Horoscop 9 august 2017. Cine va experimenta dragoste la prima vedere

Ultimul update: Luni 14 August 2017 16:19
Data publicarii: Miercuri 09 August 2017 09:23
Categorie: Horoscop
horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. Apar situaţii pe care le-aşteptăm cu sufletul la gură şi altele care or să ne taie respiraţia, poate şi de plăcere, de bucurie, de uimire, dar şi de stupoare!

Vibraţia zilei este 9 şi o să facem alegeri care să ne facă viaţă mai uşoară!

(LEU)
Noutăţi în sfera sentimentală, vă caută cineva care vrea să vă scoată la masă, la o cină romantică, la un spectacol. Se va găsi finanţare pentru cel mai recent proiect şi de-aici poate veni şi avansarea în carieră, recunoaşterea publică şi ceva mai mulţi bani în cont.

(FECIOARA)
Or să aterizeze acei bani pe care-i aşteptaţi cine ştie de când şi dacă sunteţi cu cheltuielile - la zi - poate daţi o fugă la munte, la malul marii. Aţi putea reînnoi un contract, să lucraţi în colaborare, după orele de program, că să vă puteţi plăti ratele, sau taxele şcolare, ori alte obligaţii financiare.

(BALANŢĂ)
Se poate să petreceţi o seară minunată, în doi, şi să va faceţi planuri cu bătaie lungă, poate ajungeţi şi la căsătorie! Se pare c-o să primiţi ajutor din partea şefilor, a sponsorilor şi o să faceţi progrese la job, veţi trece la alt nivel salarial şi o să va permiteţi nişte lucruri la care n-aţi avut acces.

Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict

(SCORPION)
Relaţia cu fiinţă iubita poate evolua frumos, spre o căsnicie, iar unii dintre voi abia acum pot întâlni pe cineva care să va stârnească fluturi în stomac. Foarte posibilă oferta de lucru, nişte oameni contează pe talentul vostru şi poate fi şansă voastră de reafirmare, să va reinventaţi, că vine anul vostru norocos.

(SĂGETĂTOR)
O să treacă diseară cineva pe la voi în vizită, şi o să dezbateţi un subiect legat de un eveniment important care va avea loc la voi în familie. Invitaţie la drum, poate vă cheamă nişte prieteni pe la ei, sau plecaţi cu treabă, în deplasare, şi-o să furaţi şi câteva ore de relaş, c-aveţi nevoie.

(CAPRICORN)
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi foarte ataşat de voi şi o să formaţi un cuplu stabil. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi de ce fonduri dispuneţi că să mai daţi o raită pe la locurile de agrement, să va bucuraţi împreună cu ai voştri de câteva momente de respiro.

(VĂRSĂTOR)
Un semn de viaţă de la cineva care va iubeşte şi care se va da peste cap să ajungă la voi măcar în week-end, dacă nu mai repede. Se poate să vă bulverseze schimbările de la serviciu dar o să puteţi profită de ocazie să obţineţi un loc mai vizibil în schemă şi să obţineţi nişte avantaje.

(PEŞTI)
O dragoste la prima vedere, un declic sufletesc şi viaţă voastră sentimentală se poate schimbă în bine, dacă o să fiţi pe recepţie. O stare de bine, aveţi inspiraţie şi o să lucraţi poate, şi în particular la ceva care să vă aducă satisfacţie sufletească şi să luaţi startul într-o competiţie a valorilor.

(BERBEC)
Se poate să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu şi să treceţi la fapte - să va căsătoriţi. Aţi putea da un tun profesional şi să luaţi o suma importantă de bani - totul e să speculaţi momentul, să va asociaţi cu cine trebuie şi să va mişcaţi rapid.

(TAUR)
O persoană mai tânără decât voi va face curte şi are mari şanse s-ajungă la inima voastră, dacă n-aveţi pe nimeni, se-nţelege. E posibil să vi se propună o colaborare, din toamna şi dacă mai încape o porţie de muncă o să va încumetaţi că să faceţi rost de bani c-or să fie multe cheltuieli.

(GEMENI)
Poate rezervaţi nişte locuri într-o staţiune de agrement la sfârşit de săptămână, să vă recreaţi, s-aveţi forţe proaspete. Se poate să vă apucaţi de un nou proiect şi să fie o muncă de echipa, poate chiar în timpul liber şi să va suplimentaţi veniturile, dacă lucrurile or să meargă aşa cum v-aţi propus.

(RAC)
Apar cheltuieli pe care nu le-aţi luat în calcul şi poate cereţi o reeşalonare a ratelor, dacă va simţiţi încorsetaţi cu banii. E posibil să vă treziţi cu nişte bani şi să umpleţi nişte goluri, să mai trageţi o fugă la mare, sau la munte, să vă bucuraţi de vară, de soare, de compania prietenilor care or fi şi ei în vacanţă.

horoscop Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Horoscop 8 august 2017. Ce ne rezervă astrele pentru ziua de marţi

Horoscop 8 august 2017. Ce ne rezervă astrele pentru ziua de marţi

Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict

Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict

VIDEO PROTVPLUS.RO

horoscop

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

horoscop

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac

Horoscop 8 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot întâlni persoana cu care se vor căsători

Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea