Horoscop 7 august 2017. Leii rezolvă un conflict

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să ne ia cu ameţeală de la tot ce se-ntâmpla în jurul nostru şi doza aceea de adrenalină, de la Luna Plină, o să ne dea curaj să urgentăm şi noi nişte lucruri care ne ard pe suflet de multă vreme.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune atunci când vom lua o decizie.

LEU
O persoană cu care oţi fi avut vreun diferend va caută că să puneţi capăt unui conflict, să puteţi continuă parteneriatul de afaceri, sau de cuplu. O să luaţi parte la o şedinţa - negociere, că să puneţi nişte lucruri la punct, să luaţi o decizie referitoare la poziţia voastră în grup.

FECIOARA
O dragoste mai veche poate înflori, aşa, că printr-o magie şi s-ajungeţi în fața altarului până la sfârşitul anului. E un proiect incitant la care aţi vrea să luaţi şi voi parte şi să aveţi de unde să primiţi nişte bani să urmaţi o specializare sau să-i trimiteţi pe copii la nişte cursuri.

BALANŢĂ
Se pot întâmplă lucruri noi în viaţă voastră să va mutaţi la alt serviciu, să va căsătoriţi, să va schimbaţi domeniul, cu ţară cu tot. Se poate s-aduceţi pe lume un copilaş şi să fie mare bucurie sau în familia voastră s-apară un copil.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

SCORPION
O să ieşiţi la rampă cu un proiect care să v-aducă un bun renume şi să intraţi într-o altă clasa valorică, să va repozitionati pe scenă socială. O să ieşiţi la rampă cu un proiect care să v-aducă un bun renume şi să intraţi într-o altă clasa valorică, să va repozitionati pe scenă socială.

 

SĂGETĂTOR
Aţi putea pleca într-o nouă rundă de concediu şi să va destindeti, să va-ntoarceti cu bateriile pline. O reuniune cu grupul de colegi, colaboratori să daţi drumul unei activităţi care să va ţină în priză şi să va ofere satisfacţii, atât materiale, cât şi spirituale.

CAPRICORN
Poate semnaţi un contract care să va asigure o sursă constanţa de bani şi nişte uşi deschise pe viitor, relaţii de perspectiva. Se poate să luaţi o suma importantă de bani şi să va gestionaţi - că lumea - finanţele, să v-ajungă pentru tot ce v-aţi propus în perioada asta, de pregătiri pentru toamna, şcoală, în primul rând.

 

VĂRSĂTOR
O să puneţi capăt unui conflict şi reluaţi o colaborare sau poate repuneti pe roate o căsnicie că să fiţi şi voi fericiţi. Multe lucruri or să va ia prin surprindere şi veţi găsi o replică, un gest de răspuns că să faceţi față posibilelor provocări, să se-ntâmple totul aşa cum vreţi voi.

PEŞTI
O persoană tânăra e interesată de voi şi o să ştie cum să se facă plăcută, să fie atrăgătoare pentru voi. O să vreţi să le cereţi şefilor nişte beneficii, pe care, de altfel, vi le--au promis şi o să aveţi şanse dacă o să fiţi insistenţi şi convingători.

 

BERBEC
Poate faceţi comandă pentru nişte piese de mobilier, aparatură electronică şi alte lucruri utile pentru casă şi le luaţi şi cu reducere. E momentul să-ntalniti pe cineva cu care să formaţi un cuplu şi să va meargă atât de bine în relaţie încât să rămâneţi împreună, să va căsătoriţi.

TAUR
Va invită cineva la o vila în alt oraş, o fi vreo staţiune turistică, poate chiar din străinătate. Vi se propune un proiect care să vi se potrivească, să v-aducă şi bani şi să afle şi lumea cât de pricepuţi, de valoroşi sunteţi, să câştigaţi un capital de imagine.

 

GEMENI
Aţi putea legaliza un act care să va dea posibilitatea să luaţi un credit bancar să va puteţi cumpără o casă, ori o maşină. Se poate să va-nscrieti într-un program că să va perfecţionaţi într-un alt domeniu, să va cultivaţi un talenti şi poate luaţi şi diplomă, că să puteţi profesa.

RAC
O s-aveţi de luat o suma de bani pe care o cereţi mai demult, dar abia acum o să fie posibil s-o încasaţi, până diseară, aşteptăm. O stare de bine, lucrurile se aşează frumos pentru voi, şi o să va puteţi aranja viaţă aşa cum va doriţi, iar din toamna veţi simţi şi mai tare beneficiile.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție

Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.

Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva

Horoscop 24 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani.  

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.