Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit în emisiunea Vorbește lumea”, difuzată la PRO TV, despre influența evenimentelor astrale asupra fiecărei zodii.  

Primele luni ale anului par să fie promițătoare, pline de surprize pentru fiecare zodie, atunci când vine vorba despre previziuni pentru 2022.

”Avem o conjuncție Soare-Pluto. Pluto este o planetă a transformărilor și, mai mult decât atât, este un aspect ce va dura mai mult de două luni, în care acest Pluto va face un aspect bun la destin. Acele lucruri înțepenite din viața multor oameni, care au senzația, băi, gata, s-a terminat, nu se mai poate face nimic. Acest aspect creează niște transformări, așa, din nimic. Adică este un lucru extraordinar de frumos și e un lucru rar, adică sunt aspecte mari care intră în formare.” - spune Cristina Demetrescu, invitată la Pro TV.

Predicții pentru începutul lui 2022. Ce înseamnă ”Mercur retrograd”

 

Cunoscutul astrolog mai spune că unul dintre cele mai importante aspecte ale perioadei următoare este că Mercur este retrograd.

Soarele va intra în Vărsător pe data de 20 și se schimbă puțin registrul pentru toate zodiile. Avem un Mercur retrograd, într-adevăr, până pe 4 februarie, dar pe două zodii: până pe 26 ianuarie va fi zodia Vărsătorului, și acolo ne privesc toate aceste comunicări la nivel de grup. Este și Saturn acolo și avem probleme, nu știu, cu vecinii, cu echipele, cu grupurile, cu prietenii. Pot fi avarii, atenție, pentru că Mercur în Vărsător creează Mercur retrograd, avarii care privesc grupurile și nu prea putem să forțăm anumite situații. Trebuie, pur și simplu, să așteptăm ca cineva să ne scoată din această problemă.

După data de 26 ianuarie se întoarce Mercur în Capricorn, acolo unde îl întâlnește pe Venus retrograd. Deci Mercur retrograd, Venus retrograd în Capricorn. Se creează acolo un fel de busculadă, melancolie, discuții conjugale, relaționale, trecutul .. Dacă cineva, de exemplu, s-a cunoscut înainte de Mercur retrograd și de Venus retrograd acum, recent, relații recente, relația poate să intre în impas.

Dar dacă cineva s-a certat înainte de Venus retrograd și Mercur retrograd, este posibil, totuși, acele lucruri care par așa de neraparat, să sune telefonul și să se mai gândească mai bine partenerul cumva, relația să se ducă pe un alt făgaș.”

Cum afectează toate aceste schimbări fiecare zodie în parte, aflați din înregistrarea VIDEO a emisiunii.

Zodiile care o vor duce bine cu banii în 2022. Predicțiile făcute de Neti Sandu

 

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum, spun specialiștii în numerologie.

Și planetele vor fi de partea noastră.

În primăvară, va fi o energie de început zodia berbecului ne va da, din curajul său și, cu toții vom avea, de câștigat.

Avem explicații de la Neti Sandu, aici.