Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă

Ultimul update: Marti 05 Februarie 2019 09:35
Data publicarii: Marti 05 Februarie 2019 07:36
Categorie: Horoscop

Horoscop 5 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Suntem deschişi noilor provocări şi chiar o să venim în întâmpinarea lor cu ceva care dă greutate acţiunilor noastre. Vibraţia zilei este 5 şi riscul o să fie tentant.

VĂRSĂTOR
Se poate să faceţi nişte achiziţii şi să primiţi şi vreun discount, să ajungeţi şi la un spectacol. Veşti bune, confirmări pe care le-aşteptaţi de multă vreme, şi o să daţi drumul proiectelor noi, să vă asiguraţi banii de care aveti nevoie pentru rate şi facturi.

PEŞTI
Se deblochează o situaţie în sfera profesională şi o să vă puteţi lupta pentru o funcţie, un salariu mai bun. Se pare c-o să vă implicaţi în nişte proiecte particulare şi-o să luaţi nişte bani care să v-ajute să ieşiţi şi voi la socializare, să vă faceţi prieteni noi.

BERBEC
O să vă daţi întâlnire cu prietenii după orele de program să practicaţi un sport, sau o fi un alt hobby care să vă elibereze de stres. Apar tot felul de provocări care o să vă stimuleze în fel şi chip, să ridicaţi şi mai sus stacheta, să vă doriţi sa atingeţi noi performante.

TAUR
O ieşire în lume după orele de program o să vă ofere prilejul să refaceţi cercul de prieteni şi cunoscuţi, să aveţi cu cine ieşi în lume. O să puteţi câştiga nişte bani în plus şi o să mai luaţi câte ceva pe acasă, dacă tot vreţi să renovaţi, să reamenajaţi interiorul pentru c-aţi tot avut altele pe cap şi nu s-a putut.

GEMENI
Sfera intelectula e activată şi o să fie tocmai bine daca aveti examene, de lucrat la vreun studiu, o cercetare, pentru un doctorat. Şi la voi ar putea ateriza nişte bani în cont şi să vă luaţi nişte bilete low cost pentru un zbor la sfârşit de săptămână, sau să plecaţi de ziua îndrăgostiţilor pe undeva.

RAC
O problemă de sănătate se poate rezolva dacă vă prezentaţi la medic şi îi urmaţi şi sfatul, ca să mergeţi la sigur, c-o să vă vindecaţi. Poate o să faceţi ceva cu banii din cont şi să vă consultaţi şi cu familia înainte de a le da o destinaţie, ca să nu existe divergenţe de opinie şi să se lase cu reproşuri.

LEU
O persoană tânără e pe lungimea voastră de undă şi o să găsiţi puncte comune în vederea unei relaţii de cuplu. Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună, să faceţi afaceri, să petreceţi şi timpul liber pe cât posibil pentru că vă agreaţi, sunteţi compatibili.

FECIOARĂ
Se anunţa cineva de prin alt oraş în vizită şi o să vă faceţi programul în aşa fel încât să vă şi plimbaţi, să luaţi masa la restaurant.O să fie ceva nou la serviciu, sunt şi acte de completat şi o să vă bucuraţi de o serie de mici reuşite, dar care să ducă şi la unul răsunător.

BALANŢA
Cu un telefon, o invitaţie la cafea puteţi salva o căsnicie, o relaţie amoroasă, ori o prietenie care fuseseră zguduite de o ceartă. În orice moment se poate să daţi lovitura în afaceri, să câştigaţi peste aşteptări şi o să aveţi mai mult curaj să vă aventuraţi în zona de investiţii, să sporiţi banii din cont.

SCORPION
Poate vi se livrează o mobilă, sau aţi luat un frigider nou, un televizor, sau e o maşină, chiar şi la mâna a doua, dar utilă. Se poate să luaţi o semnătură importantă şi să vă puteţi apuca de o renovare, sau să vă mutaţi cu chirie să lucraţi într-un spaţiu - atelier.

SĂGETĂTOR
O reuşită în formula de grup, la slujbă, la şcoală, ori poate alături de prieteni aveţi vreo realizare de care-o să fiţi mândri. 
O să vă ia prin surprindere invitaţia la masă, la un eveniment monden şi dacă e pe sufletul vostru, persoană, o să vă duceţi, ba chiar de-abia aşteptaţi.

CAPRICORN
Aţi putea beneficia de un surplus salarial, o primă, bonuri valorice, un stimulent care să vă facă să munciţi mai cu tragere de inimă. Poate sa apara din senin ceva de care-aveti nevoie pe-acasă şi o să plătiţi mai puţin decât preţul iniţial şi o să scăpaţi de-o grijă, poate e ceva de care au nevoie ai voştri.

Horoscop 4 februarie 2019. Se anunţă câştiguri financiare pentru cei născuţi în această zodie
Horoscop 4 februarie 2019. Se anunţă câştiguri financiare pentru cei născuţi în această zodie
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
horoscop
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare