Horoscop 3 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii se gândesc serios la căsătorie

Ultima actualizare: 03-09-2020 09:46

Horoscop 3 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim întreprinzători, o să facem ce e cel mai bine pentru noi ca să ne atingem scopurile şi să le fim de ajutor alor noştri.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea va fi cheia succesului.


HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

E cineva care vrea să fiţi împreună şi o să facă tot posibilul ca să vă facă să-i vedeţi şi să-i apreciaţi toate calităţile. O să luaţi nişte decizii care-or să vă influenţeze pe termen lung şi se vor dovedi înţelepte, poate vă luaţi o casă, vă angajaţi altundeva, vă căsătoriţi.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

V-aşteaptă o recunoaştere publică, asta va obliga să ridicaţi şi mai mult ștacheta şi o să vă menţineţi titlul. Se poate să aveţi un schimb de păreri cu cineva care nu e de acord cu unul dintre proiectele voastre, dar voi o să veniţi cu argumente şi o să-l convingeţi pe om.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

Vi se propune să intraţi într-o combinaţie partenerială ca să trasaţi o direcţie, să vă asiguraţi succesul. E cineva care va face ochi dulci, şi o să răspundeţi dacă simţiţi chimia, intraţi în jocul acestei magii, cu condiţia să nu fiţi deja într-un angajament emoţional.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Or să vă mai intre nişte bani, dar o să-i puneţi la păstrare c-aveţi nişte evenimente în toamna şi e nevoie de un capital. Aţi intrat în vizorul unor oameni care au putere de decizie şi vă vor pe voi într-o combinaţie partenerială care să aducă beneficii garantate.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate v-aţi decis să plecaţi totuşi pe undeva, măcar într-o excursie şi o să vă luaţi toate măsurile de precauţie, să fiţi safe. O întâlnire cu ecouri în plan sentimental, şi o să vă gândiţi serios la căsătorie, mai ales pentru că e anul vostru special şi vi se pot întâmpla lucruri foarte frumoase.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

O să faceţi un efort financiar să vă luaţi altă maşină, că n-o să se mai poată, reparatul nu mai ţine. Se-anunţă bani, poate o fi împrumutul de la bancă, ori poate de la partenerul de cuplu vin banii şi o s-aveţi pentru tot ce trebuie în perioada asta.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

Se poate să primiţi un cadou, să vi se facă probabil cinste pentru o reuşită de ultimă oră şi o să fie revigorant. E agitaţie la voi, poate pentru că v-au ieşit pasienţele şi o să vă relansaţi în sfera carieră, veniţi cu ceva care să stârnească admiraţia celor din jur.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

O să vreţi să aveţi şi voi un umăr pe care să vă sprijiniţi şi n-o să lăsaţi să treacă şansa pe lângă voi dacă vă curtează cineva. Apar noutăţi la serviciu, o să fie şi mult de muncă, dar o să vi se atragă atenţia c-aţi lăsat nişte lucruri neterminate şi nu se poate aşa – încheiaţi-le.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Poate organizaţi o excursie la sfârşit de săptămână să luaţi aer, să mai vedeţi şi alte locuri, să vă recreaţi. O să lucraţi alături de nişte oameni care va inspiră şi or să iasă lucruri de calitate din mâinile voastre, şi pe care le puteţi valorifica în perioada asta - c-o fi şi ceva care se cere.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

Poate-ați scos din cont nişte bani să reamenajaţi interiorul casei c-o s-aveţi musafiri - e vreo logodnă, o zi de naştere. Poate vă invita cineva la un eveniment care-o să creeze un impact emoţional şi poate fi rampa voastră de lansare pe scena socială.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 RAC

O să legalizaţi o situaţie şi poate urmaţi nişte cursuri, daţi examene, susţineţi un interviu pentru un job la care visaţi de multă vreme. Se observă o îmbunătăţire de look la voi, v-oţi mai fi odihnit, aţi fost mai liniştiţi şi din punct de vedere afectiv şi o să aveţi un moral ridicat.

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2020 LEU

Or să vă intre nişte bani şi s-ar putea s-aveţi de semnat nişte acte legate de casă, o fi şi vreo împuternicire să ajutaţi vreo rudă să repare o casă. Poate bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce stabilitate financiară şi un plus de glorie, c-aţi muncit fără să vi se mulţumească în mod special.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO