Horoscop 1 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii încep o relație sentimentală de viitor

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne putem și deplasa, și odihni, să deznodăm ițele unei prietenii, ale unei relații amoroase, fiecare o să rezolvăm ce ne doare.

Vibrația zilei este 1 și s-avem curaj să facem pentru prima oară ceva.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 LEU

 

O revedere a cuiva care vine cu o ofertă de colaborare și o să vă evaluați șansele de a căștiga de pe urma acestei combinații. Se poate să organizați o petrecere, chiar în cadru restrâns și o să vă bucurați de veștile bune pe care-o să le primiți de la musafiri și o să fie un căștig sufletesc.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

O să vă scoată cineva la cafea pentru că a pus ochii pe voi și e posibil să iasă o relație dacă se alchimizează totul între voi. O să vă-ntalniti cu un grup ca să desfășurați o activitate care să vă ofere prilejul să vă puneți în valoare niște calități, să mai socializați un pic.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 BALANȚĂ

 

O ieșire la mondenități, oricât de rarefiate, că trebuie să evităm lumea multă și o să fie o gură de oxigen. Apare cineva care vrea să duceți până la capăt o discuție despre viața voastră în doi, că poate s-a-ntrerupt din cine știe ce motive și o să vă recalibrați.

Citește și
Horoscop 7 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor câștiga o sumă semnificativă de bani
Horoscop 30 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își fac planuri de căsătorie

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 SCORPION

 

Se poate să dați o fugă la niște rude care v-așteaptă la masă, poate au ceva de sărbătorit și se poate să rămâneți și mâine. Poate se reunesc rudele cu vreo ocazie specială, o nuntă, un botez, o aniversare – în cadru restrâns, evident, și o să fie o atmosferă veselă.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

O să cheltuiți niște bani ca să le faceți niște surprize alor voștri –și or să vă reușească. Se poate să plecați pentru vreo două zile pe undeva și să vă bucuratiu de lume nouă, peisaje, să uitați de ratele la bancă și de stresul de la serviciu.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Se poate să primiți un cadou, o atenție, vi se-ntoarce un gest de simpatie, de respect și o să vă facă plăcere. O să vină cineva în vizită, poate fi și de la drum și o să ieșiți și în oraș, o să mai chemați și alți prieteni să treacă pe la voi și o să schimbați impresii.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

O întrunire cu un grup de oameni care au preocupări comune și o să vă organizați în așa fel încât să fie o sincronizare. Se poate să vă fie la-ndemână, să nu vă fie greu să dați și pe la munte puțin și pe la mare, ca să vă-ncarcati cu energie și să le priască și alor voștri.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 PEȘTI

 

Se poate să vă duceți la un botez, poate fi puțină lume și totuși să se degajeze aoclo căldură sufletească, fericire. Poate vă implicați în organizarea unui party pentru copii, să le oferiți surprize care să facă memorabilă o astfel de zi, să le rămână cele mai frumoase amintiri.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 BERBEC

 

În orice moment poate să apară cineva care să vă-nsenineze viața și să-ncepeti să construiți o relație sentimentală de viitor. Se poate să ajungeți într-o stațiune turistică și să vă delectați cu apă, soare, nisip, briză, aer de munte poate și daca vă ține buzunarul să rămâneți și peste noapte.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 TAUR

 

Poate vin nepoții în vizită, vă-ntalniti pe undeva în oraș dacă preferați un parc, o piscină ca loc de-ntâlnire. Vă pregătiți de o reamenajare interioară, exterioară și o să puna umărul și ai casei, dacă-i prindeți și nu dau bir cu fugiții - în principiu, or să v-ajute.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 GEMENI

 

Poate-o să vă alăturați unui grup pentru o excursie, sau e o activitate deconectantă, să fiți în formă. E o stare de bine pe care nu vreți s-o pierdeți și-o să mai ieșiți cu câțiva prieteni, faceți plimbări ca să respirați alt aer, să faceți mișcare cu bicicleta, pe jos.

HOROSCOP 1 AUGUST 2020 RAC

 

Păreți dispuși să mai schimbați ceva, să faceți ca lucrurile să meargă mai bine în relația de cuplu și efectele or să se vadă. Se poate s-aveți o discuție între patru ochi, la o cafea cu cineva care nu poate trăi fară voi și o să găsiți o cale de înțelegere pentru că și voi aveți nevoie de-această persoană.

Citește și...
Horoscop 31 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii dau frâu liber imaginației
Horoscop 31 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii dau frâu liber imaginației

Horoscop 31 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O să ne luăm avânt să facem lucruri de care ne temeam şi să-ncepem o viaţă nouă, acum, să nu mai amânăm la nesfârşit.

Horoscop 30 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își fac planuri de căsătorie
Horoscop 30 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își fac planuri de căsătorie

Horoscop 30 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de veştile pe care le-aşteptam de multă vreme şi o să ne organizăm în funcţie de ce aflăm, o să ştim în ce direcţie s-o luăm.

Horoscop 29 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii își fac planuri de căsătorie
Horoscop 29 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii își fac planuri de căsătorie

Horoscop 29 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi lejeră. Intuiţia ne ghidează şi-o s-o luăm în direcţia corectă, o să facem ce e cel mai bine pentru noi.

Recomandări
MAE cere românilor din Rusia să plece cât mai curând și solicită evitarea călătoriilor în această țară
MAE cere românilor din Rusia să plece cât mai curând și solicită evitarea călătoriilor în această țară

Ministerul Afacerilor Externe cere evitarea călătoriilor în Rusia și solicită românilor de acolo să plece cât mai curând.

Prima reacție a Rusiei după ce a fost acuzată că a provocat exploziile de la Nord Stream, provocând scurgeri masive
Prima reacție a Rusiei după ce a fost acuzată că a provocat exploziile de la Nord Stream, provocând scurgeri masive

Este „stupid şi absurd” să suspectezi că Rusia s-ar afla în spatele scurgerilor masive detectate după exploziile ce au avariat gazoductele Nord Stream, a declarat miercuri Kremlinul.

Armata Română își vinde blindatele vechi de 60 de ani. Ce firme le pot achiziționa
Armata Română își vinde blindatele vechi de 60 de ani. Ce firme le pot achiziționa

În plin proces de înzestrare cu echipamente militare de ultimă generație, Armata Română își vinde blindatele vechi de 60 de ani.