Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare


Ultimul update: Miercuri 06 Februarie 2019 10:26
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2019 08:26
Categorie: Horoscop

Horoscop 6 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Veşti bune azi. O să luăm pulsul evenimentelor ca să ştim unde ne situăm şi noi, să atragem lucrurile pozitive spre noi ca să funcţionăm la maximum, cu motoarele turate.

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne racordăm la filonul de armonie din jurul nostru.

(VĂRSĂTOR)

Se poate să primiţi un accept, să luaţi note bune la un examen, să faceţi nişte achiziţii pentru voi şi pentru casa. Apar noutăţi incitante şi o să fiţi receptivi, ofertele de colaborare curg şi o să vă lansaţi într-o aventură profesională de excepţie.

(PEŞTI)

E cineva care vrea să formaţi un cuplu şi îşi va folosi toată forţa de seducţie să vă convingă că e cea mai potrivită persoană pentru voi. E bine să vă-ngrijiți de starea sănătăţii, să fiţi în formă maximă să puteţi ataca frontal oportunităţile care-or s-apară sigur - să fiţi la înălţime.

(BERBEC)

Poate-o să ieşiţi mai des cu prietenii la film, la o piesă de teatru, la un eveniment cultural, unul sportiv să fiţi activi în societate. Vă asociaţi cu nişte oameni ca să lucraţi la ceva care poate fi şi din categoria - hobby - şi să daţi frâu liber imaginaţiei, să fiţi creativi.

(TAUR)

Se poate să primiţi o invitaţie în oraş, ori la plimbare, într-o excursie la sfârşit de săptămână, să vă revigoraţi. Voi vă pregătiţi de o relansare şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni de încredere şi o să meargă treaba mult mai bine cu puţin ajutor.

(GEMENI)

Poate faceţi o rezervare pentru sfârşitul de săptămână să plecaţi la schi, sau să vă distraţi altfel într-o staţiune de agrement, sau în vizită la un prieten. Poate-aveti de susţinut o lucrare, să daţi un test, un concurs pentru ocuparea unui post şi să fie cu descărcare de adrenalină, dar şi cu succes.

(RAC)

E posibil să apară cineva care vede în voi un viitor partener de cuplu dacă nu sunteţi într-o relaţie şi dacă găsiţi şi voi că e atrăgătoare, persoană. O atmosferă mai caldă la serviciu, acasă pare să fie armonie în relaţia de cuplu şi o să vă puteţi împăca şi cu cineva care s-a supărat pe voi la un moment dat.

(LEU)

Or să apară de undeva nişte bani şi o să fie o relaxare financiară în perioada următoare, să mai respiraţi şi voi. E o perioadă bună pentru negocieri şi ca să semnaţi contracte, să daţi drumul proiectelor care vă pot aduce bani şi să vă bucuraţi de prestigiu.

(FECIOARĂ)

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vă cucerească simplu, cu naturaleţea pe care o apreciaţi mult de tot la o persoană. Aveţi idei noi cu care să revoluţionaţi sfera profesională şi o să vă ţineţi de planurile voastre, să nu coborâţi stacheta când aveţi ambiţii mari.

(BALANŢA)

E bine să daţi dovadă de diplomaţie în relaţia cu partenerul de cuplu, să nu apară vreun puseu de gelozie. O să puteţi pune în aplicare un proiect care o să vă destindă şi s-ar putea să v-aducă şi bani dacă o să o să găsiţi o piaţă de desfacere pentru produsele voastre.

(SCORPION)

Poate angajaţi o firmă să repare ceva care s-a defectat pe-acasă, ori poate maşina e de dus în servis şi or să coste toate acestea. Poate scoateţi din banii puşi la păstrare să vă cumpăraţi altă maşină, sau aţi găsit nişte bilete de vacanţă la cel mai bun preţ şi nu e de ratat o astfel de ocazie.

(SĂGETĂTOR)

Vin de undeva nişte bani în plus şi o să vă permiteţi o escapadă turistică la sfârşit de săptămână, să vă distraţi cu prietenii. Se-anunţa rezultate de top la slujbă, la şcoală, şi o să fie un câştig de imagine care-o să fie adăugat la ce vă mai urmă până la sfârşitul anului.

(CAPRICORN)

Aţi tot amânat nişte treburi gospodăreşti, dar acum le-o fi venit şi lor rândul şi o să cheltuiţi şi timp şi bani ca să le rezolvaţi cât mai bine. Poate apelaţi la un credit bancar să vă puteţi cumpăra o casă, ori poate maşina nu va mai ajută şi trebuie să luaţi alta pentru că e indispensabilă familiei voastre.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO