Horoscop iulie 2014. Pestii se distreaza fara restrictii, iar Leii incep o perioada minunata. Cum se anunta vara pentru zodii

horoscop

HOROSCOP IULIE 2014. Miezul verii vine cu multe tentatii in dragoste pentru mai toti nativii, dar este si o perioada favorabila pentru rezolvarea vechilor conflicte, relaxare si distractie.

HOROSCOP IULIE 2014 - Alege zodia:

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC - IULIE 2014

Cei din zodia BERBEC s-ar putea confrunta cu unele piedici in viata sociala si profesionala, la inceputul acestei luni. Lucrurile nu se vor misca in ritmul obisnuit, si vor trebui sa depaseasca unele obstacole.

Citește și
Horoscop zilnic 22 iunie 2014. Berbecii au sanse mari sa-si refaca viata de cuplu, iar Racii scapa de insomnii
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Incepand cu 17 iulie 2014, nativii din zodia Berbec vor intra intr-o noua perioada, care le va aduce curaj si incredere in sine. Pentru cei aflati deja intr-o relatie, prudenta este recomandata, pentru ca anumite tentatii le-ar putea pune in pericol viata de cuplu. Si tot acum este o perioada propice pentru luarea unor decizii in legatura cu partenerul de viata.

HOROSCOP TAUR - IULIE 2014

Nativii din zodia TAUR vor fi influentati in special de Mercur in aceasta luna, aflat in cuadratura cu zodia lor. Vor fi mai relaxati si mai flexibili pana in jurul datei de 13 iulie. Apoi viata persoanala si de cuplu a nativilor va fi si mai bine aspectata.

De altfel, starea emotionala va fi in centrul atentiei in luna iulie. Ii veti intelege mai usor pe cei din jur, veti rezona cu ei si veti fi la randul vostru mai bine intelesi. Viata amoroasa se anunta pasionala vara aceasta, dar aveti grija sa nu deveniti egoisti, bucurandu-va de atata atentie!

HOROSCOP GEMENI - IULIE 2014

Zodia GEMENI va fi tranzitata de Venus pana pe 17 iulie 2014, planeta ce aduce promisiuni de armonie in toate sectoarele. Jupiter, la randul sau, condimenteaza insa lucrurile pe plan sentimental.

Luna Noua care apare pe 26 iulie va va permite sa trageti niste concluzii cat se pote de corecte, legate de viata de familie, ajutandu-va sa vedeti totul mai simplu si mai clar. Este timpul pentru “repararea” relatiilor care nu mai functioneaza si chiar reluarea unora. Cei singuri s-ar putea bucura de o intalnire care merita toata atentia lor.

HOROSCOP RAC - IULIE 2014

Nativii din zodia RAC sunt influentati in iulie de plecarea lui Jupiter din semnul lor. Asta inseamna ca viata sociala isi mai pierde putin din tempo, ceea ce nu este insa un lucru rau. Acum este momentul pentru consolidarea relatiilor deja avute.

Tranzitul lui Mercur favorizeaza studiile si invatatura, in special daca aveti de dat teste ori examene. Pentru cei aflati intr-o relatie se anunta o perioada stabila, fara prea mari schimbari si vor fi inclinati sa aprecieze mai mult ceea ce au in acest moment. De pe 19 iulie 2014, toti nativii se vor putea exprima mai usor si vor avea parte de noroc.

HOROSCOP LEU - IULIE 2014

Influentati de soare in iulie, nativii din zodia LEU vor avea parte de o luna linistita, exact de ce au nevoie ca sa revina apoi cu si mai multa forta in centrul atentiei. Apoi, trecerea lui Jupiter prin semnul lor, incepand cu 17 iulie 2014, aduce o perioada minunata ce va dura luni de zile.

Va puteti pune in aplicare cele mai ambitioase planuri si rezolva cele mai grele probleme. Apar tot felul de oportunitati, pe care pana acum nu le-ati luat in considerare, iar viata sociala va deveni si ea mai activa. Orice veti demara in aceasta luna, va fi incununat de succes.

HOROSCOP FECIOARA - IULIE 2014

Cei din zodia FECIOARA vor fi mai putin rezervati in aceasta luna. Tranzitul lui Mercur prin semnul lor le va da impulsul sa isi demonstreze talentele, creativitatea si carisma in mai toate aspectele.

De pe 17 iulie 2014, apar situatii favorabile care, combinate cu libertatea de exprimare a nativilor, duc la rezultate spectaculoase. Cat despre viata amoroasa, se poate spune ca aceasta va inflori sub soarele de iulie si va fi traita la maximum. Ramane de vazut daca partenerul va putea sa faca fata unui asemenea val de energie.

HOROSCOP BALANTA - IULIE 2014

Zodia BALANTA va continua sa il gazduiasca pe Marte si in aceasta luna in semnul lor, ceea ce il va alimenta cu energie. Avand in vedere opozitia lui Uranus, aceasta nu va fi tocmai usor de controlat, asa ca balantele ar trebui sa aiba grija sa nu devina prea temperamentale si sa spuna lucruri pe care le-ar putea apoi regreta.

Este nevoie de rabdare in aceasta luna, dar si de bunavointa si flexibilitate. Din fericire, prezenta lui Venus va va face mai deschisi si va aduce si momente pasionale in viata de cuplu, in special in cea de a treia saptamana a lunii. Incercati numai sa nu va acaparati complet partenerul si sa incercati sa-l controlati.

HOROSCOP SCORPION - IULIE 2014

Nativii din zodia SCORPION vor avea parte de o luna linistita, in special in ceea ce priveste viata sociala. S-ar putea chiar plictisi la un moment dat, dar poate calmul este de preferat unei furtuni.

Este o perioada propice sa va concentrati asupra afacerilor si aspectelor legale, acum fiind momentul sa puneti unele lucruri la punct. Incepand cu 17 iulie 2014 veti fi mai autoritari si mai decisi sa va aparati propriile interese, in toate zonele. Iulie va fi in principal o luna a evaluarii personale, dar ultimele doua saptamani vor aduce cu sine vibratii dintre cele mai pozitive.

HOROSCOP SAGETATOR - IULIE 2014

Mercur ii face pe nativii din zodia SAGETATOR sa fie putin confuzi luna aceasta, aparand unele discrepante intre ceea ce isi doresc si realitatea imediata. Asta nu trebuie sa ii descurajeze insa, pentru ca lucrurile se vor aseza la locul lor, incepand cu 14 iulie.

De pe 17 iulie 2014, intrati intr-o perioada de creativitate si dezvoltare a relatiilor cu cei din jur, in special cu partenerul de viata. Vor exista mai putine obstacole, iar planurile vor deveni mai clare si mai usor de pus in practica. Cei singuri au toate sansele sa intalneasca pe cineva special in aceasta perioada, dar cei aflati deja intr-o relatie ar trebui sa fie atenti la influentele din afara.

HOROSCOP CAPRICORN - IULIE 2014

Pe nativii din zodia CAPRICORN ii asteapta o luna extrem de activa, in care abia daca vor avea timp sa isi traga sufletul. Marte, aflat in cuadratura cu semnul lor, le va aduce o pleiada de relatii, care le-ar putea da peste cap restul prioritatilor.

Mercur va fi in opozitie cu semnul vostru, ceea ce inseamna multumire pe plan sentimental. Trebuie sa aveti insa grija sa nu deveniti prea posesivi . Viata amoroasa va fi de-a dreptul agitata in luna iulie. Dupa 18 iulie 2014, lucrurile se mai linistesc si veti fi mai receptiv la nevoile partenerului.

HOROSCOP VARSATOR - IULIE 2014

Nativii din zodia VARSATOR isi vor imbunatati planurile cu noi idei, in special in cariera. Dupa 14 iulie 2014, se vor putea distanta de planul profesional, fiind chiar indicat sa isi ia o vacanta pentru relaxare.

Tranzitul lui Jupiter, alaturi de Venus, se va dovedi de ajutor pentru aspectul sentimental. De fapt, acesta isi va atinge apogeul in iulie si, mai mult, va aduce satisfactii pe termen lung. Momentele cu persoana iubita vor fi atat relaxante, cat si pasionale, iar viitorul se va arata mai clar ca niciodata. E o perioada indicata pentru rezolvarea unor dispute mai vechi.

HOROSCOP PESTI - IULIE 2014

Nativii din zodia PESTI se vor distra fara restrictii in aceasta vara. Vor fi mai relaxati si dispusi sa isi lase problemele deoparte, cel putin pentru o vreme. Relatiile noi sunt si ele bine aspectate.

Se anunta o perioada in care veti avea nevoie sa comunicati cat mai mult cu cei din jurul vostru, iar din cea de-a treia saptamana de iulie o sa va bucurati de un adevarat carusel emotional, fie ca e vorba de intalniri noi, ori de revigorarea relatiei actuale. La inceputul lunii, tentatiile sunt numeroase si ar fi bine sa stati departe de situatiile care se pot dovedi problematice.
 

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Horoscop zilnic 23 iunie 2014. Gemenii s-ar putea angaja undeva, iar Pestii isi amana o plecare
Horoscop zilnic 23 iunie 2014. Gemenii s-ar putea angaja undeva, iar Pestii isi amana o plecare

Horoscop zilnic, 23 iunie 2014, cu Neti Sandu. Astazi, Pestii isi vor amana o plecare, iar Gemenii s-ar putea angaja undeva.

Horoscop zilnic 22 iunie 2014. Berbecii au sanse mari sa-si refaca viata de cuplu, iar Racii scapa de insomnii
Horoscop zilnic 22 iunie 2014. Berbecii au sanse mari sa-si refaca viata de cuplu, iar Racii scapa de insomnii

Horoscop zilnic, 22 iunie 2014, cu Neti Sandu. Leii se pot indragosti, iar Taurii au musafiri si traiesc o zi relaxanta.

Horoscop iunie 2014. Cum va fi prima luna de vara pentru fiecare zodie in parte
Horoscop iunie 2014. Cum va fi prima luna de vara pentru fiecare zodie in parte

HOROSCOP MAI 2014. Prima luna de vara vine cu dragoste pentru unele zodii, cu sanse de bani pentru altele si cu tot felul de surprize pentru toata lumea.

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.