Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2016. Leii au succes pe plan profesional, Fecioarele si-ar putea gasi astazi jumatatea

Ultimul update: Sambata 23 Ianuarie 2016 07:12
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2016 07:26
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2016, prezentat de Neti Sandu. Schimbari azi. E bine sa fim pe receptie c-apar situatii noi care ne pot da niste planuri peste cap si ne putem alege cu ceva bun.

Horoscop 2016 CAPRICORN - V-or fi ramas niste plati de facut si-ar fi bine sa nu le mai amanati ca sa nu se stranga o suma prea mare la un moment dat. Poate aflati noutati legate de o mutare in casa noua si-o s-aveti multe de facut sau poate acum vi s-a aprobat creditul ca sa dati avansul pentru o locuinta.

Horoscop 2016 VARSATOR - E cineva interesat de voi si vrea o relatie serioasa si lucrurile se vor lamuri pe parcurs, e nevoie de ceva timp. Se poate s-aveti parte de o reusita, sa primiti bani, o recompensa, va luati ceva mai nou pentru casa ori o masina, dar se poate sa fie si un succes profesional.

Horoscop 2016 PESTI - O s-aveti parte de un musafir care o sa va faca seara mai frumoasa, veti primi si vesti dintre cele mai bune. E posibil sa fiti invitati la o preselectie pentru o munca in particular, poate fi un hobby care sa v-aduca bani, ca nu v-ar strica.

Horoscop 2016 BERBEC - Invitatie la un eveniment monden, chiar fara mari pretentii, dar avantajul va fi c-o sa cultivati niste relatii, vi se vor deschide niste usi. O sa faceti probabil, niste achizitii care inghit bani frumosi, dar puteti alege varianta - in rate si - atunci o s-aveti de iesit in weekend cu ai vostri pe undeva.

Horoscop 2016 TAUR - Puteti primi bani, bonuri valorice, alt gen de recompensa financiara si o s-aveti de cheltuiala zilele astea. Aveti planuri serioase de pus in aplicare, intr-o combinatie parteneriala - de afaceri - sau poate veti lucra pe cont propriu.

Horoscop 2016 GEMENI - Va consultati cu partenerul de suflet in privinta programului de week-end, sunteti invitati la cateva evenimente si o sa va straduiti sa ajungeti la toate. O sansa de bani, va interesati pe la banci ca sa luati un credit pentru o casa, ori sa va platiti taxe, impozite, asigurari, pentru scoala copiilor.

Horoscop 2016 RAC - Un gest de dragoste, de apreciere din partea cuiva, poate fi si o invitatie la film, la plimbare, la shopping. Poate v-ajuta cineva sa va mutati, poate va trebui sa vindeti intai o casa si apoi sa va luati alta -dar se rezolva frumos situatia, cu rabdare.

Horoscop 2016 LEU - Inca va mai puteti razgandi in privinta unui contract, daca sa-l prelungiti sau sa renuntati la el in forma altuia - vedeti ce e mai convenabil. Se-anunta un succes de grup, poate v-alegeti echipa, colaboratorii si o s-aveti de lucru pe termen lung, si castigati pe masura.

Horoscop 2016 FECIOARA - E posibil sa luati niste bani si sa-i pregatiti, cuiva din familie o surpriza, poate fi un gest marunt, dar valoros. O sa va bucurati de o veste sau de sosirea cuiva care o sa va-mpartaseasca dragostea si se poate ajunge anul asta la casatorie daca chiar va doriti acest lucru.

Horoscop 2016 BALANTA - Se observa succes la activitatile de tip intelectual si o sa faceti progrese, treceti in alt an de studiu sau la o grupa de avansati. Poate veti cumpara diverse lucruri pe-acasa si cu ocazia asta mai faceti vreo reparatie, luati ceva de care sa se bucure toti ai vostri.

Horoscop 2016 SCORPION - Relatia cu rudele apropiate va deveni mai stransa, o sa va vizitati mai des, tineti legatura prin telefon, poate pregatiti un eveniment de familie. Se poate s-aveti mai multe drumuri de facut si o sa luati semnaturi, bani, faceti plati, mai faceti si unele comisioane celor mai in varsta din familie.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Poate ca nu mai merge sa va eschivati, trebuie sa dati un raspuns ferm, acelei persoane care vrea sa stie daca vreti sa fiti impreuna. O sa cheltuiti niste bani ca sa cumparati ceva pentru confortul familiei, iar daca n-aveti suficienti, poate luati acele obiecte in rate ca sa va-ncadrati in buget.
 

Horoscop

Horoscop 22 aprilie 2018. Zodia care își va întâlni sufletul pereche

Horoscop 21 aprilie 2018. Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă

Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop

Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop 15 aprilie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop 12 aprilie 2018. Câștiguri în plus și schimbări pe plan profesional pentru această zodie

Horoscop 11 aprilie 2018. Zodia care astăzi are noroc la bani