Horoscop 9 august 2017. Cine va experimenta dragoste la prima vedere

Ultimul update: Luni 14 August 2017 16:19
Data publicarii: Miercuri 09 August 2017 09:23
Categorie: Horoscop
horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. Apar situaţii pe care le-aşteptăm cu sufletul la gură şi altele care or să ne taie respiraţia, poate şi de plăcere, de bucurie, de uimire, dar şi de stupoare!

Vibraţia zilei este 9 şi o să facem alegeri care să ne facă viaţă mai uşoară!

(LEU)
Noutăţi în sfera sentimentală, vă caută cineva care vrea să vă scoată la masă, la o cină romantică, la un spectacol. Se va găsi finanţare pentru cel mai recent proiect şi de-aici poate veni şi avansarea în carieră, recunoaşterea publică şi ceva mai mulţi bani în cont.

(FECIOARA)
Or să aterizeze acei bani pe care-i aşteptaţi cine ştie de când şi dacă sunteţi cu cheltuielile - la zi - poate daţi o fugă la munte, la malul marii. Aţi putea reînnoi un contract, să lucraţi în colaborare, după orele de program, că să vă puteţi plăti ratele, sau taxele şcolare, ori alte obligaţii financiare.

(BALANŢĂ)
Se poate să petreceţi o seară minunată, în doi, şi să va faceţi planuri cu bătaie lungă, poate ajungeţi şi la căsătorie! Se pare c-o să primiţi ajutor din partea şefilor, a sponsorilor şi o să faceţi progrese la job, veţi trece la alt nivel salarial şi o să va permiteţi nişte lucruri la care n-aţi avut acces.

(SCORPION)
Relaţia cu fiinţă iubita poate evolua frumos, spre o căsnicie, iar unii dintre voi abia acum pot întâlni pe cineva care să va stârnească fluturi în stomac. Foarte posibilă oferta de lucru, nişte oameni contează pe talentul vostru şi poate fi şansă voastră de reafirmare, să va reinventaţi, că vine anul vostru norocos.

(SĂGETĂTOR)
O să treacă diseară cineva pe la voi în vizită, şi o să dezbateţi un subiect legat de un eveniment important care va avea loc la voi în familie. Invitaţie la drum, poate vă cheamă nişte prieteni pe la ei, sau plecaţi cu treabă, în deplasare, şi-o să furaţi şi câteva ore de relaş, c-aveţi nevoie.

(CAPRICORN)
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi foarte ataşat de voi şi o să formaţi un cuplu stabil. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi de ce fonduri dispuneţi că să mai daţi o raită pe la locurile de agrement, să va bucuraţi împreună cu ai voştri de câteva momente de respiro.

(VĂRSĂTOR)
Un semn de viaţă de la cineva care va iubeşte şi care se va da peste cap să ajungă la voi măcar în week-end, dacă nu mai repede. Se poate să vă bulverseze schimbările de la serviciu dar o să puteţi profită de ocazie să obţineţi un loc mai vizibil în schemă şi să obţineţi nişte avantaje.

(PEŞTI)
O dragoste la prima vedere, un declic sufletesc şi viaţă voastră sentimentală se poate schimbă în bine, dacă o să fiţi pe recepţie. O stare de bine, aveţi inspiraţie şi o să lucraţi poate, şi în particular la ceva care să vă aducă satisfacţie sufletească şi să luaţi startul într-o competiţie a valorilor.

(BERBEC)
Se poate să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu şi să treceţi la fapte - să va căsătoriţi. Aţi putea da un tun profesional şi să luaţi o suma importantă de bani - totul e să speculaţi momentul, să va asociaţi cu cine trebuie şi să va mişcaţi rapid.

(TAUR)
O persoană mai tânără decât voi va face curte şi are mari şanse s-ajungă la inima voastră, dacă n-aveţi pe nimeni, se-nţelege. E posibil să vi se propună o colaborare, din toamna şi dacă mai încape o porţie de muncă o să va încumetaţi că să faceţi rost de bani c-or să fie multe cheltuieli.

(GEMENI)
Poate rezervaţi nişte locuri într-o staţiune de agrement la sfârşit de săptămână, să vă recreaţi, s-aveţi forţe proaspete. Se poate să vă apucaţi de un nou proiect şi să fie o muncă de echipa, poate chiar în timpul liber şi să va suplimentaţi veniturile, dacă lucrurile or să meargă aşa cum v-aţi propus.

(RAC)
Apar cheltuieli pe care nu le-aţi luat în calcul şi poate cereţi o reeşalonare a ratelor, dacă va simţiţi încorsetaţi cu banii. E posibil să vă treziţi cu nişte bani şi să umpleţi nişte goluri, să mai trageţi o fugă la mare, sau la munte, să vă bucuraţi de vară, de soare, de compania prietenilor care or fi şi ei în vacanţă.

horoscop Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Horoscop 8 august 2017. Ce ne rezervă astrele pentru ziua de marţi
Horoscop 8 august 2017. Ce ne rezervă astrele pentru ziua de marţi
Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict
Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 22 februarie 2019. Nativul care va începe o frumoasă poveste de dragoste
Horoscop 21 februarie, prezentat de Neti Sandu. O zi care le schimba viaţa celor născuţi în această zodie
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii