Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur pe 28 octombrie 2023. Răsturnări de situații și neprevăzut pentru zodii

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evoluții neașteptate în viața tuturor nativilor. Au loc răsturnări de situații, evenimente neprevăzute, concluzii, finalizări și încheieri de etape.

Eclipsa de Lună din zodia Taur este ultima dintr-o serie de eclipse, care au avut loc pe axa Taur-Scorpion în ultimele 18 luni și care au adus încet, dar sigur, schimbări profunde. Temele acestor eclipse au avut legătură cu resursele, banii, valorile și încrederea în sine.

Pentru că se încheie un ciclu, la acestă Lună Plină avem ocazia să îmbunătățim un sector de viață, care a adus multe frământări, nemulțumiri și frustrări, pentru a pregăti o altă etapă de viață.

De asemenea, Eclipsa de Lună din zodia Taur are putere, scoate la suprafață acele lucruri, care nu mai funcționează, elimină atașamentele și ne invită să ne recuperăm puterea interioară.

Nativii Taur, Leu, Scorpion si Vărsător, dar și cei care au ascendent în aceste zodii, pot avea parte de evenimente importante sau cu impact.

Citește și
Moartea suspectă a unui turist portughez în Bucegi: anchetă redeschisă după 18 luni. Alpinistul a decedat într-o excursie organizată pe vreme foarte proastă

Berbec

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc răsturnări de situație în planul financiar, încheierea unei etape, culegerea roadelor unor demersuri privind o tranzacție importantă. Pentru că este activat și sectorul valorilor, nativii ar trebui să-și dea mai multă în valoare, să negocieze în favoarea lor. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în zodia Fecioară și este posibil ca un contract să-și schimbe termenii sau poate ajunge la final.

Taur

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neașteptate în planul personal și mai ales sentimental, pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline și a zodiei Taur, se află în Fecioară, în casa iubirii și aventurilor romantice. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente neprevăzute, care vor avea un impact puternic asupra nativilor. Pentru că se dinamizează axa relațiilor este posibil să se rupă niște relații nefuncționale.

Gemeni

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur are loc în sectorul asociat frământărilor interioare, izolării și trecutului. Fenomenul astral anunță revelații, conștientizări și eliminarea unor situații sau persoane, care nu îi mai ajută în evoluție. Pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în tranzit prin sectorul familial, pot avea loc evenimente surpriză și în viața de familie, în relațiile cu părinții/rudele, privind o tranzacție imobiliară.

Rac

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor. Pot avea loc finalizări, încheierea unui contract, concluzii și chiar rupturi de cineva din anturaj. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în casa comunicării, așa că nativii Rac pot avea parte de informații sau vești surpriză.

Leu

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neprevăzute în carieră, în conducerea firmei, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui job, în special pentru nativii care au fost determinați să-și atingă un obiectiv. Pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în sectorul financiar, evenimente surpriză și răsturnări de situație pot avea loc în regimul banilor pe care nativii îi căștigă.

Fecioară

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente și răsturnări de situație în sistemul de valori și credințe ale nativilor Fecioară, cu impact, pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline se află în tranzit prin casa personalității. Fecioarele au revelații, conștientizări legate de relație sau un parteneriat, în urma unor discuții din care și-au dat seama de o altă față a partenerului sau a celor cu care desfășoară activități profesionale.

Balanță

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neașteptate și răsturnări de situație în planul financiar, al banilor pe care nativii îi dețin la comun cu partenerul sau alte persoane, banii proveniți din alte surse decât salariul, moștenirile și intimitatea. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în casa frământărilor interioare și introspecției și este posibil să aducă intuiție și inspirație în luarea unei decizii legate de bani și cuplu.

Scorpion

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc încheieri de etape, surprize, răsturnări de situție și evenimente neașteptate în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în casa planurilor de viitor, așa că este posibil ca unele planuri să se schimbe. Nativii Scorpion pot renunța la ceva și vor încerca să se reechilibreze. Pe de altă parte, pot culege și roadele unor demersuri parteneriale.

Săgetător

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente neprevăzute, situații bruște, răsturnări de situație în planul muncii și sănătății. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în sectorul carierei, imaginii și statutului profesional și demersurile sau evenimentele, care au loc acum, pot avea impact asupra carierei sau imaginii nativilor. De asemenea, Săgetătorii pot avea conștientizări, revelații, legate de direcția profesională.

Capricorn

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente surpriză și situații neașteptate, încheieri de etape, finalizări și concluzii în planul sentimental, privind un proiect creativ sau valorificarea unui talent. Posibil unii dintre nativi să-și descopere o pasiune. Pe de altă parte, o relație de prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire sau se renunță la o relație de prietenie/iubire.

Vărsător

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc evenimente surpriză, situații neașteptate, concluzii, finalizări și încheieri de etape în planul vieții de familie. Se poate schimba casa, să aibă loc o tranzacție imobiliară, să se realizeze un plan pentru o viitoare achiziție și ce costuri implică. Totodată, va fi voie de găsirea unui echilibru între petrecerea timpului cu familia/partenerul și carieră.

Pești

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur aduc informații și vești surpriză, evenimente și situații neprevăzute în relația cu partenerul de cuplu/ cei cu care desfășoară activități sau privind interacționarea la modul general. Se poate schimba o direcție profesională, iar Peștii să vadă și dintr-o altă perspectivă o situație de viață, relațională sau profesională.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii

Horoscop 28 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasa și La multi ani sărbătoriților zilei. O s-avem chef de vizite, de plimbari de făcut urări de bine celor pe care-i îndrăgim, pe care-i iubim și o să simțitm iubire.

Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Recomandări
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front

Rusia a revendicat duminică capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, în sectorul unde forţele ruse au avansat rapid în ultima perioadă, informează Reuters şi AFP.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.