Horoscop 8 august 2017. Ce ne rezervă astrele pentru ziua de marţi

Ultimul update: Luni 14 August 2017 16:19
Data publicarii: Marti 08 August 2017 08:16
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să ne facem planuri pentru viitor. Vibraţia zilei este 8 şi ar fi minunat să nu azvârlim cu banii pe fereastră. O zi lejeră.

LEU
O ieşire la plimbare, la film, ar aduce un plus de prospeţime în relaţie şi v-ar apropia şi mai mult. Se poate să începeţi lucruri noi care să va repună în valoare, să v-aducă banii de care aveţi nevoie pentru rate, facturi şi mai ales pentru zilele de concediu care v-au mai rămas.

FECIOARA
O problema de sănătate zgândăre un pic şi o să luaţi măsuri, că să fiţi în formă să va ocupaţi şi de treburile de serviciu şi de cele personale. E posibil să luaţi nişte bani care să va mai destindă un pic şi să v-ajute să va faceţi planuri de o minivacanţa, măcar, dacă nu de mai mult.

BALANŢă
O surpriză plăcută din partea cuiva care vrea să va scoată dintr-un impas şi să v-ajute să faceţi progrese la slujba, la şcoală. Se poate să avansaţi cu nişte acte şi o să va puteţi lua o casă, o maşină, sau e vorba despre o angajare la locul de muncă potrivit cu pregătirea voastră.

SCORPION
Se poate să primiţi o invitaţie de la cineva din străinătate să va duceţi la plimbare să petreceţi un timp împreună, de drag. Sunt oameni în jurul vostru care va pot sponsoriza un proiect sau să va întindă o mâna de ajutor să demaraţi o afacere, ori poate s-o duceţi până la capăt.

SĂGETĂTOR
Va puteţi deplasa cu destulă uşurinţă dacă nu va reţin treburile de serviciu, pe-acasă, ori vreun examen. E posibil să avansaţi cu demersurile care ţin de o proprietate pe care aţi vândut-o şi trebuie să va între banii în cont sau trebuie să perfectaţi acte de donaţie sau de închiriere.

CAPRICORN
Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă de cuplu şi să stabiliţi şi dacă va mutaţi în casă, împreună sau nu se schimbă nimic. Se poate să bifaţi un succes, să semnaţi un contract de muncă, sau poate vi se aprobă un credit bancar, o refinanţare şi să fie ceva care să va ofere stabilitate, echilibru.

VĂRSĂTOR
O persoană de care va e dor va sună şi poate stabiliţi unde să va mai duceţi cu proxima ocazie, la mare, la munte? O să luaţi nişte bani fie de la serviciu, fie din colaborări, sau se strâng bani la bugetul familiei c-aşa e perioada, mai bănoasă.

PEŞTI
O surpriză plăcută din partea cuiva drag, care o să va menajeze, va scuteşte de ceva care va displace profund. Poate-i cereţi ceva în plus de lucru şefului că să primiţi şi bani în plus să plecaţi într-un weekend la mare sau să va-ngrijiti de sănătate, să va relaxaţi.

BERBEC
Poate va-ncumetati să cumpăraţi altă maşină, dacă va costă prea mult reparaţiile - vedeţi ce alegeţi. Se poate să va daţi întâlnire cu nişte parteneri de afaceri că să vedeţi dacă va convine oferta contractuală, sau decât aşa, mai bine rămâneţi cu ce-aveţi.

TAUR
O să intraţi la cheltuiala pentru că s-or fi adunat prea multe pe lista datoriilor lunare şi mai tăiaţi din ele. Poate faceţi cumva să v-ajungă banii şi pentru una dintre activităţile recreative la care aţi tot avut abonament, să va-ngrijiti şi de voi.

GEMENI
Cei din jur va susţin moralul şi ajutorul pare să fie reciproc în perioada asta. O s-aveţi diverse activităţi de grup care să va-ntretina spiritul viu, să fiţi inventivi, cu chef de viaţă şi să fiţi şi în formă de competiţie.

RAC
Se poate să reglaţi situaţia financiar-bancară şi să va eliberaţi de povara unui credit şi să va mai gândiţi şi la o vacanţă că lumea. Se poate să daţi o suma importantă de bani - o fi rată la banca, sau faceţi o achiziţie pe bani mulţi, o casă, o maşină ori altceva costisitor, e de presupus.

Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict
Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă