HOROSCOP 3 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Racii fac rost de bani la care nu se aşteptau


Ultimul update: Luni 03 Iunie 2019 10:03
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2019 07:52
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 3 IUNIE 2019. O zi cu de toate. O să avem grijă şi de noi, şi de ai noştri, şi n-o să lăsăm să treacă vreun prilej festiv, zilele-astea, fără să-l bifăm.

Vibraţia zilei este 6 şi o să rezolvăm totul, cu frumosul, aşa, şi nu în forţă.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 GEMENI


Vi se poate împlini un vis, să vă mutaţi în casă nouă, să deveniţi părinţi, să plecaţi în concediu acolo unde v-aţi propus cine ştie de când. Poate vă luaţi noi angajamente să lucraţi în paralel cu serviciul ca să vă puteţi cumpăra o casă, o maşină, una din ele pentru c-aveţi nevoie, sau pe amândouă.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 RAC


Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să devină din ce în ce mai interesat de voi şi să fie reciprocă dorinţa de a fi împreună. Se va regla situaţia financiară, vă găsiţi poate încă un job, sau vindeţi ceva care v-ar aduce un capital financiar şi o să puteţi scoate de-acolo ori de câte ori o s-aveţi nevoie.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 LEU


E timpul să vă ocupaţi şi de voi, să interveniţi cu ce trebuie dacă sunt ceva probleme de sănătate, să vă vindecaţi. Se ivesc nişte posibilităţi să faceţi rost de bani, vă asociaţi cu cineva ca să vă asiguraţi reuşita în afaceri, dar se poate şi pe cont propriu, măcar la un moment dat.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 FECIOARĂ


O să faceţi o manevră inteligentă cu banii strânşi, poate-i investiţi, faceţi o rezervare pentru la vară să vă duceţi în concediu, daţi avansul pentru o casă. Vă căutaţi un gen de colaborare mai dinamic, să interacţionaţi cu mai multă lume, să lucraţi la scară mai mare, să faceţi rost de bani


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 BALANŢĂ


Poate-aveti de legalizat nişte acte la dosar, vă duceţi la un notariat şi pregătiţi şi banii - că nu pare ceva ieftin. Voi vă pregătiţi de o relansare, poate găsiţi un sponsor care să vă finanţeze un proiect şi o să fie un câştig care se va spori cu timpul, trebuie avut răbdare.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 SCORPION


O să primiţi o invitaţie la o terasă, poate e un vernisaj, un spectacol, sau doar un tete a tete care să vă dea emoţii. Întrevedere cu cineva de care depinde o angajare, sau alt gen de reuşită, poate fi un interviu şi să aflaţi ce posturi disponibile sunt ca să vedeţi ce alegeţi.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR


Se poate să-şi facă, în sfârşit, curaj cineva care vrea să vadă dacă aveţi puncte comune pentru o relaţie, pentru că aşa pare. E posibil să vă asociaţi cu nişte cunoscuţi fie ca să desfăşuraţi o activitate de plăcere, fie în vederea unei colaborări care v-ar aduce profit.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 CAPRICORN


E momentul să va-ngrijiti de sănătatea voastră şi de a celor în vârstă din familie, să fiţi cu toţii buni, zdraveni. Sunt câteva aspecte de pus la punct la serviciu şi o să vă mai consultaţi cu colegii, cu şefii, să iasă treaba ca lumea, că nu concepeţi altfel.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR


Poate organizaţi un eveniment care să se desfăşoare în timpul liber şi să vă puneţi în valoare nişte calităţi. Aveţi idei, energie, să le puneţi în practică, va mai ajuta nişte oameni şi o să atingeţi un alt nivel profesional, poate veţi ocupa o funcţie.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 PEŞTI


O discuţie, măcar de principiu cu un angajator o să dea o direcţie, să ştiţi încotro să se-ndrepte afacerea voastră. O ascensiune în carieră, e următorul pas pe care-l puteţi face şi chiar e bine să nu-l rataţi, c-o să mai aşteptaţi mult până să vină un astfel de moment.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 BERBEC


Poate vă luaţi bilete să plecaţi în vacanţă, sau într-o excursie de o zi, două, posibil în afara ţării şi-ntr-un anturaj pe gustul vostru. Se definitivează o situaţie care ţine de serviciu, de şcoală, poate copiilor le rezolvaţi un aspect care i-a ţinut într-un stres al aşteptării, şi-o să poată avea loc un transfer.


HOROSCOP 3 IUNIE 2019 TAUR


O să le daţi de capăt problemelor legate de maşină, veţi achita şi taxe, impozite şi o să scăpaţi de grija transportului. Puteţi semna un contract şi să câştigaţi mai mulţi bani, să vă asiguraţi un nivel de trăi mai bun c-aşa le-aţi promis alor voştri, că n-o să le lipsească nimic.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

HOROSCOP 2 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Taurii vor fi nevoiţi să cheltuiască
HOROSCOP 2 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Taurii vor fi nevoiţi să cheltuiască
VIDEO PROTVPLUS.RO
HOROSCOP 17 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii vor recupera o sumă de bani
HOROSCOP 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli
HOROSCOP 17 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii vor recupera o sumă de bani
Horoscop 16 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii le fac o surpriză celor dragi
HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională
Horoscop 14 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea surprize pe plan financiar
Horoscop 13 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii ar putea să-și refacă viața de cuplu
neti sandu
Horoscop 12 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru gemeni
Horoscop 11 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se pot căsători și pot deveni părinți
Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi mai mulți bani
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii încep o afacere profitabilă
Horoscop 8 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de experiențe incitante
HOROSCOP 7 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leilor li se va returna o sumă de bani