Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict

Ultimul update: Luni 14 August 2017 16:19
Data publicarii: Luni 07 August 2017 10:48
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să ne ia cu ameţeală de la tot ce se-ntâmpla în jurul nostru şi doza aceea de adrenalină, de la Luna Plină, o să ne dea curaj să urgentăm şi noi nişte lucruri care ne ard pe suflet de multă vreme.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune atunci când vom lua o decizie.

LEU
O persoană cu care oţi fi avut vreun diferend va caută că să puneţi capăt unui conflict, să puteţi continuă parteneriatul de afaceri, sau de cuplu. O să luaţi parte la o şedinţa - negociere, că să puneţi nişte lucruri la punct, să luaţi o decizie referitoare la poziţia voastră în grup.

FECIOARA
O dragoste mai veche poate înflori, aşa, că printr-o magie şi s-ajungeţi în fața altarului până la sfârşitul anului. E un proiect incitant la care aţi vrea să luaţi şi voi parte şi să aveţi de unde să primiţi nişte bani să urmaţi o specializare sau să-i trimiteţi pe copii la nişte cursuri.

BALANŢĂ
Se pot întâmplă lucruri noi în viaţă voastră să va mutaţi la alt serviciu, să va căsătoriţi, să va schimbaţi domeniul, cu ţară cu tot. Se poate s-aduceţi pe lume un copilaş şi să fie mare bucurie sau în familia voastră s-apară un copil.

SCORPION
O să ieşiţi la rampă cu un proiect care să v-aducă un bun renume şi să intraţi într-o altă clasa valorică, să va repozitionati pe scenă socială. O să ieşiţi la rampă cu un proiect care să v-aducă un bun renume şi să intraţi într-o altă clasa valorică, să va repozitionati pe scenă socială.

 

SĂGETĂTOR
Aţi putea pleca într-o nouă rundă de concediu şi să va destindeti, să va-ntoarceti cu bateriile pline. O reuniune cu grupul de colegi, colaboratori să daţi drumul unei activităţi care să va ţină în priză şi să va ofere satisfacţii, atât materiale, cât şi spirituale.

CAPRICORN
Poate semnaţi un contract care să va asigure o sursă constanţa de bani şi nişte uşi deschise pe viitor, relaţii de perspectiva. Se poate să luaţi o suma importantă de bani şi să va gestionaţi - că lumea - finanţele, să v-ajungă pentru tot ce v-aţi propus în perioada asta, de pregătiri pentru toamna, şcoală, în primul rând.

 

VĂRSĂTOR
O să puneţi capăt unui conflict şi reluaţi o colaborare sau poate repuneti pe roate o căsnicie că să fiţi şi voi fericiţi. Multe lucruri or să va ia prin surprindere şi veţi găsi o replică, un gest de răspuns că să faceţi față posibilelor provocări, să se-ntâmple totul aşa cum vreţi voi.

PEŞTI
O persoană tânăra e interesată de voi şi o să ştie cum să se facă plăcută, să fie atrăgătoare pentru voi. O să vreţi să le cereţi şefilor nişte beneficii, pe care, de altfel, vi le--au promis şi o să aveţi şanse dacă o să fiţi insistenţi şi convingători.

 

BERBEC
Poate faceţi comandă pentru nişte piese de mobilier, aparatură electronică şi alte lucruri utile pentru casă şi le luaţi şi cu reducere. E momentul să-ntalniti pe cineva cu care să formaţi un cuplu şi să va meargă atât de bine în relaţie încât să rămâneţi împreună, să va căsătoriţi.

TAUR
Va invită cineva la o vila în alt oraş, o fi vreo staţiune turistică, poate chiar din străinătate. Vi se propune un proiect care să vi se potrivească, să v-aducă şi bani şi să afle şi lumea cât de pricepuţi, de valoroşi sunteţi, să câştigaţi un capital de imagine.

 

GEMENI
Aţi putea legaliza un act care să va dea posibilitatea să luaţi un credit bancar să va puteţi cumpără o casă, ori o maşină. Se poate să va-nscrieti într-un program că să va perfecţionaţi într-un alt domeniu, să va cultivaţi un talenti şi poate luaţi şi diplomă, că să puteţi profesa.

RAC
O s-aveţi de luat o suma de bani pe care o cereţi mai demult, dar abia acum o să fie posibil s-o încasaţi, până diseară, aşteptăm. O stare de bine, lucrurile se aşează frumos pentru voi, şi o să va puteţi aranja viaţă aşa cum va doriţi, iar din toamna veţi simţi şi mai tare beneficiile.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 2018
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă
Horoscop 3 noiembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat