Horoscop săptămâna 1 – 7 iulie 2024. Zodiile au parte de o săptămână plină de evenimente astrologice

horoscop dragoste
Shutterstock

Prima săptămână din luna iulie este una plină de evenimente astrologice : Mercur intră în Leu pe 2 iulie, Neptun retrogradează în Pești în aceeași zi, iar pe 6 iulie avem Lună Nouă în Rac.  

Horoscop Berbec săptămâna 1 – 7 iulie 2024

La începutul săptămânii, datorită aspectului armonios dintre Venus, micul benefic, și Saturn, relațiile nativilor Berbec se pot stabiliza. În planul profesional, Berbecii pot fi rezervați, iar parteneriatele încheiate în această săptămână au potențial pe termen lung.

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Leu, din 2 iulie, respectiv casa iubirii și aventurilor romantice. Nativii se vor exprima mai ușor și vor fi mai creativi. Berbecii singuri sunt dornici de flirt, iar părinții Berbec își vor îmbunătăți comunicarea cu copiii.

Tot pe 2 iulie, Neptun, planeta iluziilor, își începe mișcarea retrogradă, prin sectorul subconștientului, introspecției și trecutului, semn că va răscoli universul interior al Berbecilor.

Citește și
Umilit în turul întâi al alegerilor, Macron se confruntă cu o alegere dureroasă

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță un nou început în planul vieții de familie, în viața de zi cu zi, în relațiile cu părinții, dar și privind decizii, care țin de administrarea unor bunuri imobiliare.

Horoscop Taur săptămâna 1 – 7 iulie2024

Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Leu, din 2 iulie, le aduce nativilor Taur preocupări pentru familie și relațiile cu ceilalți membri. Pot să apară și discuții în contradictoriu din cauza unor viziuni diferite și a orgoliului, mai ales dacă Taurii doresc să-și impună punctele de vedere. Recomandarea astrelor este să abordeze constructiv tranzitul astral pentru a rezolva chestiuni legate de zona administrativă.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, nativii Taur sunt invitați să rămână ancorați în realitate și urmează o perioadă în care Taurii își vor da seama că unele relații de prietenie nu sunt asa cum se prezintă.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță o nouă etapă privind învățarea, comunicarea, gândirea, împărtășirea ideilor, interesele personale și viața de zi cu zi. Taurii au șansa să înceapă o activitate nouă, să-și pună în practică o idee, să interacționeze mai bine cu rudele, vecinii și cei cu care desfășoară activități.

Horoscop Gemeni săptămâna 1 – 7 iulie 2024

La începutul săptămânii, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa banilor și Saturn, din casa carierei, formează un aspect armonios și aduce bani în conturile nativilor pe termen lung. Gemenilor le sunt răsplătite eforturile pentru implicarea în activitățile profesionale.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, intră în zodia Leu, pe 2 iulie, în sectorul comunicării, gândirii, interacționării, negocierilor și deplasărilor. Se întrevede o perioadă bună pentru negocieri, iar Gemenii pot obține cu ușurință ce-și propun. Apar și deplasări pe distanțe scurte, se rezolvă chestiuni birocratice, se obțin aprobări și randamentul intelectual crește.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, urmează o perioadă în care nativii Gemeni își vor da seama că unele proiecte profesionale ar trebui încheiate. Dacă li se prezintă oferte noi, ar trebui analizate foarte bine, pentru că există riscul să fie păcăliți.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță noi începuturi în planul financiar, privind banii pe care îi câștigă din muncă. De asemenea, este un moment bun ca Gemenii să-și dea mai multă valoare, să aibă încredere în forțele proprii.

Horoscop Rac săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Mercur, planeta comunicării, intră pe 2 iulie în zodia Rac, pe sectorul financiar și vine cu idei bune, care puse în practică, ar putea aduce mai mulți bani în conturile nativilor. De asemenea, urmează o perioadă cu negocieri profitabile, dar și cu cheltuieli mai mari.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, nativii Rac își vor reevalua credințele, convingerile și filosofia de viață. Urmează o perioadă în care unii dintre nativi vor avea conștientizări și revelații.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță noi începuturi în planul personal. Este momentul de afirmare și setare a unor obiective pentru următorul an. Venus, micul benefic, face parte din contextul astral și proiectele începute acum pot aduce rezultate deosebite.

Horoscop Leu săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Vești bune pentru nativii Leu, din 2 iulie, când Mercur, astrul comunicării, intră în zodia lor. Se îmbunătățește comunicarea cu cei din jur, vor fi inspirați, au idei bune, pe care le vor pune în practică, acumulează mai ușor informații și se fac remarcați.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, urmează o perioadă în care nativii Leu vor căuta să rezolve un context financiar și relațional. În raport cu partenerul este posibil să descopere lucruri care n-o să le placă, iar în planul financiar și în special în administrarea bunurilor comune este recomandat să nu se lanseze în artificii sau speculații financiare, care le pot aduce pierderi.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, îi invită pe nativii Leu la un bilanț și la eliminarea tuturor situațiilor și persoanelor, care îi opresc din evoluție. De asemenea, Leii pot avea conștientizări, să înțeleagă niște situații din trecut și recomandarea astrelor este să fie atenți la mesajele, care le vin din planul astral.

Horoscop Fecioara săptămâna 1 – 7 iulie2024

Pentru nativii Fecioară, intrarea lui Mercur, guvernatorul lor, în zodia Leu, din 2 iulie, le aduce o perioadă de introspecție și izolare, meditație și întoarcere spre trecut. Pot să apară persoane din trecut cu care să încerce să clarifice o situație sau persoane care le pot rezolva anumite probleme.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, urmează o perioadă în care nativii Fecioară ar trebui să fie mai atenți la relația de cuplu. Mai ales dacă sunt probleme, vor căuta să ia deciziile cele mai bune pentru ei. De asemenea, sunt sfătuiți să fie atenți, să nu urce partenerul pe un piedestal, pentru că, în scurt timp, vor avea o dezamăgire.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță noi începuturi în relațiile de prietenie, viața socială, privind un proiect pe termen lung și implicarea într-o campanie/activitate independentă. Fecioarele pot primi sprijin de la prieteni, să înceapă un proiect cu un prieten, care le face o propunere.

Horoscop Balanță săptămâna 1 – 7 iulie2024

Cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Leu, din 2 iulie, în sectorul asociat vieții sociale, prietenilor și grupurilor pe care le frecventează, nativii Balanță vor fi mai dornici de socializare, să înceapă proiecte noi, să se implice în campanii umanitare, să facă planuri pe termen lung.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, urmează o perioadă în care nativii Balanță vor reuși cu greu să se ocupe de rutina zilnică, sarcinile de muncă și sănătate. Apar situații confuze, care le opresc fluxul de sarcini, însă numai în felul acesta își vor revizui activitățile și vor încerca să-și dea seama unde greșesc.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță noi începuturi în planul asociat carierei, obiectivelor profesionale, imaginii și reputației. Nativii pot primi oferte de job, o promovare, ascensiune profesională. Meritele le sunt recunoscute și au satisfacții profesionale.

Horoscop Scorpion săptămâna 1 – 7 iulie2024

Din 2 iulie, Mercur, planeta comunicării, le tranzitează nativilor Scorpion casa carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației. Scorpionii sunt invitați să se afirme, să discute cu superiorii sau persoane cu putere de decizie pentru a primi aprobare să implementeze niște idei. Este o perioadă bună pentru a pregăti o strategie, să-și atingă obiectivele profesionale.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, nativii Scorpion vor căuta să-și analizeze sentimentele față de persoana iubită. Urmează o perioadă cu confuzie în planul amoros și recomandarea astrelor pentru nativii care doresc să intre într-o relație este să aibă grijă la ce visează, pentru că nu toate poveștile vor fi reale.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță noi începuturi în planul perfecționării profesionale, studiilor, cunoașterii, călătoriilor, relației cu persoane sau instituții din străinătate, privind convingerile și filosofia de viață. Scorpionii pot lua decizii legate de o călătorie, un loc de muncă în străinătate, începerea unor cursuri, rezolvarea unui context birocratic.

Horoscop Săgetător săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Cu Mercur, planeta comunicării, din 2 iulie, prin zodia Leu, urmează o perioadă în care se activează casa principiilor, convingerilor, călătoriilor, perfecționării profesionale și cunoașterii. Urmează o perioadă favorabilă studiului, explorării unor domenii noi, pentru a face o călătorie, care să le schimbe viziunea asupra vieții.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, urmează o perioadă în care nativii Săgetător vor fi nevoiți să abordeze rațional chestiuni legate de casă, spațiu de locuit și familie.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță noi începuturi în administrarea resurselor financiare comune deținute cu partenerul, dar și privind relația intimă. Pot avea loc transformări profunde, care să îi apropie mai mult pe Săgetători de partener.

Horoscop Capricorn săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Cu Mercur, din 2 iulie, prin zodia Leu, nativii Capricorn vor încerca să-și pună ordine în situația financiară, dar și în cuplu, în ce privesc banii și bunurile la comun. Prin urmare, nativii vor deschide subiecte mai sensibile pe teme financiare, cu scopul să rezolve un context care îi deranjează.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, urmează o perioadă în care nativii Capricorn vor avea parte de tot felul de informații sau vești care îi pot încurca. Va fi nevoie să verifice din mai multe surse informațiile, să fie atenți la ce mesaje transmit, pentru că este posibil să apară confuzie și neînțelegeri.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță noi începuturi în sfera relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Capricornii sunt invitați să-și seteze obiective comune cu ale partenerul, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru a pune pe o direcție nouă relația.

Horoscop Vărsător săptămâna 1 – 7 iulie 2024 

Cu Mercur, din 2 iulie, prin zodia Leu, în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale, urmează o perioadă în care nativii Vărsător vor avea o comunicare mai bună cu partenerul sau cu cei cu care interacționează în sfera profesională. Au loc și negocieri, înțelegeri și semnare de contracte. De asemenea, în cuplu, se discută și se clarifică anumite chestiuni.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, urmează o perioadă în care nativii Vărsător vor fi nevoiți să aibă grijă cum administrează banii pe care îi dețin, pentru că s-ar putea să inițieze niște acțiuni, care să le aducă pierderi, dacă nu sunt atenți.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță noi începuturi în planul muncii și sănătății. Urmează o perioadă de două săptămâni cu setarea unor obiective privind sarcinile de muncă, relațiile cu colegii și adoptarea unui regim sănătos de viață.

Horoscop Pești săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Cu Mercur, din 2 iulie, în tranzit prin zodia Leu, nativii Pești pot să primească oferte de serviciu, să-și schimbe locul de muncă. Comunicarea cu colegii se îmbunătățește și au un randament mai ridicat. De asemenea, se va observa o preocupare și pentru stilul de viață și schimbarea rutinei zilnice.

Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, urmează o perioadă în care nativii Pești vor experimenta diverse emoții, senzații și pare că vor încetini din cursa în care au pornit, să fie atenți mai mult la ei și la ce-și doresc. Recomandarea astrelor este să fie mai atenți la mesajele care vin spre ei, pentru este posibil să nu le înțeleagă sau să treacă prin perioade de confuzie.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, anunță noi începuturi în planul sentimental, în relația cu copiii, privind o activitate de creație, un proiect prin care se pot lansa, privind valorificarea unor talente sau abilități.

Articol recomandat de sport.ro
Olandezii au cerut o schimbare radicală înainte de România – Olanda din ”optimile” EURO 2024: ”Nu este ridicol?”
Olandezii au cerut o schimbare radicală înainte de România – Olanda din ”optimile” EURO 2024: ”Nu este ridicol?”
Citește și...
Piese unicat la târgul de Ceramică
Piese unicat la târgul de Ceramică "Cucuteni 5000" din Iași. „Ciorbalâc, în care se pun sarmalele"

Artizanii care transformă lutul în piese decorate, după meșteșugul transmis de la o generație la alta, au clienți numeroși.

 

Producția de usturoi riscă să fie cea mai mică din ultimii trei ani. Canicula, cauza principală. „Nu a avut apă”
Producția de usturoi riscă să fie cea mai mică din ultimii trei ani. Canicula, cauza principală. „Nu a avut apă”

Producția de usturoi românesc ar putea fi cea mai mică din ultimii trei ani, cu o scădere de până la 60% față de un an normal, susțin cultivatorii care au început recent recoltarea.  

Refugiu de vară în Transilvania. Băi termale și relaxare pe masivul de sare de la Ideciu de Jos
Refugiu de vară în Transilvania. Băi termale și relaxare pe masivul de sare de la Ideciu de Jos

Cei care n-au ajuns încă la mare au găsit resurse de relaxare și distracție aproape de casă. Transilvania ascunde adevărate comori cu apă termală, așezate pe munți de sare. Le oferă și vindecare celor cu probleme la articulații, de exemplu.

 

Recomandări
LIVE UPDATE, alegeri prezidențiale. Consultări la Guvern. USR: Am fost fermi, am spus respectarea legii şi alegeri la termen
LIVE UPDATE, alegeri prezidențiale. Consultări la Guvern. USR: Am fost fermi, am spus respectarea legii şi alegeri la termen

Premierul Marcel Ciolacu a programat luni și marți la Palatul Victoria consultări cu partidele politice, pentru a stabili data organizării alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024. 

Subiectele la Limba română de la BAC 2024. Nuvela la subiectul III. S-a încheiat proba la Limba română
Subiectele la Limba română de la BAC 2024. Nuvela la subiectul III. S-a încheiat proba la Limba română

Absolvenții de liceu care susțin examenul de Bacalaureat 2024 dau astăzi proba la Limba și literatura română. 

România, lovită de caniculă și furtuni puternice. Cea mai mare parte din țară va fi sub Cod galben. HARTĂ
România, lovită de caniculă și furtuni puternice. Cea mai mare parte din țară va fi sub Cod galben. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, atenţionări Cod galben de temperaturi deosebit de ridicate, caniculă şi disconfort termic ridicat, valabile pe 1 şi 2 iulie, la început în peste trei sferturi din ţară, apoi în zone din 14 judeţe.