Luna Nouă din zodia Scorpion pe 13 noiembrie 2023. Nativii Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți mai intens asta

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Nouă din zodia Scorpion are loc pe 13 noiembrie. Evenimentul astral marchează etape noi, este asociat cu inițiative și setarea unor obiective pe termen lung.

Ce însămânțăm acum se va culege peste șase luni, când va avea loc Luna Plină în aceeași zodie.

Scorpionul este arhetipul relațiilor de iubire intense, al transformărilor profunde, radicale, de regenerare. De asemenea, Scorpionul este asociat și cu banii și face parte din axa financiară Taur-Scorpion, care a fost puternic afectată în ultimul an și jumătate.

Luna Nouă din zodia Scorpion poate aduce revelații și dacă într-un domeniu din viața noastră au existat momente de trădare, înșelare sau manipulare, acum conștientizăm, schimbăm direcția și începem un capitol nou. De asemenea, este un moment favorabil de renunțare la vicii sau la atașamente dăunătoare.

Din configurația astrală face parte și Marte, guvernatorul Scorpionului, așa că energia va fi una intens transformatoare. Luna Nouă se află față în față cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur. Prin urmare, ne putem aștepta la evenimente, care anunță surprize și răsturnări de situație.

Ce aduce Luna Nouă din Scorpion pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul financiar, al transformărilor profunde, relațiilor și intimității, dar și încrederii reciproce. Berbecii își pot seta obiective financiare pe termen lung. În planul relațiilor, se poate renunța la o relație nefuncțională sau o relație poate trece la următoarea etapă.

Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Este momentul unui nou început în planul relațiilor și nativii sunt invitați să-și seteze obiective noi, să treacă la un alt nivel sau să renunțe la o relație care nu îi mai reprezintă.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul muncii și sănătății și deschide noi etape în viața profesională a acestora. Gemenii ar putea să înceapă un job nou sau o activitate independentă, o colaborare nouă. Din punct de vedere al sănătății, nativii ar putea să adopte un stil sănătos.

Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. Racii ar putea să înceapă o nouă etapă în planul sentimental, să fie creativi într-un proiect nou, să-și rezerve mai mult timp copiilor.

Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Se deschid noi etape în aceste domenii și Leii își pot seta obiective privind viața de familie, o mutare sau administrarea unor imobile.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul gândirii, comunicării, informațiilor. Posibil unele informații care le parvin să îi facă pe nativi să își schimbe perspectiva asupra unor lucruri pe care până acum le vedeau altfel. Dacă au fost trădați sau înșelați, acum își vor da seama și vor schimba direcția în relație sau în relațiile profesionale.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul banilor pe care nativii îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Este un moment prielnic pentru a-și seta obiective și planuri de viitor privind administrarea banilor, să găsească un echilibru între încasări și cheltuieli.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul personalității și se vor gândi la planurilor lor, la ce-și doresc. În urma unor discuții cu partenerul de cuplu, pentru că fenomenul astral se formează față în față cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, vor fi surprinși de reacția sau acțiunea acestuia.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul subconștientului, meditației, spiritualității și trecutului. Săgetătorii pot avea niște conștientizări, să înceapă o vindecare, să se regenereze, să se reechilibre, să elimine din viața lor ce îi ține în loc.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul planurilor de viitor, proiectelor, prietenilor și grupurilor pe care le frecventează. Fenomenul astral poate aduce noi etape în viața nativilor în sfera profesională, dar și renunțarea la niște proiecte, care nu mai funcționează sau la prieteni cu care nativii nu mai au aceleași viziuni și pasiuni.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul carierei, imaginii și statutului. Se dechid noi etape în planul profesional sau se schimbă direcția, iar nativii sunt invitați să elimine ceea ce nu mai merge în planul profesional și-și setează obiective pe termen lung.

Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Scorpion activează sectorul educației superioare, călătoriilor, perfecționării și dezvoltării profesionale, sistemului de principii și valori. Așadar, se deschid etape noi în aceste domenii. Recomandarea astrelor este ca nativii să renunțe la tipare vechi de gândire și să-și schimbe perspectiva, iar acest lucru se va întâmpla după ce vor primi niște vești sau informații surpriză.

Articol recomandat de sport.ro
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Citește și...
Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn
Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn

Anul 2024 este anul Dragonului de Lemn, un simbol al transformării și al oportunităților pentru toate zodiile. 

 

Horoscop 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva probleme personale și profesionale
Horoscop 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva probleme personale și profesionale

Horoscop 28 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reuşită. O să ne dăm interesul să mulţumim pe toată lumea, dar să nu neglijăm şi dorinţele noastre, care sunt la fel de importante ca şi ale celorlalţi.  

Luna Plină în zodia Gemeni pe 27 noiembrie. Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Peștii simt cel mai intens evenimentul
Luna Plină în zodia Gemeni pe 27 noiembrie. Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Peștii simt cel mai intens evenimentul

Pe 27 noiembrie 2023 se formează Luna Plină din zodia Gemeni. Zodiile care vor simți cel mai intens acest fenomen astral sunt: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Recomandări
Terenuri din zone scumpe ale Bucureștiului, furate cu acte false și complicitatea unor funcționari. Prejudiciul este uriaș
Terenuri din zone scumpe ale Bucureștiului, furate cu acte false și complicitatea unor funcționari. Prejudiciul este uriaș

Zeci de terenuri din Capitală au trecut ilegal din proprietatea statului în cea a unor persoane private, acuză Direcția Națională Anticorupție. Anchetatorii au descins marți dimineață la 11 adrese unde locuiesc suspecții din dosar.  

VIDEO. Marcel Ciolacu, despre Cătălin Cherecheș, în 2020: ”Este cea mai bună garanție că lucrurile vor fi făcute foarte bine”
VIDEO. Marcel Ciolacu, despre Cătălin Cherecheș, în 2020: ”Este cea mai bună garanție că lucrurile vor fi făcute foarte bine”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl lăuda în august 2020 pe primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat acum la închisoare pentru corupție, spunând că îl susține pentru alegerile locale care urmau să fie organizate în septembrie 2020.

Doljeanul săltat din greșeală ca suspect în crima din Sibiu dă în judecată poliția: ”Eu așa nu-i las!”. Prin ce a trecut
Doljeanul săltat din greșeală ca suspect în crima din Sibiu dă în judecată poliția: ”Eu așa nu-i las!”. Prin ce a trecut

Tânărul din Dolj ridicat din greşeală de poliţişti ca suspect în cazul uciderii unui om de afaceri din Sibiu afirmă că va da poliţia în judecată.