Horoscop 8 ianuarie 2018. Săgetătorii plănuiesc o căsătorie

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 08 Ianuarie 2018 08:22
Categorie: Horoscop

O zi frumoasă. O să putem rezolva o serie de lucruri pentru care ne-am zbătut vreme îndelungată, şi se vor definitiva şi altele pentru care n-am mişcat un deget. Cerul e ofertant într-o astfel de zi.

Vibraţia zilei este 8 şi să nu care cumva să uităm să respectăm legile şi să avem grijă să nu cheltuim fără măsură banii.

(CAPRICORN)
Păreţi mai hotărâţi, stăpâni pe voi, ştiţi ce vreţi de la actuala relaţie şi dacă o să vă sincronizaţi perfect o să vă şi căsătoriţi. Vă ies pasienţele, şi chiar o să profitaţi de fiecare moment să vă conectaţi la viaţa socială, să se ţină cont de voi, şi la serviciu la fel, să fiţi în cărţi pentru o promovare.

(VĂRSĂTOR)
Aţi putea face o schimbare, să lucraţi altundeva, sau să vă ocupaţi de un segment nou, în cadrul aceluiaşi serviciu şi să faceţi progrese în plan profesional. E câte ceva care va zgândăre, că trebuia rezolvat de anul trecut, dar au intervenit tot felul de situaţii care v-au împiedicat să duceţi lucrurile până la capăt şi o să vă descurcaţi frumos, de data asta.

(PEŞTI)
O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul proiectelor noi - care pot fi şi de viaţă personală, să lucraţi în particular. Poate o să plecaţi pe undeva cu probleme de serviciu, să obţineţi nişte date la fața locului, să cunoaşteţi nişte colaboratori, ca să daţi randament şi mai bun la slujbă.

(BERBEC)
E cineva care vrea să aveţi o discuţie între patru ochi, să puteţi da uitării nişte disensiuni, ca să mergeţi mai departe cu relaţia. Vă pregătiţi de o relansare şi sunt şanse, s-aveţi succes, cu toate că o să-ntampinati nişte dificultăţi, dar aveţi tot ce trebuie ca să răzbiţi, să vă atingeţi obiectivele.

(TAUR)
Vă invita cineva în străinătate să vedeţi dacă puteţi găsi ceva de lucru pentru voi, sau poate e cineva care spera să vă căsătoriţi. O să legalizaţi un act şi o să daţi strartul proiectelor noi să faceţi rost de bani, să cultivaţi nişte relaţii de afaceri care or să vă asigure câştiguri pe termen lung.

(GEMENI)
V-aţi face un mare bine dacă aţi da şi pe la doctor să vedeţi dacă totul e în regulă. Se poate să luaţi o sumă importantă de bani, fie de la serviciu, c-oti fi cerut nişte salarii în avans, fie de la bancă, sub forma unui împrumut, şi o să vă descurcaţi cu toate obligaţiile de moment.

(RAC)
Poate va trebui să alegeţi între un colectiv, sau altul, între o locuinţă sau alta, ori poate va trebui să să reuniţi nişte oameni. Poate aşteptaţi de mult un astfel de moment să vă cereţi drepturile, să semnaţi un act de proprietate, de căsătorie, sau de angajare la un loc de muncă.

(LEU)
Se pare că v-aţi făcut nişte planuri legate de casă, poate vreţi să vă extindeţi, să locuiţi şi în altă aripă a locuinţei, sau doar s-o mobilaţi. O să daţi dovadă de un plus de creativitate şi o să lucraţi probabil, la un proiect de suflet, ca să vă faceţi un autopromo cu care să daţi lovitura în branşa voastră.

(FECIOARĂ)
Poate va bate gândul să vă cumpăraţi o maşină, sau s-o schimbaţi pe cea pe care-o aveţi să vă puneţi viaţa la adăpost, nu e un moft. Se poate să apară cheltuieli neprevăzute şi să dizlocati din suma care-avea altă destinaţie, să acoperiţi urgenţele, să nu vă treziţi cu amenzi.

(BALANŢA)
Poate vi se cere să vă mutaţi în altă casă, ori poate îi ajutaţi pe copii, să se mute la casa lor. Se dă startul într-o nouă competiţie profesională şi o să vă consultaţi cu partenerii de afaceri, să faceţi o alianţă pe termen lung, să câştigaţi bani şi faimă.

(SCORPION)
Poate puneţi la punct un proiect de grup şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea mai multor oameni care cred în munca voastră. O să reluaţi un traseu birocratic să puteţi da drumul unui contract, să lucraţi într-o combinaţie anume, ca să vă asiguraţi venituri mai mari decât pân-acum.

(SĂGETĂTOR)
E posibil să se pună problema căsătoriei şi chiar s-o faceţi, dacă aţi atins acel prag de maturitate. Or să vă intre mai mulţi bani în casă, poate vindeţi ceva şi puneţi banii la bancă, partenerul de cuplu aduce şi el din colaborări şi o să vă descurcaţi destul de bine în perioada care urmează.

Horoscop 7 ianuarie 2018. Planuri de căsătorie și armonie în cuplu pentru aceste zodii
Horoscop 7 ianuarie 2018. Planuri de căsătorie și armonie în cuplu pentru aceste zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi