Horoscop 4 iunie 2017. Gemenii primesc o invitatie iar Sagetatorii, chiar o cerere in casatorie

Ultima actualizare: 07-06-2017 07:33

O zi reusita. Contam pe marele benefic Jupiter sa ne puna o vorba buna la cineva pe care-l vrem in viata voastra, la copilul vostru care s-a instrainat de noi sau la un parintde care n-a putut sa treaca peste o jignire.

Vibratia zilei este 4 si o sa facem tot ce ne sta-n putinta sa-i facem fericiti pe ai vostri.

GEMENI
O sa primiti o invitatie de onoare la nunta unor oameni care inseamna mult pentru voi si o sa fiti de fata la ceremonie.

RAC
Dca n-ati avut timp in timpul saptamanii sa va-ntalniti cu un partener de afaceri, o puteti face azi la o cafea, un fresh de .... ceva.

LEU
E posibil sa primiti daruri, mici recompense pentru participarea voastra la niste evenimente care n-au trecut neobservate.

FECIOARA
Poate le faceti o vizita unor rude din alt oras ca sa le ziceti un la multi ani, casa de piatra sau sa-i felicitati pentru vreun succes.

BALANTA
O sa reinnodati niste relatii care pot deveni adevarate prietenii si sa fie un castig in plan afectiv - la o petrecere pe undeva.

SCORPION
cineva se intereseaza de voi, va da tarcoale intr-o retea de socalizare si trebuie vazut ce intentii are, sa nu fie unele ascunse.

SAGETATOR
Poate vi se face o surpriza, o cina romantica plus vreo declaratie de dragoste, o cerere in casatorie.

CAPRICORN
Un raspuns afectiv din partea cuiva care vrea demult sa va spuna ce simte pentru voi si poate va avea ecou - in inima voastra!

VARSATOR
Cineva de prin alt colt de tara sau chiar din lume are ceva important sa va btransmita si sunteti pe pozitii, s-aveti replica.

PESTI
Poate fi o zi decvisiva pentru viitorul relatiei si o sa dati ascultare inimii , ca sa hotarasca ea, incotro.

BERBEC
Poate aflati ca se casatoreste cineva drag sau ca se va naste un copil, poate chiar in familia voastra si o sa chefuiti pe tema asta.

TAUR
O sa reusiti sa-i transmiteti fiintei iubite, sau ceeli pe care vreti s-o cuceriti ce simtiti cu-adevarat si-o sa va fie apreciata sinceritatea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO