Horoscop iunie 2014. Cum va fi prima luna de vara pentru fiecare zodie in parte

horoscop

HOROSCOP MAI 2014. Prima luna de vara vine cu dragoste pentru unele zodii, cu sanse de bani pentru altele si cu tot felul de surprize pentru toata lumea.

HOROSCOP BERBEC - IUNIE 2014

Cei din zodia BERBEC vor avea parte de o relatie mai tensionata cu rudele sau cu colegii de serviciu, totul din cauza planetei Marte. Acestia vor avea parte de o serie de greutati, pe care se vor vedea nevoiti sa le infrunte singuri.

Cei care traiesc in emisfera nordica sunt sfatuiti sa se implice in tot felul de dialoguri constructive, atunci cand acestea apar, daca doresc sa aiba parte de succes in dragoste. Persoanele din emisfera sudica sunt sfatuite sa nu se teama sa-si faca o autoevaluare corecta.

HOROSCOP TAUR - IUNIE 2014

Citește și
horoscop
Horoscop zilnic 2 iunie 2014. Pestii si Fecioarele au sansa sa incaseze bani
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Nativii din zodia TAUR trebuie sa fie foarte atenti la asteptarile pe care le au de la partenerii lor, ce planuri de viitor au dus la formarea cuplului. Acestia ar putea sa afle cat de mare e legatura dintre realitate si dorinte.

Cei care locuiesc in emisfera nordica vor lua decizii in deplina constiinta de cauza, totul dintr-o sete de profunzime, ci nu de victorie asupra altora. Cei din emisfera sudica vor aprecia cu mai multa claritate planul financiar, lucru la care se vor gandi mai des in aceata perioada.

HOROSCOP GEMENI - IUNIE 2014

Gemenii au parte de succes in dragoste si vor fi de-a dreptul irezistibili. Acestia vor putea seduce fara probleme si  vor avea o dorinta multa mai intensa de a trai viata.

Cei din emisfera nordica vor avea o luna plina, care, in functie de deciziile lor, ar putea fi una buna, cu cateva riscuri asumate, sau una groaznica, daca exagereaza prea mult. Persoanele din emisfera sudica vor fi foarte atente la viata sociala, fiind si cel mai armonios plan al vietii lor.

HOROSCOP RAC - IUNIE 2014

Nativii din zodia RAC ar putea intampina probleme de comunicare in sanul familiei, totul din cauza intrarii planetei Jupiter in casa lor. Racii ar trebui sa ramana atenti tot timpul, pentru ca in iunie ar putea avea niste lupte de purtat.

Cei din emisfera nordica n-ar trebui sa zica tot ce le sta pe limba si ar trebui, mai degraba, sa se indrepte catre meditatie. Cei din emisfera sudica ar trebui sa renunte la lucrurile care sunt parte din trecut si sa mearga mai departe.

HOROSCOP LEU - IUNIE 2014

Nativii din zodia LEU vor fi preocupati sa-i impresioneze pe cei din jurul lor, in detrimentul unei aventuri amoroase. Leii vor avea planeta Venus de partea lor si vor straluci toata luna, insa asta le va atrage si o doza de invidie.

Cei din emisfera nordica vor fi foarte tentati sa priveasca intr-o singura directie: inainte! Cei din emisfera sudica sunt in pragul unor schimbari majore, schimbari care vor duce si la o reevaluare a prioritatilor.

HOROSCOP FECIOARA - IUNIE 2014

Nativii din zodia FECIOARA vor acorda mai multa atentie lucrurilor cu adevarat importante pentru ei si vor avea sansa de a impaca munca cu dragostea. Cei din emisfera nordica si-ar putea neglija partenerul din cauza ambitiilor de cariera, lucru care ar putea duce la tensiuni. Cei din emisfera sudica sunt sfatuiti sa fie prevazatori, dar, in acelasi timp, sa fie deschisi la noi oportunitati.

HOROSCOP BALANTA - IUNIE 2014

Nativii din zodia BALANTA nu vor fi dispusi la concesii sau la solutii diplomatice, fiind si ei influentati de prezenta planetei Marte in casa lor.

Cei din emisfera nordica vor fi cu nervii intinsi la maximum, insa vor reusi, prin anumite excese, sa se mai relaxeze. Cei din emisfera sudica vor avea idei apreciate de cei din jurul lor, motiv pentru care sunt incurajati sa le expuna.

HOROSCOP SCORPION - IUNIE 2014

Nativii din zodia SCORPION se vor lupta cu propriile probleme, dar si cu oamenii din trecutul lor cu care au probleme nerezolvate. Cei din emisfera nordica s-ar putea trezi baricadati si izolati, lucru care nu le va aduce nicio rezolvare. Cei din emisfera sudica ar trebui sa fie mai rabdatori cand e vorba de domeniul financiar.

HOROSCOP SAGETATOR - IUNIE 2014

Cu o perspectiva mai deschisa in ultima perioada, nativii din zodia SAGETATOR sunt mai inclinati sa-si vada de planurile personale mai mult decat de viata amoroasa. Cei din emisfera nordica vor avea o intreaga luna pentru a-si pregati planurile de viitor. Cei din emisfera sudica vor avea nevoie de foarte multa energie pentru partener.

HOROSCOP CAPRICORN - IUNIE 2014

Nativii din zodia CAPRICORN isi vor redefini bazele pe care si-au proiectat viitorul si isi vor dori mai multa libertate, avand un aer rebel. Cei din emisfera nordica ar putea gasi un partener care sa le stea aproape in calatoria de descoperire a sinelui. Cei din emisfera sudica si-ar putea schimba viata radical, situatia care va aduce doar lucruri pozitive.
 

HOROSCOP VARSATOR - IUNIE 2014

Nativii din zodia VARSATOR vor face tot ce le sta in putinta pentru a isi face viata mai frumoasa de la zi la zi. Cei din emisfera nordica se vor indrepta, incet dar sigur, catre o relatie care s-ar putea concretiza intr-o casatorie. Cei din emisfera sudica vor avea un plus de siguranta de sine in aceasta luna.

HOROSCOP PESTI - IUNIE 2014

Nativii din zodia PESTI vor avea destule oportunitati de a-si intalni sufletul pereche, iar prezenta lui Jupiter in casa lor le va da un plus de carisma. Cei din emisfera nordica au sansa de a-si construi un viitor sigur fara prea multa presiune, in timp ce cei din emisfera sudica ar putea avea reusite in principal in viata de familie.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop zilnic 3 iunie 2014. Racii au datorii de platit iar Berbecii se pregatesc de o cina romantica
Horoscop zilnic 3 iunie 2014. Racii au datorii de platit iar Berbecii se pregatesc de o cina romantica

Horoscop zilnic 3 iunie 2014, prezentat de Neti Sandu. Racii au datorii de platit iar Berbecii se pregatesc de o cina romantica

Horoscop zilnic 2 iunie 2014. Pestii si Fecioarele au sansa sa incaseze bani
Horoscop zilnic 2 iunie 2014. Pestii si Fecioarele au sansa sa incaseze bani

Horoscop zilnic 2 iunie 2014, prezentat de Neti Sandu. Gemenii primesc oferte de munca iar Taurii au de facut cheltuieli.

Horoscop zilnic 1 iunie 2014. Racii se pregatesc de nunta iar Fecioarele traiesc clipe de vis
Horoscop zilnic 1 iunie 2014. Racii se pregatesc de nunta iar Fecioarele traiesc clipe de vis

Horoscop zilnic 1 iunie 2014, prezentat de Neti Sandu. Racii se pregatesc de nunta iar Fecioarele traiesc clipe de vis

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.