului Murray. Multe persoane sunt implicate in acest deces. Fratele meu mi-a vorbit despre acest lucru", a adaugat cantareata, cultivand un gust evident pentru enigme.

Fanii comemoreaza moartea cantaretului american, decedat pe 25 iunie 2009, depunand buchete de flori in fata resedintei din Los Angeles in care a locuit artistul. Cei doi ani care au trecut de la moartea sa nu au reusit sa ridice valul de mister din jurul disparitiei cantaretului, care a declansat in lumea intreaga o emotie puternica si numeroase fantasme. Mai intai, pentru ca procesul medicului personal al megastarului a acumulat intarzieri destul de importante. Dupa numeroase audieri, procesul care trebuia sa aiba loc in luna mai a fost in cele din urma amanat pentru luna septembrie. Conrad Murray este acuzat de omor involuntar pentru ca i-a administrat starului anestezicul propofol, considerat cauza decesului. Avocatii lui Murray, aflati la originea acestei amanari, vor pleda teza sinuciderii.

Medicul american a recunoscut ca i-a adminstrat starului acest medicament, insa a precizat ca a facut acest lucru la cererea cantaretului, care folosea propofolul pe post de somnifer. Apararea pretinde ca va prezenta in justitie dovada faptului ca Michael Jackson si-a injectat singur o doza masiva de propofol, profitand de iesirea din camera a medicului sau. Unul dintre avocatii lui Murray a declarat ca datoriile uriase ale megastarului, estimate la 500 de milioane de dolari, l-ar fi determinat pe Jackson sa se sinucida.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac cauzat de o supradoza de medicamente. In perioada 1 octombrie 2009 - 1 octombrie 2010, cantaretul american a generat venituri de 275 de milioane de dolari, ocupand prima pozitie in topul celor mai bogate celebritati care nu mai sunt in viata, alcatuit anul acesta de revista Forbes.

La MTV ai weekend special pentru Michael!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO