Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict

Ultimul update: Luni 14 August 2017 16:19
Data publicarii: Luni 07 August 2017 10:48
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să ne ia cu ameţeală de la tot ce se-ntâmpla în jurul nostru şi doza aceea de adrenalină, de la Luna Plină, o să ne dea curaj să urgentăm şi noi nişte lucruri care ne ard pe suflet de multă vreme.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune atunci când vom lua o decizie.

LEU
O persoană cu care oţi fi avut vreun diferend va caută că să puneţi capăt unui conflict, să puteţi continuă parteneriatul de afaceri, sau de cuplu. O să luaţi parte la o şedinţa - negociere, că să puneţi nişte lucruri la punct, să luaţi o decizie referitoare la poziţia voastră în grup.

FECIOARA
O dragoste mai veche poate înflori, aşa, că printr-o magie şi s-ajungeţi în fața altarului până la sfârşitul anului. E un proiect incitant la care aţi vrea să luaţi şi voi parte şi să aveţi de unde să primiţi nişte bani să urmaţi o specializare sau să-i trimiteţi pe copii la nişte cursuri.

BALANŢĂ
Se pot întâmplă lucruri noi în viaţă voastră să va mutaţi la alt serviciu, să va căsătoriţi, să va schimbaţi domeniul, cu ţară cu tot. Se poate s-aduceţi pe lume un copilaş şi să fie mare bucurie sau în familia voastră s-apară un copil.

SCORPION
O să ieşiţi la rampă cu un proiect care să v-aducă un bun renume şi să intraţi într-o altă clasa valorică, să va repozitionati pe scenă socială. O să ieşiţi la rampă cu un proiect care să v-aducă un bun renume şi să intraţi într-o altă clasa valorică, să va repozitionati pe scenă socială.

 

SĂGETĂTOR
Aţi putea pleca într-o nouă rundă de concediu şi să va destindeti, să va-ntoarceti cu bateriile pline. O reuniune cu grupul de colegi, colaboratori să daţi drumul unei activităţi care să va ţină în priză şi să va ofere satisfacţii, atât materiale, cât şi spirituale.

CAPRICORN
Poate semnaţi un contract care să va asigure o sursă constanţa de bani şi nişte uşi deschise pe viitor, relaţii de perspectiva. Se poate să luaţi o suma importantă de bani şi să va gestionaţi - că lumea - finanţele, să v-ajungă pentru tot ce v-aţi propus în perioada asta, de pregătiri pentru toamna, şcoală, în primul rând.

 

VĂRSĂTOR
O să puneţi capăt unui conflict şi reluaţi o colaborare sau poate repuneti pe roate o căsnicie că să fiţi şi voi fericiţi. Multe lucruri or să va ia prin surprindere şi veţi găsi o replică, un gest de răspuns că să faceţi față posibilelor provocări, să se-ntâmple totul aşa cum vreţi voi.

PEŞTI
O persoană tânăra e interesată de voi şi o să ştie cum să se facă plăcută, să fie atrăgătoare pentru voi. O să vreţi să le cereţi şefilor nişte beneficii, pe care, de altfel, vi le--au promis şi o să aveţi şanse dacă o să fiţi insistenţi şi convingători.

 

BERBEC
Poate faceţi comandă pentru nişte piese de mobilier, aparatură electronică şi alte lucruri utile pentru casă şi le luaţi şi cu reducere. E momentul să-ntalniti pe cineva cu care să formaţi un cuplu şi să va meargă atât de bine în relaţie încât să rămâneţi împreună, să va căsătoriţi.

TAUR
Va invită cineva la o vila în alt oraş, o fi vreo staţiune turistică, poate chiar din străinătate. Vi se propune un proiect care să vi se potrivească, să v-aducă şi bani şi să afle şi lumea cât de pricepuţi, de valoroşi sunteţi, să câştigaţi un capital de imagine.

 

GEMENI
Aţi putea legaliza un act care să va dea posibilitatea să luaţi un credit bancar să va puteţi cumpără o casă, ori o maşină. Se poate să va-nscrieti într-un program că să va perfecţionaţi într-un alt domeniu, să va cultivaţi un talenti şi poate luaţi şi diplomă, că să puteţi profesa.

RAC
O s-aveţi de luat o suma de bani pe care o cereţi mai demult, dar abia acum o să fie posibil s-o încasaţi, până diseară, aşteptăm. O stare de bine, lucrurile se aşează frumos pentru voi, şi o să va puteţi aranja viaţă aşa cum va doriţi, iar din toamna veţi simţi şi mai tare beneficiile.

VIDEO PROTVPLUS.RO
zodiac
Horoscop 21 februarie, prezentat de Neti Sandu. O zi care le schimba viaţa celor născuţi în această zodie
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
horoscop
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă