Luna Plină din Leu pe 25 ianuarie 2024. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți cel mai intens fenomenul

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Plină din 25 ianuarie aduce încheierea unei etape, concluzii, decizii radicale sau culegerea roadelor unor demersuri inițiate astă vară, când a avut loc Luna Nouă din zodia Leu.

Recomandarea astrelor este să reflectăm la direcția spre care vrem să ne îndreptăm, pentru că zodia Leu ne învață să ne punem în valoare potențialul, astfel încât să ne atingem obiectivele.

Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător și nativii care au ascendentul în aceste semne zdiacale vor resimți mai intens fenomenul de Lună Plină.

Arhetipul Leului este despre iubire, creativitate, generozitate, voință, strălucire, putere, glorie și curaj. Se activează axa Leu-Vărsător și este nevoie de un echilibru între nevoile noastre și ale celor cu care interacționam. Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter din zodia Taur și este posibil să apară conflicte din cauza principiilor, credințelor și convingerilor. Din punct de vedere sentimental urmează o perioadă cu schimbări radicale.

Domeniile activate de Luna Plină prin zodia Leu:

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Plină din zodia Leu aduce concluzii, declarații, trăiri intense în planul sentimental, încheierea unor etape și trecerea la următorul nivel al unei relații de iubire. De asemenea, Berbecii vor căuta să-și exprime creativitatea, să-și valorifice un talent, să-și petreacă mai mult timp cu copiii, dacă sunt părinți, sau să-și rezerve timp partenerului de cuplu. Aspectul tensionat, care se formează între Soare și Jupiter din casa banilor poate aduce tensiuni legate de un context financiar.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină din zodia Leu se formează în sectorul vieții de familie și căminului și anunță concluzii sau încheierea unei etape cu privire la administrarea unui imobil, vânzarea/cumpărarea unei case, o mutare, privind relațiile cu părinții. Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter din zodia Taur și este posibil să apară unele tensiuni din cauza unor principii diferite față de cei din familie, cu care nativii Taur au de rezolvat un context financiar.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină din zodia Leu se formează în casa comunicării, gândirii, învățării, relațiilor cu rudele. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter din casa subconștientului și frământărilor interioare, este posibil ca unele dialoguri să se transforme în conflicte din cauza unor principii și perspective diferite. De asemenea, apar informații care vor schimba cursul unor decizii.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină din zodia Leu se formează în casa banilor și aduce beneficii financiare. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter din casa proiectelor de viitor este posibil să apară unele tensiuni legate de un context financiar, recuperarea unor bani sau decizii radicale privind relația cu un prieten.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină se formează în casa personalității și vor fi vedete, mai ales că li se oferă ocazia să se afirme, să se pună în valoare și să strălucească, așa cum le place. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, din casa carierei și imaginii, este posibil să apară unele tensiuni cu partenerul, cu persoane cu putere de decizie, superiori sau chiar partenerul de cuplu, însă Leii vor apela la diplomație și vor trece peste provocări.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină din zodia Leu se formează pe sectorul subconștientului, spiritualității, frământărilor interioare și trecutului și le poate aduce conștientizări ale unor evenimente din trecut. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, din casa principiilor și credințelor, este posibil să se confrunte cu perspective diferite în raport cu persoanele cu care interacționează.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină din zodia Leu se formează în casa prietenilor, vieții sociale, activităților de grup, planurilor și proiectelor de viitor. Balanțele ajung la concluzii în urma unor evenimente în aceste domenii, încheie etape, finalizează proiecte, reiau proiecte mai vechi sau le îmbunătățesc pe cele pe care le au în derulare. Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, în tranzit printr-o casă financiară și poate să aducă un blocaj sau tensiuni în recuperarea unor bani.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Leu dinamizează casa carierei, imaginii și statutului profesional. Nativii pot culege roadele unor demersuri, să primească o promovare sau superiorii le aprecieze meritele. Pe de altă parte, Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul casei banilor și stimei de sine și poate aduce nemulțumiri legate de planul financiar.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină din zodia Leu activează sectorul relațiilor cu străinii, călătoriilor, cunoașterii, studiilor, perfecționării profesionale și filosofiei de viață. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul nativilor, este posibil să apară unele tensiuni legate de sarcinile de serviciu. De asemenea, se poate încheia o etapă profesională din cauza unor diferențe de opinie.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină din zodia Leu activează sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, banii proveniți din alte surse decât salariul, moștenirile, impozitele, creditele, dar și intimitatea și încrederea reciprocă. Soarele, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect tensionat cu Jupiter, din casa creativității, semn că unele idei sau planuri, pe care nativii doresc să le implementeze într-un proiect de creație ar putea fi blocate sau amânate și acest lucru să le aducă nemulțumiri.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din zodia Leu se formează în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionle. Dialogurile pot duce la concluzii, se încheie etape sau se culeg roadele unor demersuri în planul relațional. Soarele, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect tensionat cu Jupiter, din sectorul familiei, și este posibil să apară tensiuni într-o chestiune de principiu în raport cu cineva din familie.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna plină din zodia Leu activează casa muncii, rutinei zilnice, proiectele profesionale, relațiile cu colegii și sănătatea. Au loc încheieri de etape la locul de muncă sau se culeg roadele unor demersuri privind obținerea unui job nou. Poate să apară o criză, care să ducă la încheierea unui contract. Soarele formează un aspect tensionat cu Jupiter din casa comunicării, așa că nu sunt excluse dialoguri în contradictoriu sau vești care să le schimbe planurile nativilor.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
Citește și...
Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii
Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii

Horoscop 1 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi!  

Horoscop 30 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se bucură de o serie de vești bune
Horoscop 30 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se bucură de o serie de vești bune

Horoscop 30 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să fim în priză, și la serviciu, și casă, poate plecăm, deja, undeva ca să petrecem 1 Mai, sărbătorile pascale și o să avem o stare de bine, de bunădispoziție.

Horoscop 29 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile pentru care se anunță o zi cu bani
Horoscop 29 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile pentru care se anunță o zi cu bani

Horoscop 29 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu optimism. O să devenim și mai încrezători în forțele noastre și o să consolidăm și încrederea în cel de lângă noi.  

Recomandări
Forțele lui Putin fac prăpăd la puțin peste 200 de kilometri de România. Importanța orașului în care zilnic sunt uciși oameni
Forțele lui Putin fac prăpăd la puțin peste 200 de kilometri de România. Importanța orașului în care zilnic sunt uciși oameni

În ultimele zile, forțele ruse au intensificat atacurile asupra regiunii ucrainene Odesa și, implicit, a orașului cu același nume. 

Percheziții ale procurorilor DIICOT în 23 de locuințe din Caraș-Severin: trafic de droguri și prostituție
Percheziții ale procurorilor DIICOT în 23 de locuințe din Caraș-Severin: trafic de droguri și prostituție

28 de persoane din Caraș-Severin au fost audiate într-un dosar în care se vorbește despre trafic de droguri, operațiuni cu psihoactive și determinarea practicării prostituției.

Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor
Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor

Al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus marți-noapte în România, sub escortă.