Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur pe 28 octombrie 2023. Răsturnări de situații și neprevăzut pentru zodii

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evoluții neașteptate în viața tuturor nativilor. Au loc răsturnări de situații, evenimente neprevăzute, concluzii, finalizări și încheieri de etape.

Eclipsa de Lună din zodia Taur este ultima dintr-o serie de eclipse, care au avut loc pe axa Taur-Scorpion în ultimele 18 luni și care au adus încet, dar sigur, schimbări profunde. Temele acestor eclipse au avut legătură cu resursele, banii, valorile și încrederea în sine.

Pentru că se încheie un ciclu, la acestă Lună Plină avem ocazia să îmbunătățim un sector de viață, care a adus multe frământări, nemulțumiri și frustrări, pentru a pregăti o altă etapă de viață.

De asemenea, Eclipsa de Lună din zodia Taur are putere, scoate la suprafață acele lucruri, care nu mai funcționează, elimină atașamentele și ne invită să ne recuperăm puterea interioară.

Nativii Taur, Leu, Scorpion si Vărsător, dar și cei care au ascendent în aceste zodii, pot avea parte de evenimente importante sau cu impact.

Berbec

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc răsturnări de situație în planul financiar, încheierea unei etape, culegerea roadelor unor demersuri privind o tranzacție importantă. Pentru că este activat și sectorul valorilor, nativii ar trebui să-și dea mai multă în valoare, să negocieze în favoarea lor. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în zodia Fecioară și este posibil ca un contract să-și schimbe termenii sau poate ajunge la final.

Taur

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neașteptate în planul personal și mai ales sentimental, pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline și a zodiei Taur, se află în Fecioară, în casa iubirii și aventurilor romantice. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente neprevăzute, care vor avea un impact puternic asupra nativilor. Pentru că se dinamizează axa relațiilor este posibil să se rupă niște relații nefuncționale.

Gemeni

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur are loc în sectorul asociat frământărilor interioare, izolării și trecutului. Fenomenul astral anunță revelații, conștientizări și eliminarea unor situații sau persoane, care nu îi mai ajută în evoluție. Pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în tranzit prin sectorul familial, pot avea loc evenimente surpriză și în viața de familie, în relațiile cu părinții/rudele, privind o tranzacție imobiliară.

Rac

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor. Pot avea loc finalizări, încheierea unui contract, concluzii și chiar rupturi de cineva din anturaj. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în casa comunicării, așa că nativii Rac pot avea parte de informații sau vești surpriză.

Leu

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neprevăzute în carieră, în conducerea firmei, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui job, în special pentru nativii care au fost determinați să-și atingă un obiectiv. Pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în sectorul financiar, evenimente surpriză și răsturnări de situație pot avea loc în regimul banilor pe care nativii îi căștigă.

Fecioară

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente și răsturnări de situație în sistemul de valori și credințe ale nativilor Fecioară, cu impact, pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline se află în tranzit prin casa personalității. Fecioarele au revelații, conștientizări legate de relație sau un parteneriat, în urma unor discuții din care și-au dat seama de o altă față a partenerului sau a celor cu care desfășoară activități profesionale.

Balanță

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neașteptate și răsturnări de situație în planul financiar, al banilor pe care nativii îi dețin la comun cu partenerul sau alte persoane, banii proveniți din alte surse decât salariul, moștenirile și intimitatea. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în casa frământărilor interioare și introspecției și este posibil să aducă intuiție și inspirație în luarea unei decizii legate de bani și cuplu.

Scorpion

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc încheieri de etape, surprize, răsturnări de situție și evenimente neașteptate în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în casa planurilor de viitor, așa că este posibil ca unele planuri să se schimbe. Nativii Scorpion pot renunța la ceva și vor încerca să se reechilibreze. Pe de altă parte, pot culege și roadele unor demersuri parteneriale.

Săgetător

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neprevăzute, situații bruște, răsturnări de situație în planul muncii și sănătății. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în sectorul carierei, imaginii și statutului profesional și demersurile sau evenimentele, care au loc acum, pot avea impact asupra carierei sau imaginii nativilor. De asemenea, Săgetătorii pot avea conștientizări, revelații, legate de direcția profesională.

Capricorn

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente surpriză și situații neașteptate, încheieri de etape, finalizări și concluzii în planul sentimental, privind un proiect creativ sau valorificarea unui talent. Posibil unii dintre nativi să-și descopere o pasiune. Pe de altă parte, o relație de prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire sau se renunță la o relație de prietenie/iubire.

Vărsător

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente surpriză, situații neașteptate, concluzii, finalizări și încheieri de etape în planul vieții de familie. Se poate schimba casa, să aibă loc o tranzacție imobiliară, să se realizeze un plan pentru o viitoare achiziție și ce costuri implică. Totodată, va fi voie de găsirea unui echilibru între petrecerea timpului cu familia/partenerul și carieră.

Pești

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc informații și vești surpriză, evenimente și situații neprevăzute în relația cu partenerul de cuplu/ cei cu care desfășoară activități sau privind interacționarea la modul general. Se poate schimba o direcție profesională, iar Peștii să vadă și dintr-o altă perspectivă o situație de viață, relațională sau profesională.

Articol recomandat de sport.ro
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Citește și...
Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn
Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn

Anul 2024 este anul Dragonului de Lemn, un simbol al transformării și al oportunităților pentru toate zodiile. 

 

Horoscop 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva probleme personale și profesionale
Horoscop 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva probleme personale și profesionale

Horoscop 28 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reuşită. O să ne dăm interesul să mulţumim pe toată lumea, dar să nu neglijăm şi dorinţele noastre, care sunt la fel de importante ca şi ale celorlalţi.  

Luna Plină în zodia Gemeni pe 27 noiembrie. Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Peștii simt cel mai intens evenimentul
Luna Plină în zodia Gemeni pe 27 noiembrie. Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Peștii simt cel mai intens evenimentul

Pe 27 noiembrie 2023 se formează Luna Plină din zodia Gemeni. Zodiile care vor simți cel mai intens acest fenomen astral sunt: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Recomandări
CCR a decis ca foștii parlamentari să rămână cu pensiile speciale. Cum își motivează hotărârea
CCR a decis ca foștii parlamentari să rămână cu pensiile speciale. Cum își motivează hotărârea

Curtea Constituțională a hotărât, marți, că abrogarea pensiilor parlamentarilor este neconstituţională.

Aderarea României la Schengen nu se va produce pe 4 decembrie, la Consiliul JAI. Care e noul termen
Aderarea României la Schengen nu se va produce pe 4 decembrie, la Consiliul JAI. Care e noul termen

Aderarea României la Schengen nu va fi supusă la vot pe 4 decembrie, data când are locul Consiliul JAI, care are pe ordinea de zi și acest subiect, arată surse politice.

Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA, a fost arestat în Franța
Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA, a fost arestat în Franța

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța, alături de alte 40 persoane suspectate că ar avea legături cu un cult internațional de yoga.