Horoscop 7 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care recuperează o sumă de bani din trecut

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu, la Știrile PRO TV. O zi lejeră. Vibrația zilei este 7 și o să ne facem puțină ordine dinăuntru, la farul nostru interior.

O să ne preocupăm și de treburile de serviciu, și de cele casnice, în egală masură, dar ne facem planuri și pentru relax, că avem nevoie de respiro, ca să funcționăm ca lumea.

BALANȚĂ

Apar lucruri noi care să vă anime speranța de mai bine, pe toate planurile, că o să vă treziți cu oferte de lucru, posibil de colaborare, și viața personală va fi presărată cu momente fericite.Vă invită cineva într-o plimbare prin străinătate și poate vă duceți în weekend, într-un city break, dacă mai mult nu se poate.E o infuzie de optimism, de bucurie, că vine cineva cu sufletul spre voi, și o să vă completați frumos.

SCORPION

Vă pregătiți și de o relansare, și n-o să lăsați vreun detaliu neverificat, ca să mergeți la sigur, că e o conjunctură favorizantă și e de profitat la maximum.Se poate să vă descoperiți o nouă pasiune, un hobby, și să vă faceți timp zilele astea să o cultivați, împreună cu prietenii.Întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect, care o să vă aducă bani și vizibilitate.

SĂGETĂTOR

Șefii vor să vă responsabilizeze și mai mult și o să vină cu propuneri de proiecte și de funcții, poate chiar fără concurs, și o să atingeți următorul nivel profesional.

Citește și
neti sandu
Horoscop 5 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care se pregătește pentru o nouă relație

E cineva cu care nu v-ați mai înțeles în relația de doi și o să încercați o reabilitare, dacă nu face partenerul primul pas.O să vă duceți la un eveniment care o să fie rampa voastră de lansare, și o să intrați într-o altă grupă valorică.

CAPRICORN

Ați putea pleca de azi pe undeva și să vă eliberați de tensiuni, să faceți un pic de mișcare, să vă întrețineți cu anturajul care va fi pe gustul vostru.

Se poate să vă pregătiți de un eveniment festiv și să plecați și din localitate, cu rămas peste noapte pe acolo, și într-o duminică.

Un partener de afaceri revine cu o rugăminte să lucrați împreună și, dacă nu sunteți copleșiți de treburi, o să acceptați.

VĂRSĂTOR

Poate vă dați întâlnire cu prietenii care vin de departe, să petreceți câteva zile împreună, și o să vă dozați timpul încât să vă ajungă pentru chestiunile de familie și pentru cele amicale.

Se poate să vă simțiți atașați de o nouă disciplină, care să vă facă să investiți o sumă de bani în această materie, să vă instruiți.

Poate primiți o invitație să plecați pe undeva, în plimbare, și o să se nimerească la fix cu dorința voastră de a lua o gură de aer proaspăt.

PEȘTI

O să vă bucurați de suport din partea unor oameni și poate stabiliți noi colaborări, poate veți lucra în măsura timpului disponibil, și o să apară și rezultatele.

Se poate să luați o rămășiță de bani și să aveți pentru o ieșire în lume, cu familia, cu prietenii.

Vă caută cineva care vrea să primească un răspuns de la voi și, dacă rezonați cu această persoană, ați putea fi împreună.

BERBEC

O să fiți curtați de multă lume și o să aveți de unde să alegeți o colaborare, și un grup cu care să plecați în excursie, să vă aerisiți, să vă tihnească.

O să dați zor să scăpați cât mai repede de treburi casnice, să vă rămână timp pentru excursii și întâlniri cu prietenii.

O să vă bucurați de prezența cuiva care speră să accepte invitația să plecați împreună, undeva, într-o stațiune de agrement.

TAUR

Se pare că o să cheltuiți bani, că nu se poate altfel, aveți de luat diverse lucruri pentru casă, și poate plecați și în plimbare prin țară sau vă invită cineva în oraș, în alt cartier.

E cineva care insistă să vă lăsați serviciul, să lucrați împreună, dar nu e foarte convingătoare, credibilă persoana.

Vă luați avânt să începeți o afacere, că aveți un simț aparte, care vă ghidează spre succes, și chiar e momentul ideal.

GEMENI

O să vă ocupați de treburile casnice, mai cumpărați lucruri noi, poate ați prins și reduceri, și o să vă faceți timp și pentru voi, să vă duceți la tuns, la cosmetică, la spa.

Sfera sentimentală e luminată frumos, și o să apară cine trebuie în viața voastră, ca să fiți și voi fericiți.

Sunt chestiuni importante legate de casă, pe care le puteți rezolva, și să primiți și ajutor din partea apropiaților.

RAC

O să faceți drumuri până puneți în ordine niște lucruri, și o să vă bucurați de confort casnic, de pe mai multe planuri.

O să faceți o tratație la voi acasă, că aveți ceva de sărbătorit, mâine, poimâine, și dați o raită pe la magazine pentru aprovizionare.

Vești bune, oameni dragi, reușite în plan personal, după mult zbucium și alergătură, și o să fiți cu toții fericiți.

LEU

Vi se pot împlini doleanțele la semnarea unui contract și să primiți suma de bani pretinsă, banii împrumutați cuiva aterizează cât de curând.

O să stângeți relațiile cu rudele apropiate, nepoți, veri, poate pregătiți împreună o petrecere, o fi vreo nuntă.

Se adună bani, pot fi și din urmă, pot fi și colaborări de dată recentă, și să se adune un capital, să o duceți mai bine cu banii.

FECIOARĂ

Se rezolvă chestiuni mai vechi, vă lansați și în proiecte noi legate și de școală, fie de serviciu, dar vă rezervați timp pentru familie.

Se vine cu o ofertă de lucru, și vă mai gândiți, până luni, dacă vă încumetați la așa ceva sau vă mulțumiți cu ce luați.

O să vă găsiți ceva nou de lucru, și o să conteze la bugetul familiei, o să aveți de buzunar să vă mai și plimbați, nu numai să munciți.

 

 

 

Citește și...
Horoscop 6 octombrie 2022, cu Neti Sandu. E cineva care vă face ochi dulci
Horoscop 6 octombrie 2022, cu Neti Sandu. E cineva care vă face ochi dulci

Horoscop 6 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi lejeră. O să punem lucrurile în ordine, fără efort, și o să contemplăm rezultatele.  

Horoscop 5 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care se pregătește pentru o nouă relație
Horoscop 5 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care se pregătește pentru o nouă relație

Horoscop 5 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Eforturi azi. O să știm ce avem de făcut, cu cine să luăm legătura ca să mergem la sigur, dacă avem ceva dubii, și să ne mobilizăm toate resursele ca să ne bucurăm de succes.  

Horoscop 4 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care începe o viață nouă, cu mari satisfacții
Horoscop 4 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care începe o viață nouă, cu mari satisfacții

Horoscop 4 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. Rezolvări azi. O să ne ghidăm după fler și o să știm de unde putem face rost de bani, de un job, de un accept pentru diverse bunuri și o să ne economisim resursele.

Horoscop 3 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să recuperați niște bani pentru care ați tot luptat
Horoscop 3 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să recuperați niște bani pentru care ați tot luptat

Horoscop 3 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. Avem și treabă, ne și distrăm, reluăm proiectele care rămăseseră în stand by și ne adunăm forțele ca să reușim.  

Horoscop 2 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Se poate să descoperiți niște bani, unde vă așteptați mai puțin
Horoscop 2 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Se poate să descoperiți niște bani, unde vă așteptați mai puțin

Horoscop 2 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. E o efervescență și o să avem chef și de o plimbare și de luat masa cu familia, cu prietenii, e timp pentru toate.  

Recomandări
NYT: Eforturile Vestului par să se apropie de limită. O zi de război în Ucraina costă cât 30 de zile de război în Afganistan
NYT: Eforturile Vestului par să se apropie de limită. O zi de război în Ucraina costă cât 30 de zile de război în Afganistan

În acest timp, atât Kievul cât și experții occidentali se asteaptă la atacuri aeriene masive ale rușilor în Ucraina, după ce ar fi fost observate avioane gata de luptă în diverse baze.

Blinken, mesaj tranșant: „România se poate baza pe America. Vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO”
Blinken, mesaj tranșant: „România se poate baza pe America. Vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO”

România se poate baza pe America și de acum înainte. Este mesajul tranșant transmis, marți, de șeful diplomației americane, secretarul de stat Antony Blinken.

„Singur acasă” revine la Pro TV. Când va fi difuzat anul acesta celebrul film
„Singur acasă” revine la Pro TV. Când va fi difuzat anul acesta celebrul film

Cum nu se poate decembrie fără „Singur acasă”, anul acesta, Pro TV va difuza cea mai îndrăgită comedie de Crăciun. Celebra ecranizare a revenit în grila Pro TV.