Horoscop 2 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea mai mulți bani

Ultima actualizare: 02-09-2020 09:35

Horoscop 2 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Să evitam excesele, să fim ceva mai calculați ca să nu ne ia viața pe nepregătite, c-o s-avem de tras, nu glumă, dacă nu ținem cont de reguli.

Vibrația zilei este 2 și o să fim în tandem ca să putem face treabă ca lumea.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate semnați un contract care e avantajos și vă ține ocupați o bună bucată de timp, și-o să aveți banii asigurați. Se poate să luați o decizie referitoare la viața în doi c-aveți multe în comun și chiar vă doreați să cultivați și voi o relație, să fiți un cuplu stabil.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 BALANȚĂ

 

E posibil să luați ceva mai mulți bani, poate e o colaborare care vă rotunjește bugetul și o să aveți pentru mici răsfățuri. Sunt lucruri restante de care era bine să scăpați urgent ca să vă aventurați mai departe, să vă relansați profesional c-aveți ceva important de spus și de făcut.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

 

Poate vă asociați și voi cu niște oameni ca să contribuiți cu o strategie, cu mana de lucru la un proiect care o să v-aducă satisfacții profesionale. E o reciprocitate de gând și sentiment cu cineva de la care chiar aveți mari așteptări și e posibil să formați o echipă, să trăiți în această formulă.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să faceți ceva cu banii din cont, vă luați alta mașină, dați o fugă undeva la munte, la mare, ca să vă recreați. Vă socotiți banii ca să faceți niște reparații pe-acasă, poate aveți de gând să vă mutați, ca să aveți mai mult spațiu o să mai vină cineva pe lume - poate.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Poate o să lucrați mai cu spor în formula de grup, e un vibe comun care vă propulsează în carieră - e anul vostru, deh. O să primiți un răspuns de la o instituție care vă da acceptul să studiați, să puneți în aplicare o idee, poate aveți un proiect de lansat la apă.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă asociați și voi cu cineva, măcar temporar, c-aveți o idee, la care dacă pun și ceilalți umărul iese ceva. O sumă de bani pe care-o așteptați de multă vreme sosește și o să vă bucurați de șansa de a pleca pe undeva în doi, sau cu familie cu tot.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 PEȘTI

 

O să luați o decizie care vizează relația voastră de cuplu și poate vă căsătoriți, o să vreți să deveniți și părinți. Bateți palma pentru o afacere care v-ar aduce un plus de prestigiu și bani ca să vă consolidați statutul, să aveți o stabilitate, că nu se știe ce vă fi mâine.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

Vi se încredințează un proiect care vă fi șansa voastră de a vă reinventa și să străluciți în carieră. Aveți energie, un tel cu bătaie lungă și o să primiți și ajutor din partea unor oameni care se asortează cu felul vostru de a fi și o să aveți succes împreună.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

Poate v-ați îndrăgostit de cineva și toate celelalte planuri pe care le mai aveați pot să mai aștepte că acum sunteți ocupați. E o activitate de timp liber care-o să vă acapareze și o să puneți toate resursele de creativitate la bătaie ca să iasă un lucru de calitate superioară.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

Se poate să faceți rost de bani dintr-o sursă particulară și să aveți pentru studiu și ca să vă puteți plimba. O apariție în public, în video, o să fie o revalidare a unor aptitudini pe care, pan-acum nu le-ați putut pune în evidență - acum scena e a voastră.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

Poate vă faceți curaj să lucrați și altceva ca să aveți un salariu mai mare, să vă permiteți și alte lucruri. Poate puneți la cale un eveniment de familie , o nuntă, un botez, fară mare tămbălău, ci în cadru restrâns, dar o să vă sfătuiți cu ai voștri să vedeți fiecare cu ce contribuie.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020 LEU

 

E o problemă de sănătate care macină în surdină și-or să fi bine să vedeți ce se-ntampla. Vă intra bani, poate ați vândut ceva scump și se umple contul, se poate să vină și din surse colaterale niște bani cu care să luați tot ce-aveți nevoie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO