Horoscop 9 august 2017. Cine va experimenta dragoste la prima vedere

horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. Apar situaţii pe care le-aşteptăm cu sufletul la gură şi altele care or să ne taie respiraţia, poate şi de plăcere, de bucurie, de uimire, dar şi de stupoare!

Vibraţia zilei este 9 şi o să facem alegeri care să ne facă viaţă mai uşoară!

(LEU)
Noutăţi în sfera sentimentală, vă caută cineva care vrea să vă scoată la masă, la o cină romantică, la un spectacol. Se va găsi finanţare pentru cel mai recent proiect şi de-aici poate veni şi avansarea în carieră, recunoaşterea publică şi ceva mai mulţi bani în cont.

(FECIOARA)
Or să aterizeze acei bani pe care-i aşteptaţi cine ştie de când şi dacă sunteţi cu cheltuielile - la zi - poate daţi o fugă la munte, la malul marii. Aţi putea reînnoi un contract, să lucraţi în colaborare, după orele de program, că să vă puteţi plăti ratele, sau taxele şcolare, ori alte obligaţii financiare.

(BALANŢĂ)
Se poate să petreceţi o seară minunată, în doi, şi să va faceţi planuri cu bătaie lungă, poate ajungeţi şi la căsătorie! Se pare c-o să primiţi ajutor din partea şefilor, a sponsorilor şi o să faceţi progrese la job, veţi trece la alt nivel salarial şi o să va permiteţi nişte lucruri la care n-aţi avut acces.

Citește și
horoscop
Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

(SCORPION)
Relaţia cu fiinţă iubita poate evolua frumos, spre o căsnicie, iar unii dintre voi abia acum pot întâlni pe cineva care să va stârnească fluturi în stomac. Foarte posibilă oferta de lucru, nişte oameni contează pe talentul vostru şi poate fi şansă voastră de reafirmare, să va reinventaţi, că vine anul vostru norocos.

(SĂGETĂTOR)
O să treacă diseară cineva pe la voi în vizită, şi o să dezbateţi un subiect legat de un eveniment important care va avea loc la voi în familie. Invitaţie la drum, poate vă cheamă nişte prieteni pe la ei, sau plecaţi cu treabă, în deplasare, şi-o să furaţi şi câteva ore de relaş, c-aveţi nevoie.

(CAPRICORN)
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi foarte ataşat de voi şi o să formaţi un cuplu stabil. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi de ce fonduri dispuneţi că să mai daţi o raită pe la locurile de agrement, să va bucuraţi împreună cu ai voştri de câteva momente de respiro.

(VĂRSĂTOR)
Un semn de viaţă de la cineva care va iubeşte şi care se va da peste cap să ajungă la voi măcar în week-end, dacă nu mai repede. Se poate să vă bulverseze schimbările de la serviciu dar o să puteţi profită de ocazie să obţineţi un loc mai vizibil în schemă şi să obţineţi nişte avantaje.

(PEŞTI)
O dragoste la prima vedere, un declic sufletesc şi viaţă voastră sentimentală se poate schimbă în bine, dacă o să fiţi pe recepţie. O stare de bine, aveţi inspiraţie şi o să lucraţi poate, şi în particular la ceva care să vă aducă satisfacţie sufletească şi să luaţi startul într-o competiţie a valorilor.

(BERBEC)
Se poate să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu şi să treceţi la fapte - să va căsătoriţi. Aţi putea da un tun profesional şi să luaţi o suma importantă de bani - totul e să speculaţi momentul, să va asociaţi cu cine trebuie şi să va mişcaţi rapid.

(TAUR)
O persoană mai tânără decât voi va face curte şi are mari şanse s-ajungă la inima voastră, dacă n-aveţi pe nimeni, se-nţelege. E posibil să vi se propună o colaborare, din toamna şi dacă mai încape o porţie de muncă o să va încumetaţi că să faceţi rost de bani c-or să fie multe cheltuieli.

(GEMENI)
Poate rezervaţi nişte locuri într-o staţiune de agrement la sfârşit de săptămână, să vă recreaţi, s-aveţi forţe proaspete. Se poate să vă apucaţi de un nou proiect şi să fie o muncă de echipa, poate chiar în timpul liber şi să va suplimentaţi veniturile, dacă lucrurile or să meargă aşa cum v-aţi propus.

(RAC)
Apar cheltuieli pe care nu le-aţi luat în calcul şi poate cereţi o reeşalonare a ratelor, dacă va simţiţi încorsetaţi cu banii. E posibil să vă treziţi cu nişte bani şi să umpleţi nişte goluri, să mai trageţi o fugă la mare, sau la munte, să vă bucuraţi de vară, de soare, de compania prietenilor care or fi şi ei în vacanţă.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Horoscop 8 august 2017. Ce ne rezervă astrele pentru ziua de marţi
Horoscop 8 august 2017. Ce ne rezervă astrele pentru ziua de marţi

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să ne facem planuri pentru viitor. Vibraţia zilei este 8 şi ar fi minunat să nu azvârlim cu banii pe fereastră. O zi lejeră.

Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict
Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să ne ia cu ameţeală de la tot ce se-ntâmpla în jurul nostru şi doza aceea de adrenalină, de la Luna Plină, o să ne dea curaj să urgentăm şi noi nişte lucruri care ne ard pe suflet de multă vreme.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.