Rac: se contureaza niste bani si totodata cheltuieli. Horoscopul zilei de vineri, 4 noiembrie

04-11-2011 07:22


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

SCORPION
O situatie se poate complica inainte de a fi rezolvata pentru ca lumea nu e binevoitoare azi cand e vorba despre semnaturi si acordat bani.

SAGETATOR
Noi proiecte la orizont - poate va ganditi la ceva care va propulseaza in varful ierarhiei sau sefii au deja planuri mari cu voi.

CAPRICORN
Se poate sa incasati niste bani sau macar sa formulati cererea - in scris - si asteptati raspunsul - care poate veni luni - o reusita va fi cu siguranta.

VARSATOR
Un vis poate deveni realitate - sa vi se faca un cadou frumos de tot, sa primiti un credit, dupa ce ati incercat la tot felul de banci si nu s-a putut.

PESTI
Poate aveti un proiect pe care-l puteti lansa la apa in perioada imediat urmatoare si aveti nevoie de sponsori, colaboratori experimentati.

BERBEC
Va descurcati frumos la scoala, la examene, e de profitat de actuala conjunctura ca sa rezolvati problemele care tin de scoala si care-i privesc doar pe copii, poate.

TAUR
Se poate sa recuperati niste bani si sa aveti cu ce plati rata la banca, sau vreo factura pentru ca ramaseserati restantieri la ... ceva.

GEMENI
O sa fiti contactati de niste posibili viitori parteneri de afaceri sa puneti umarul la un proiect care v-ar putea aduce bani frumosi si acum dar mai ales anul viitor.

RAC
Se contureaza niste bani si totodata cheltuieli pentru aprovizionare sau ca sa faceti o tratatie in familia largita ori maine ori poimaine.

LEU
O agenda incarcata cu intrevederi, vor fi si momente festive maine si o sa va incarcati - sufleteste de la cei cu care va-ntalniti pe la diverse ore.

FECIOARA
Va-ngrijiti de casa, de familie, faceti aprovizionarea si ati putea pleca de pe o zi pe alta si pe undeva nu prea departe de casa, la odihna, in vizita la rude.

BALANTA
Ati putea renegocia un contract si sa luati bani in plus sau sa incepeti o colaborare - oferta este ceva mai larga in perioada asta si poate veti profita.

VIDEO PROTVPLUS.RO