Horoscop 30 martie 2024, cu Neti Sandu. Cine poate face cunoștință cu o persoană care să-i devină partener de viață

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 30 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. O să avem curaj să facem lucruri care să ne facă și nouă plăcere, nu numai altora.

Poate preluăm și inițiativa și hotărâm unde să plecăm în plimbare, și celor din jur o să le placă.

Vibrația zilei este 3 și o să putem spune clar, și răspicat ce avem pe suflet.

Horoscop 30 martie 2024 - Berbec

O să vă faceți drum pe la prietenii care locuiesc mai departe de noi, prin țară și o să vă bucurați de o atmosferă plăcută, poate sărbătoriți ceva și vreți să fiți împreună.

Aveți nevoie de o schimbare, și poate o plimbare împreună cu partenerul de cuplu v-ar prinde bine, ca să vă recreați.

Citește și
Român surprins când răpea un bebeluș de 5 luni de lângă mașina mamei lui, în Bruxelles. Tatăl copilului l-a urmărit jumătate de oră și l-a prins

Horoscop 30 martie 2024 - Taur

Se pare că o să intrați la cheltuială că poate faceți o trată cu un prilej anume și o să revedeți prieteni cu care nu v-ați mai întâlnit de multă vreme și o să fie frumos.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care vă poate fi companion de viață și o să vă evaluați șansele de a fi împreună într-o relație.

Horoscop 30 martie 2024 - Gemeni

O invitație de ieșit pe la mondenități și va fi un prilej să mai cunoașteți și alți oameni care or să vă țină companie în diverse ocazii și poate veți face afaceri, la o adică.

Se poate să vi se ivească cineva care să vi se potrivească, așa, ca fel de a fi și să ieșiți la cafea, la plimbare să vedeți dacă iese ceva.

Horoscop 30 martie 2024 - Rac

Se poate să fiți oaspeți de onoare la un eveniment festiv, o nuntă, un botez, sau e ziua cuiva de naștere și o să fiți și voi prezenți la petrecere.

O să dispuneți de niște bani și o să ieșiți cu ai voștri măcar la un restaurant, dacă nu într-o stațiune turistică la relaxare.

Horoscop 30 martie 2024 - Leu

Poate apăreți într-o postură favorabilă, pe o scenă, luați un premiu și o să vi se mulțumească pentru rezultatele de ultimă oră, va fi un succes.

Întâlnirea în doi, la cafea o să vă pună în fața unei decizii, pentru care s-ar putea să nu fiți - încă - pregătiți.

Horoscop 30 martie 2024 - Fecioară

Sunteți pe punctul de a vă așeza la casa voastră și poate de Paște faceți anunțul, dar mai aveți un pic de timp la dispoziție să vă lămuriți pe de-a-ntregul. Da, ori Ba.

O să vă cheme din nou cineva căruia-i e dor de voi prin țară pe undeva și v-ați putea duce de pe o zi pe alta.

Horoscop 30 martie 2024 - Balanță

E cineva din familie care vrea să petreceți un timp împreună. Poate pentru că are nevoie de ajutor de la voi, poate unul moral, și e ceva care vă e la îndemână.

Se poate să luați parte la niște activități care să vă insufle o stare de bună dispoziție și să fie revigorant pentru spirit și corp.

Horoscop 30 martie 2024 - Scorpion

O să aveți suma de bani necesar ca să-i scoateți pe ai voștri la o plimbare în stațiunea preferată și o să fie toată lumea mulțumită.

Poate vă treziți cu o sumă de bani, chiar mică, în cont, de la niște datornici care vor și ei să se achite de obligațiile financiare.

Horoscop 30 martie 2024 - Săgetător

O prezență agreabilă, e cineva drag care vă face, după multă vreme, o vizită și o să vă răscolească niște amintiri și poate vă faceți planuri pentru viitorul în doi.

O să le faceți cinste prietenilor că ați obținut un job, sau că ați luat un examen și o să petreceți împreună.

Horoscop 30 martie 2024 - Capricorn

O să vă bucurați de întâlnirea cu niște oameni care fac echipă cu voi atât la treabă cât și la distracție și o să vă încărcați bateriile.

Poate o să vă duceți la un botez și o să mai cunoașteți și altă lume, de la care o să furati o idee, două, o să va inspire.

Horoscop 30 martie 2024 - Vărsător

Sunt preocupări de grup care vă atrag, oamenii din echipă sunt de calibrul vostru și o să vă armonizați, o să faceți treabă bună împreună.

Poate faceți o tratatgie la voi acasă și o să vă prindă bine să mai schimbați impresii cu cei pe care-i admirați.

Horoscop 30 martie 2024 - Pești

O să alegeți o variantă de relaxare ca să faceți față, de luni încolo, provocărilor care o să vă cam pună pe jar și e bine să aveți și mintea și corpul odihnite.

Se poate să vă faceți timp să ajungeți la un spectacol, sau la un tête-à-tête care vă poate schimba viața în bine.

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS Mircea Lucescu revine! A bătut palma cu noua sa echipă
BREAKING NEWS Mircea Lucescu revine! A bătut palma cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 15 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care pot ateriza niște bani în cont
Horoscop 15 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care pot ateriza niște bani în cont

Horoscop 15 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Una caldă, alta rece, ne-om descurca noi! Resurse avem, bunăvoință și bune intenții avem, Slavă Domnului, și o să facem față tuturor provocărilor, oricât de îndrăznețe ar fi.

Horoscop 14 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea să se căsătorească
Horoscop 14 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea să se căsătorească

Horoscop 14 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. E un vibe pozitiv în atmosferă și o să ne putem plimba, să ieșim la întâlniri, să ne bucurăm de timpul comun cu al celor pe care îi iubim.

Horoscop 13 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Un weekend plin de activități plăcute pentru zodii
Horoscop 13 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Un weekend plin de activități plăcute pentru zodii

Horoscop 13 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O să avem o stare bună că poate am reușit să facem un bilanț și să vedem ce am făcut bun și ce n-ar trebui să repetăm.  

Recomandări
Aliații Israelului - SUA, UK, Franța și Iordania - au distrus peste 80 de drone și cel puțin 6 rachete din Iran și Yemen
Aliații Israelului - SUA, UK, Franța și Iordania - au distrus peste 80 de drone și cel puțin 6 rachete din Iran și Yemen

Forțele americane, sprijinite de distrugătoarele Comandamentului European al SUA, au distrus sâmbătă și duminică peste 80 de drone de atac unidirecționale lansate împotriva Israelului.

Au fost deschise patru anchete după decesele suspecte de la Spitalul Pantelimon din Capitală. Trei persoane au fost audiate
Au fost deschise patru anchete după decesele suspecte de la Spitalul Pantelimon din Capitală. Trei persoane au fost audiate

La 5 zile de la apariția în spațiul public a unor informații referitoare la moartea suspectă a unor pacienți în secția de terapie intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Capitală, continuă anchetele.

Condamnarea uluitoare primită de o româncă după ce a introdus în țară 33 de TIR-uri de deșeuri textile
Condamnarea uluitoare primită de o româncă după ce a introdus în țară 33 de TIR-uri de deșeuri textile

Partea a II-a. Importul ilegal al deșeurilor și comerțul intracomunitar cu gunoi însumează 500 de milioane de euro, conform autorităților de mediu.