Meseria ta e scrisa in stele. Afla la ce te pricepi cel mai bine, dupa horoscop

×
Codul embed a fost copiat

"Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce meserie ar trebui sa ai". De la aceasta utopie au pornit si realizatorii unui studiu facut pentru un vestit site de joburi din intreaga lume.

In teorie, ei atribuie fiecarui semn astral o serie de profesii potrivite pentru ca omul sa mearga de drag la munca. In practica, putini se orienteza in viata dupa zodiac.

De exemplu, Bogdan. Un Capricorn pentru care sta scris in stele ca ar fi bun pentru inginerie. In realitate, el este circar.

Si in cazul Anei astrele au cam dat gres. Este Leu si ar trebui sa fie lider, sa lucreze in IT sau educatie. Femeia e maturatoare.

Au mai ramas doua zile pana cand toate tigarile din Europa vor fi altfel

Citește și
horoscop
Datoriile in functie de zodie, in Romania. Studiu: Gemenii, Sagetatorii si Racii cam "uita" de rate
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Studiul nu i-a nimerit deloc nici pe Constantin si Elena, care sustin ca merg la munca de placere.

"Nu-i adevarat nimic. Eu am plecat de acasa cu gandul sa ma fac croitor", spune Constantin.

"Nu mi se pare concludenta. Acum fac exact ce-mi doresc", spune si Elena, care e bucatareasa.

Desigur exista si situatii in care oamenii confirma ca practica exact meseria potrivita zodiei lor.

La randul sau astrologul Neti Sandu spune ca zodia te recomanda pentru o slujba anume, dar considera ca mult mai importanta este personalitatea.

"Trebuie sa vedem care e trasatura de baza a unei zodii. Si automat te duci cu gandul la o meserie care i se potriveste", spune Neti.

Leii sunt inconjurati azi de iubire si intelegere. Ce va rezerva astrele pentru ziua de marti

Studiul a fost realizat de unul dintre cele mai mari site-uri de job-uri din intreaga lume: CareerBuilder.com.

Din aceasta cercetare aflam ca cei mai grozavi ingineri sunt in zodia Capricon, iar in vanzari exceleaza Varsatorii. Pestii ar fi buni la guvernare, Berbecii in turism, iar Taurii ca functionari.

Gemenii sunt recomandati pentru servicii, Racii pentru cercetare, Leii ar fi potriviti ca medici, Fecioarele ca profesoare, Balanta ar face performanta in arta, Scorpionii ca juristi, iar Sagetatorii in IT.

Datoriile in functie de zodie, in Romania. Studiu: Gemenii, Sagetatorii si Racii cam "uita" de rate

Iata pe larg, compatibilitatile pentru fiecare zodie in parte (Sursa: careerbuilder.com)

Berbec (21martie-19 aprilie)

Atuurile tale: Ambitios, inventiv, increzator si independent. Poti fi nerambdator, dar creativitatea si energia ta inspira oamenii din jur, iar asta te face sa fii un lider innascut.

Joburi compatibile: Berbecii reusesc adesea in meserii creative cum ar fi jurnalismul, publicitatea. Pozitii de lideri in armata sau politie sunt de asemenea de perspectiva. Cauta joburi care-ti permit sa-ti pui imaginatia la contributie si munceste ori independent, ori ca lider.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Atuurile tale: Esti pragmatic, loial si rabdator.

Joburi compatibile: Datorita naturii tale metodice ai potentia de succes in finante si contabilitate. Taurii aplecati spre arta ar trebui sa se orienteze spre arhitectura sau fotografie. 

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Atuurile tale: Entuziast, comunicativ, optimist si mereu curios. Esti plin de energie si pasiune si ai un apetit vorace pentru noi experiente.

Joburi compatibile: Din moment ce tanjesti spre stimulare intelectuala, cauta joburi care sa te preocupe mereu, sa te tina in priza, din care sa inveti mereu lucruri noi. Ia in calcul o cariera academica, cercetare, jurnalism de investigatie si chestii care presupun calatorii. 

Rac (22 iunie-22 iulie)

Atuurile tale: Plin de compasiune, energic, intuitiv si imaginativ. Sensibilitatea ta, loialitatea si talentele organizationale te fac un excelent tutore.

Joburi compatibile: Incearca un job in sanatate, ingrijire medicala sau asistenta sociala, psihologie sau chiar invatamant. Poti sa ai in vedere si o cariera in justitie, unde dorinta ta de aproteja si apara pe altii va fi pusa intr-o lumina foarte buna.

Leu (23 iulie-22 august)

Atuurile tale: Ambitios, confident, optimisti, increzator in puterea de a merge inainte. Prezenta ta generoasa si totdata dramatica, atrage oamenii spre tine.

Joburi compatibile: Te simti ca peste in apa in pozitii de lider, acolo unde steaua puterii tale poate sa straluceasca. O cariera in politica sau film iti vine "manusa", sau intr-o pozitie de antreprenor al unei afaceri care-ti permite sa-ti conduci subordonatii spre glorie.

Fecioara (23 august-22 septembrie)

Atuurile tale: Bun observator, meticulos, prietenos. Multumita rabdarii tale, naturii analitice, este un "rezolvator de probleme" innascut.

Joburi compatibile: Firea ta calculata si curioasa te face un excelent candidat pentur o cariera in medicina, justitie, cercetare sau invatamant. De vreme ce Fecioarele sunt orientate catre detalii, adesea au succes in contabilitate, statistica sau programare.

Balanta (23 septembrie-22 octombrie)

Atuurile tale: Diplomat, idealist, creativ si sociabil. Stilul tau gregar si demn de incredere te face sa fii placut de catre toti.

Joburi compatibile: Simtul dreptatii si interesul pentur oameni te fac un foarte bun lucrator cu publicul, functionar in institutii publice, organizatii filantropice, justitie sau medicina. Balantele sunt predispuse si la o cariera in arta. 

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Atuurile tale: Motivat, pasionat si energic, ai mereu un scop precis in tot ceea ce faci. Puterea ta mentala si resursele intelectuiale ii fac pe cei din jur sa se simta in siguranta cu tine.

Joburi compatibile: Intensitatea, spiritul analitic si de conducator te fac sa excelezi in politica ori ca politist investigator si chiar in operatiunile militare. O cariera in spionaj, fizica sau astronomie ti se potriveste la fix. 

Segatator (22 noiembrie-21decembrie)

Atuurile tale: Aventuros, pozitiv si sincer. Adori sa calatoresti si sa inveti lucruri noi, pe care sa le impartasesti apoi si altora. 

Joburi compatibile: Filosof innascut, esti potrivit sa studiezi stiintele, tehnologia, legile sau sa fii in serviciul public. 

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Atuurile tale: Responsabil, disciplinat, ambitios si autoritar. Temperamentul tau serios si orientat spre un scop anume te face sa ai succes in tot ce faci.

Joburi compatibile: Excelent cu matematica si banii, te duc spre domenii in care ai foarte multa responsabilitate pe cap. In plus, multi Capricorni sunt indemanatici, asa ca se descurca de minune in inginerie si constructii. 

Varsator (20 ianuarie-18 februarie)

Atuurile tale: Inovativ, tolerant, social si iute. Creativ si independent, setezi trendurile pe care altii le urmeaza.

Joburi compatibile: Simtul tau estetic excelent te recomanda pentru o cariera in arta, cum ar fi fotografie, muzica, scriitura sau actorie. Varsatorii sunt vizionari si aplecati de asemenea spre stiinta, aviatie si IT.

Pesti (19 februarie- 20 martie)

Atuurile tale: Empatezi usor, esti rabdator, inclinat spre arta si loial. Datorita naturii tale intuitive si darnice, ceilalti vin sa-ti ceara sprijinul.

Joburi compatibile: Compasiunea ta te fac potrivit pentru o cariera in sanatate, munca in societate, filantropie sau medicina veterinara. Latura artistica si imaginativa a Pestilor s-ar putea traduce intr-o cariera in teatru sau film.

Tu ce zodie esti si ce meserie ai? Lasa un comentariu si spune-ne povestea ta!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Motivul pentru care citesti o stire cu OZN-uri, scuipi cand vezi ceva frumos si te duci la ghicitori
Motivul pentru care citesti o stire cu OZN-uri, scuipi cand vezi ceva frumos si te duci la ghicitori

Peste 90% dintre romani cred ca exista Dumnezeu, dar, in acelasi timp, 60% cred si in deochi, 47% in prezicatori, tamaduitori sau clarvazatori, 25% in astrologie sau horoscop si 23% in extraterestri.

Datoriile in functie de zodie, in Romania. Studiu: Gemenii, Sagetatorii si Racii cam
Datoriile in functie de zodie, in Romania. Studiu: Gemenii, Sagetatorii si Racii cam "uita" de rate

Intr-un studiu facut de o companie de recuperare creante pe portofoliul sau din Romania se arata faptul ca exista diferente mari in felul in care isi administreaza datoriile romanii. Iata clasificarea pe zodii.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.