HOROSCOP 6 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Leii vor începe o afacere care le va aduce prestigiu

×
Codul embed a fost copiat

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Apar noutăţi, oameni care vor să lucreze cu noi și cu care-avem şi noi tot felul de lucruri de rezolvat şi o să fie un ritm alert.

Vibraţia zilei este 6 şi o să facem tot posibilul să evităm conflictele.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 GEMENI

 

E posibil să vină cineva din străinătate şi să vă propună o colaborare şi poate daţi şi de un sponsor care să vă susţină financiar. Se poate să fiţi constrânşi să luaţi o decizie, deloc uşoară, dar care o să vă simplifice viaţa, poate vă mutaţi la alt serviciu, sau la alt domiciliu.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 RAC

 

Relaţia de cuplu o să fie şi mai armonioasă, vor exista înţelegere, comunicare şi fiecare va pune umărul la obligaţiile familiale. E posibil să faceţi o investiţie, să vă luaţi o locuinţă, ori s-o extindeţi pe cea în care locuiţi şi să vă cumpăraţi diverse lucruri care să sporească tot confortul de-acasă.

Citește și
Horoscop Neti Sandu
HOROSCOP 4 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii nu trebuie să își neglijeze sănătatea
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 LEU

 

E un moment bun să faceţi nişte investigaţii medicale, să vă faceţi o programare la specialişti, dacă sunt ceva probleme evidente. O confirmare - că puteţi începe o afacere, să vă implicaţi într-un proiect care să vă aducă prestigiu, să deveniţi mai cunoscuţi, să căpătaţi o funcţie, să deveniţi lideri.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 FECIOARĂ

 

O să mai lăsaţi de la voi în relaţia cu partenerul şi o să renunţaţi la critici şi observaţii, o să-i respectaţi şi celuilalt părerea. E bine să fiţi ceva mai bătăioşi, să vă luptaţi pentru drepturile voastre, să vă luaţi înapoi bunurile care v-au fost luate şi să vă cereţi înapoi şi banii împrumutaţi.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 BALANŢA

 

Se poate să fiţi în căutarea unei locuinţe, fie ea şi cu chirie şi să le faceţi o bucurie alor voştri, c-aţi găsit ceva care să le convină. O să recuperaţi nişte bani, vi se dau bani în plus la salariu, apar nişte câştiguri care să vă permită să vă mişcaţi şi chiar aveţi de gând s-o porniţi pe undeva în week-end.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 SCORPION

 

O problemă care v-a măcinat sufleteşte o să dispară pentru că o să profitaţi de primul prilej ca să vorbiţi cu persoana în cauză şi o să vă eliberaţi sufleteşte. Se pot întâmpla diverse lucruri, mărunte, care să vă ridice moralul, să vă dea idei pentru viitoarele proiecte ca să daţi lovitura în afaceri.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

 


O să vă puteţi găsi şi voi pe cineva cu care să rezonaţi sufleteşte şi să fiţi o echipă, să vă susţineţi reciproc. Vă daţi întâlnire cu nişte parteneri de afaceri să puneţi la punct un proiect care vă poate propulsa în cariera şi să câştigaţi bani, un titlu, să obţineţi o funcţie.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 CAPRICORN

 


O să vă puteţi înţelege mult mai bine cu partenerul de cuplu dacă o să vorbiţi deschis şi n-o să faceţi reproşuri. O să negociaţi un contract şi o să ţineţi la pretenţiile voastre, şi la bani, ca să fie echitabil, cel puţin la început, pentru că după aceea mai vedeţi voi.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

 


Poate ai voştri vor să vă mutaţi, ori să mai schimbaţi câte ceva prin casă şi să cheltuiţi cu măsură banii puşi deoparte. E posibil să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu şi să fie cel mai bun prilej să ocupaţi şi o funcţie, să vă daţi tot interesul să vă dovediţi capacităţile.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 PEŞTI

 

Sfera sentimentală e nuanţata frumos şi poate renaşte o iubire care-şi pierduse intensitatea. Vi se dă mâna liberă, să vă puneţi amprenta personală pe o activitate care-o să vă destindă, şi poate-o să-i antrenaţi şi pe alţii, să se bucure toată lumea.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 BERBEC

 


Poate va invita cineva într-o excursie la sfârşit de săptămână la un hotel, o cabană, să petreceţi o zi şi-o noapte la relaş. O s-aveţi de luat nişte semnături, să legalizaţi o situaţie care ţine de proprietăţi, poate sunt implicate şi rudele şi n-o să fie uşor să vă strângeţi cu toţii pentru că sunteţi ocupaţi.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 TAUR

 


O să aveţi succes la activităţile de grup şi-o să faceţi mare parte din lucrurile pe care vi le-aţi propus. Se anunţă rezultate de bun augur la şcoală, la interviuri, o să fie un progres vizibil şi fără un efort prea mare - câştigurile vor fi certe.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
HOROSCOP 5 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Scorpionii îşi rezolvă problemele financiare
HOROSCOP 5 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Scorpionii îşi rezolvă problemele financiare

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. O zi cu energie. O să facem cumva că lucrurile bune să vină spre noi şi să trimitem şi noi un gând bun, sau acele lucruri de care cei dragi au nevoie şi pe care ni le-au cerut.

HOROSCOP 4 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii nu trebuie să își neglijeze sănătatea
HOROSCOP 4 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii nu trebuie să își neglijeze sănătatea

HOROSCOP 4 IUNIE 2019, prezentat de NETI SANDU. O zi cu reuşite. Primim răspunsuri, confirmări, bani, posibile cadouri, veşti dintre cele mai bune ar trebui şi o s-avem o stare bună pe care să le-o împărtăşim celor din jurul nostru.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.