Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Cea mai buna perioada a anului pentru a-ti gasi un job

Ultima actualizare: 15-09-2014 07:13

Cea mai buna perioada a anului pentru gasirea unui job este luna septembrie. Soarele in Fecioara ( zodia serviciului ) si Mercur in Balanta (zodia contractelor) sunt cei doi asi din maneca de care putem beneficia cu totii.

Asta este momentul pentru a gasi un loc de munca mai bun dar si pentru a cere o marire de salariu. In luna octombrie insa vom avea parte de cateva surprize in sfera profesionala.

VEZI LIVE

BERBEC - pot avea parte de o marire de salariu, de ore suplimentare platite. Pot semna un contract, pot merge la un interviu. Problema este ca mereu cei nascuti in aceasta zodie vor totul "ACUM", nu au rabdare.

TAUR - Mici reusite in plan financiar din lucuri marunte, pe termen scurt. Pentru ca Mercur va retrograda va regandi toata pozitia de la serviciu, e o perioada buna in care poti sa pleci in alta parte.

GEMENI - Pot porni o afacere particulara, daca renunta la serviciul pe care il au acum. Marte e in caza parteneriala a gemenilor, asa ca nu se stie ce poate aparea pentru gemeni.

RAC - Se afla pe o treapta superioara si e mai avantajat decat in alte perioade. Racul trebuie sa stoarca tot ce se poate in aceste momente.

LEU - Zodiile de foc: Sagetator, Berbec si Leu trec impreuna prin aceasta perioada. Pentru Leu trebuie sa se intample ceva foarte bun, mai ales in plan sentimental.

FECIOARA - Retrogradarea planetei Mercur poate aduce o marire de salariu, ceva bani pe filiera partenerului. Intr-un fel sau in altul, vor intra bani in cont. 

BALANTA - Nativii din zodia Balanta, cei care sunt mereu in cautare de echilibru in viata, sunt cu nervii la pamant in aceasta perioada, mai ales din cauza lui Mercur retrograd. O perioada lunga de dezechilibru streseaza foarte mult Balantele. Este important sa inteleaga ce i se intampla. Mercur aduce joburi mici, bani putini. E intr-o perioada de rescriere a unor pagini contractuale. Balantele trebuie sa isi regaseasca echilibrul si sa lupte.

SCORPION - Perioada marilor provocari. Scorpionii pot vinde ceva foarte scump, pot scrie sau rescrie contracte, pot renunta la contracte. Pot cheltui multi bani pe o casa sau o masina. Final de an cu noutati pe plan financiar si profesional.

SAGETATOR - Zodiile de foc: Sagetator, Berbec si Leu trec impreuna printr-o perioada foarte buna, lucreaza foarte bine impreuna. Se pot intampla lucruri la care nu se gandeau, dar si unele la care se gandeau de mult.

CAPRICORN - Perioada grea pentru Capricorni, tensionata, incurcata si cu nervi. Capricornii trebuie sa ia initiativa in aceasta perioada. Poate sa intre intr-o afacere, intr-o colaborare.

VARSATOR - Pentru Varsatori urmeaza o perioada cu promisiuni, care se pot fructifica, au intrare la sefi, li se asculta parerile, nu sunt ignorati si orice sugestii sunt bine-venite. Este rost de sponsorizari, de colaborari. Sefii insi schimba parerea in bine despre ei, dupa o perioada de trei ani mai grea. Pentru Varsatori pot aparea oferte de job foarte bune.

PESTI - Pestii au mari sanse sa fie pusi sefi, din cauza lui Jupiter, care este in actiune in casa jobului. Pobililitatea de a munci mult mai mult, dar si de a face mai multi bani. Li se poate mari salariul. Nativii din Pesti au parte de castiguri finaciare, de reinventare la joburi, sunt creativi si plini de idei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO