Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Mercur retrogradeaza pentru ultima data pe 2014 si ne poate strica relatiile

Dată publicare: 25-09-2014 15:23
Dată actualizare: 28-09-2014 07:09


Planeta comunicarii Mercur intra in miscare si retrograda incepand cu data de 4 octombrie, pastrandu-si acest curs pana pe 25 octombrie.

Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Paradoxal, Mercur poate strica relatiile de afaceri si sentimentale, dar in acelasi timp le si poate resuscita. In luna octombrie 2014 va parea un semn ca lucrurile merg "pe dos". In toata aceasta aparenta dezordine exista, insa, o logica specifica lui Mercur retrograd.

Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Chiar daca ni se pare ca in jurul nostru este haos, totusi, aceasta este perioada in care putem gasi cele mai potrivite solutii pentru a rezolva probleme foarte importante: procese, contracte, relatii de business si cuplu.

HOROSCOP Berbec

"Focuri de artilerie grea". Trebuie sa fiti pe faza. Pentru ca pot fi si oportunitati. Rezolvati ceva legat de finantele familiei, poate discutati un credit sau cereti o refinantare. Daca ati ignorat datoriile, Mercur va atrage atentia. Negociati, dar nu semnati contract cu Mercur retrograd. Legat de sfera parteneriala, poate va mutati in alta parte. In orice moment, puteti face o schimbare majora.

HOROSCOP Taur

Rezolvari la serviciu. Trebuie sa va ocupati de interlocutorii de la care puteti primi informatii legate de job, colaborari. Totul are legatura cu "pagina" serviciu. Se pot rezolva si niste probleme de sanatate.

HOROSCOP Gemeni

Acum se creeaza o conjunctura cand nu se mai pot evita lucrurile spuse in direct. Se lamureste daca relatia poate merge mai departe. Sau daca metoda de educatie aplicata cu copiii e buna.

HOROSCOP Rac

Probleme legate de casa, locuinta in sine. Va gandtii sa faceti modificari. Se discuta acte legate de casa parinteasca. Totul are legatura si cu sanatatea parintilor, cu ajutorul pe care trebuie sa-l acordati.

HOROSCOP Leu

Mercur e in casa comunicarii. Asadar sunt lucruri de spus, dar trebuie sa suportati si consecintele vorbelor. Rezolvati cu partenerul de cuplu lucruri legate de copil. Sau poate veti avea grija de copilul cuiva. Reuniuni de grup la scoala ori la serviciu.

HOROSCOP Fecioara

Schimbari la capitolul bani si contracte. Acum e momentul sa va luptati pentru un salariu marit sau o prima, sa discutati despre vanzarea unei case, dar nu semnati contract cand Mercur e retrograd.

HOROSCOP Balanta

Lucruri nespuse, evitate, neprevazute ies la iveala. Provocari, oferte de job, de colaborare, de dragoste. Are legatura cu look-ul vostru. Daca aveti incredere in voi puteti rezolva si lucuri importante cu Mercur retrograd.

HOROSCOP Scorpion

Puteti schimba serviciul, sa cereti imprumut, sa intrati intr-o relatie, sa faceti un copil. Dar apoi se complica situatia pentru ca Mercur intra intr-o casa ascunsa de unde ies la iveala lucruri nespuse, intrigi, la inceputul lui noiembrie.

HOROSCOP Sagetator

Mercur e retrograd in casa relatiilor, a iesirilor cu grupul. Se incurca putin lucrurile si sunteti usor dezamagiti. Schimbari in grupul cu care lucrezi. Atentie si la sanatate. Sunteti si usor impulsiv.

HOROSCOP Capricorn

O perioada in care puteti rezolva ceva legat de cariera, insa Mercur e retrograd. Trebuie sa invatati o lectie, sa renuntati la trufie.

HOROSCOP Varsator

Puteti pleca pe undeva, sa legalizati niste acte, insa daca vreti sa se intample repede sau ceva nou, e mai greu putin cu Mercur retrograd.

HOROSCOP Pesti

O perioada in care se rezolva lucruri legate de bani. Cu cei de la banca, din contul personal. Atentie sa nu-i pierdeti. O regandire a politicii financiare, insa efectele bune le veti resimti abia dupa ce Mercur iese din miscare retrograda. Apar si cheltuieli.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO