HOROSCOP zilnic 19 mai 2014. Taurii au reusite profesionale. Racii isi rezolva problemele sentimentale

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 19 mai 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Taurii au reusite profesionale, Racii isi rezolva problemele cu persoana iubita.

TAUR
O sa aveti multe de facut dar aveti energie, sunteti eficienti, va ies usor toate si puteti semna contracte sa incepeti ceva care sa va aduca prestigiu. O sa luati parte la pregatirea unui eveniment care tine de serviciu sau de afacerile personale si o sa fie cu succes.

GEMENI
Dati dovada de idei ingenioase, o sa lucrati de zor ca sa va sporiti veniturile, poate o sa intrati intr-o serie de colaborari, ca aveti parte de munca in perioada asta. Se pare ca o sa faceti plati, sa scapati de toate datoriile, o sa va descurcati cu banii, ba chiar va mai si raman.

RAC
O sa interactionati cu diversi oameni de afaceri ca sa vedeti cu cine ati face echipa, ca sa profitati din plin de conjunctura favorizanta de pe cer, cu Jupiter in zodia voastra. O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ar putea spulbera toata neincrederea care s-a insinuat in relatia voastra si-o sa fie bine.

LEU
Noi provocari - o sa vedeti ca ofertele de lucru se vor tine lant si o s-aveti de unde sa alegeti, anul asta o sa fiti pe cai mari si puteti ajunge in postura de sefi. Se poate sa-si faca aparitia cineva alaturi de care va vedeti traind de acum incolo si sa se concretizeze intr-o relatie.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

FECIOARA
Poate va interesati de o destinatie turistica, sa plecati fie in scop profesional, fie sa vizitati ceva sau pe cineva - zilele - astea. Poate vi se propune sa faceti parte dintr-un juriu, sa impartiti premii pe la vreo festivitate si sa va repozitionati in societate.

BALANTA
Se poate sa va pregatiti de examene, e o perioada favorabila studiilor, si o sa aveti succes si la interviuri pentru un job sau ca sa urmati niste cursuri in strainatate. O sa revina armonia in relatia de cuplu poate si pentru ca v-ati intrebat in ultima vreme daca nu cumva ati gresit si voi cu ceva, care poate fi corectat.

SCORPION
Se poate sa reluati o negociere in speranta c-o sa va alegeti cu cateva lucruri in plus - care sa va avantajeze - sa munciti cu folos. O sa faceti rost de bani, poate vi se da inapoi o datorie sau banca va aproba un imprumut.

SAGETATOR
Poate veniti cu vreo idee care sa revolutioneze intrucatva, macar, activitatea de la job, din particular si o sa obtineti credit din partea sefilor si un plus de vizibilitate. In orice moment poate sa-si faca aparitia omul visurilor voastre si sa traiti o mare pasiune - e foarte posibil, sa stiti.

CAPRICORN
E posibil sa luati niste bani dintr-o sursa colaterala si s-aveti pentru cheltuielile zilnice, sa eliminati orice risc de a avea restante in vreun sector anume. O sa va puneti de acord cu partenerul de viata in privinta unor chestiuni care tin de vacanta, timp liber si de vreo afacere comuna.

VARSATOR
Posibile noutati la job si o sa gestionati, din mers, situatia si chiar o sa va impuneti, sa conduceti asa cum credeti voi de cuviinta. Prezenta cuiva o sa va imprime o doza de optimism, de speranta c-o sa va fie si mai bine in viata de cuplu.

PESTI
Se poate sa va ocupati mai mult de casa, poate incepeti o renovare, sau puneti piatra de temelie pentru o locuinta in care o sa va mutati cu fiinta iubita. Se poate sa cheltuiti niste bani pe niste analize medicale pentru voi sau pentru altcineva din familie sa fiti cu totii sanatosi.

BEREBC
O s-aveti parte de succes la scoala, la orice preocupare de tip intelectual si veti trece cu bine de un interviu pentru un job sau pentru o bursa in strainatate. O sa primiti avize favorabile de la sefi, autoritati si o sa faceti progrese in sfera afaceri si veti rezolva si treburi personale.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Marte incepe sa deblocheze relatiile in mai. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi
Marte incepe sa deblocheze relatiile in mai. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Planeta Marte are o miscare retrograda, in zodia Balanta, de aproape trei luni. Asa ca, in tot acest timp, a sabotat relatiile cu partenerii de cuplu, dar si cu cei de afaceri.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.